Odwrotni agoniści receptorów histaminowych.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 1718 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: forest »
Potwierdzam. Mocno upierdala, ale nie tak jak avio. Nie chce sie spac, tylko na nic sie sily nie ma. Przy polaczeniu z koda i jebneciu sie na wyro wstac ciezko.
Uwaga! Użytkownik forest nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 342 / / 0
kurwa wrzucilem druga do nosa , ło pierdole , minelo z 5 min a mnie dalej napierdala :/

E : Jakoś nie porobił mnie ten diph. hehe zreszta w ogole czego sie spodziewałem, po zolpidemie mialem glupie pomysly hehe w sumie zezarlem caly diph. jaki mialem na 100% był po terminie , kurwa kiedys sie otruje %-D
Jedyne do czego to sie chyba nadaje to koda . pozdro
Ostatnio zmieniony 02 maja 2010 przez MarcinM21, łącznie zmieniany 1 raz.
Dla skurwysynów nie mamy litości.
  • 1033 / 7 / 0
Mam difke, którą mamusia dostała na kaszel, tramadol, który dostała na kolano clona, ktory dostala na niewiadomo co i jeszcze mialem kode, ktora dostalem na kaszel. wrzucilem 2 difki, 150mg kody, 350mg tramka i jeden klon z nadzieja ze prometazyna podbije dzialanie opio. I co? I nic. Rozluznienie, minimalna euforia oraz lekka sedacja. Nadmienie, że tolerancji na opio nie mam, bo bralem je tylko kilka razy, w duzych odstepach czasowych. Chyba cos ze mna nie tak xd
  • 195 / / 0
Póki co miałam 2 razy przyjemność wzmocnić kodę difką... nie wiem czy koda działała lepiej, czy nie. wiadomo, koda ma swoje humory ...
tak czy siak, difka jest zajebista, bo znosi mdłości w 100% i szanse na pawia są zerowe.

Szkoda tylko, że na reckę jest. W mojej pieprzonej mieścinie nie ma bata na wytarganie tego bez recepty.
Na nic tłumaczenie "że dla dziecka, na mdłości, na chorobę lokomocyjną" ech....
Nie wiem co ze mną jest, wyglądam schludnie, elegancko i nici z bajery :#: ni chuja nie udało mi się podkręcić :'(
Zagadką jest dla mnie to, jak niektórzy to robią.
Uwaga! Użytkownik perplexity nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 394 / 5 / 0
to przez klona z difką nie odczułeś eufori. Twoja mamusia to chyba ostro ćpa tramal, nefopam, klon, ja na twoim miejscu bym na tym forum nie pisał bo jeszcze będziesz pisał z własną matką %-D.
  • 1033 / 7 / 0
Mamusia nie ćpa. xd Dostała te leki na problemy z nogą (grała kiedyś w ręczną). klona chyba dostał tatuś, ale za chuja nie wiem na co. Dawkowanie na paczce (długopisem napisane) 1/4 tabsa, 4x dziennie (tabletki 0,5)
klon z difką?
Usunąć difkę i będzie ok, tak? xd
W sumie i tak musze najpierw zdobyc klona i tramka, bo zeżarłem wszystko. %-D
Ostatnio zmieniony 12 sierpnia 2010 przez Masterfilter, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1718 / 9 / 0
Po co difka do klona? Chcesz zrobic miks difki i klona? Nie potrzebne, tylko bardziej zmuli. prometazyna nadaje sie tylko do podbijania kody (edit - opio ogolnie).
Ostatnio zmieniony 12 sierpnia 2010 przez forest, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 394 / 5 / 0
Difka z kodą jest ok ale tramal osłabia ten mix jest ogólnie zły zmixuj samą difke z kodą ewentualnie klon z tramcem (ale ja nie lubie benzo z opiouidami nawet tramaleem Benzo tylko same lubie)
  • 7 / 1 / 0
A mnie dipha nie kreci mialem tego z 5 opakowan w domu ale w koncu je wyjebalem wole mocniejsze srodki jak xanax czy inne podobne.A jak bym chcial to moge tego miec w chuj na recepte od lekarza,ciezej jest pochytac lepsze leki xan czy luminal.To juz nie to co kiedys jak tak tego nie pilnowali i sie chodzilo do 8 lekarzy jednoczesnie po rozne leki:(
  • 634 / 3 / 0
Sama prometazyna nie ma wlasiciwosci fazujacych. Wczoraj po 3 piwach zarzucilem 90mg w ciagu godziny i poszedlem spac. Z ciekawszych efektow wymienie wizje przy zamknietych oczach (cos jakby puszczone w ruch slajdy z duza szybkoscia, z 10-20 na sekunde moze). Najlepsza jazde mialem jak probowalem zasnac, lezac doslownie czulem balansowanie na granicy jawy i snu, wiedzialem w ktorym miejscu to co widze w glowie jest snem a co nie. Jednak w momencie gdy zdawalem sobie z tego sprawe (to juz sen, moze uda sie LD !) odzyskiwalem przytomnosc umyslu i nic z tego nie wyszlo. Efekt uboczny byl jeden, ale bardzo wkurwiajacy: co chwile czulem ze musze napiac wszystkie miesnie, po prostu musze, bo jak tego nie zrobie to dostane kurwicy, przez co ciezko bylo mi zasnac. Ale po godzinie jakos to ustapilo i usnalem.

Nie warto tego brac w celach rekreacyjnych, sa duzo tansze, zdrowsze i lepsze w dzialaniu srodki.
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.