Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3406 / 534 / 0
07 maja 2020serotoninowy pisze:
Ja siedzę na 150-0-150 dluzszy czas,ani razu nie mialem jakiejś fazy po predze a zjadłem kiedyś 450mg zeby sprawdzic to co wy opisujecie,i nic. Lek jednak pomaga mi na lęki odkąd biore prege to juz rzadko mam lęki i nie muszę się czesto wspomagać benzo.
Jeśli pomaga dobrze na twoje lęki to po co szukać w tym fazy, zostań i trzymaj się tej dawki co jesteś i będzie git, lek jak sam pewnie wiesz jest w pierwszej kolejności przeciwlękowy + jeszcze inne działania.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 4894 / 853 / 0
@Zuben 8 miesięcy.

@polymerase No tak,po prostu zawsze mnie zastanawia czemu u innych powoduje fazę a u mnie nie.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3406 / 534 / 0
@serotoninowy Nie wiem, może testem byłoby wrzucenie 600-900mg ale lepiej tego nie rób, sama faza (a dokładnie to jest przedawkowanie) jest chujowa (bynajmniej dla mnie).

Kręci się w głowie, że musisz się położyć, przez całe ciało przechodzą jakieś zjebane prądy. Nie wiem raz może dwa razy miałem taką fazę jakby pijany człowiek - poza tym i tak z tego nic nie pamiętałem.

To tak samo jest z baklofenem, GBL, fenibutem - ciężko dobrać odpowiednią dawkę - a ja nie raz przedawkowałem giebla czy baklo i znalazłem się na SORze, więc wydaje mi się, że po pregab w dużych dawkach jeszcze bez tolerancji radzę uważać, chociaż mój rekord to 1800mg egzysty.

Od dziś wróciłem znowu do pregabaliny, bo wczoraj miałem wizytę u lekarza przez telefon, i mam 150-150-0 i już pierwsza 150mg z rana dała mi okej stan ale leciutko kręci się w głowie, przez to że miałem przerwę i pewnie tolerka się wyzerowała.

I trzymam się terapeutycznego zastosowania, bo już jestem blisko odstawienia na dobre opioidów i benzo, no a z pregaby magik mówi mi że jeśli na takiej dawce będę, może max później dziennie 300-150-0 coś takiego to zejście jest przy długim ciągu i stopniowej redukcji i zastosowanie już jakiegoś lżejszego leku jest wykonalne.

6 dzień bez opio, klony jeszcze 0,5mg przez jakiś czas, no i opio spierdalam jak najdalej, samo porównanie opiatów (fakt że stan jest piękny) ale zdrowy normalny nie ćpający człowiek czuje się tak jak my na niskiej dawce pregabaliny, czyli - no ja się czuje normalnie (no może lekko przesadzam bo jest ciut euforyzująca, a tego normalny człowiek cały czas nie ma).

No i porównując (oczywiście w moim temacie) opio a pregaba to inne światy, bo opio zamyka w swoim świecie i ogranicza potężnie headspace, a pregaba właśnie ten headspace poszerza - zauważasz szerzej horyzonty, dlatego tak właśnie powinien czuć się zdrowy człowiek i za pewnie tak się czuje.

Z tym DEXEm pregabaline muszę przetestować.
  • 3 / / 0
To mój pierwszy post, więc na początek pragnę się przywitać

Zgadzam się, że pregaba poszerza horyzonty, można robić rzeczy bez napięcia . Polecam po jakimś czasie dorzucić coś przeciwbólowego. Ja niestety po czasie miałam ból głowy, więc wzięłam dwa apapy. Ból przeszedł a działanie pregaby się wzmocniło, byłam mega zrelaksowana
Hatshepsut
  • 3406 / 534 / 0
Co do przeciwbólowych leków, wczoraj miałem telefoniczna wizytę z lekarzem i mówię jej że mnie boli w chuj przy odstawieniu opioidów i kupuje sobie ketonal active, a lekarz mówi że ketonal strasznie niszczy wnętrzności, i mi przepisała DicloDuo 75 mg, i tak o nie dość że jest tani i jest tego sporo w porównaniu do ketonalu active (10zł za 10szt), to DicloDuo jest bezpieczne i ma jakieś witaminy, już nie chciało mi się czytać ulotki ale jak dobrze pamiętam chyba wit b6.

Rano wziąłem jedną przepisaną kapsułkę i jest git. Nic nie boli, boli tylko dół kręgosłupa ale to zasługa siedzenia kupę lat przed kompem i graniem w cs'a XD

Co do pregabaliny, bo miałem przerwę dobre dwa tygodnie i dziś zacząłem znowu brać 150-150-0 i działa okej ale najbardziej wkurza mnie to przy działaniu pregab, że nie mam dziewczyny :D

Byłem przed chwilą przez miasto do sklepu to dosłownie każda wpadała mi w oko, (nie te plastikowe) tylko zwykłe laski, nawet nie chodzi o sex (chociaż pewnie i tak byłby zajebisty) tylko tak działa pregab, że fajnie byłoby posiedzieć i pogadać :)
  • 772 / 105 / 0
Dzisiaj zaczal mi sie skręt od oxy pelna para,wczoraj tylko z lekka czułem się osłabiony a i tak pregaba spowodowala ze przespalem caly dzien. Wrzucać teraz z rana czy bede spac bo mam swieze opakowanie 56tab i chce się jakos wspomoc.
  • 51 / 4 / 0
Dzisiaj zjadłam 1,2g na raz. Chcę wrócić do swojej standardowej dawki więc planuję przez 2-3 dni jej nie brać w ogóle, obniżając tym samym tolerancję.
Teraz nasuwające się pytanie- planuję te 2-3 dni złagodzić małymi dawkami benzo (50mg Relanium na te 3 dni, np. 20-20-10 z rana), czy benzo nie podniesie mi tolerancji na pregabalinę? Czy w ogóle 3 dni to mało i np. brać po 10mg Relanium rano przez 5 dni pod rząd?
Uwaga! Użytkownik ukemi jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 554 / 138 / 0
09 maja 2020ukemi pisze:
Dzisiaj zjadłam 1,2g na raz. Chcę wrócić do swojej standardowej dawki więc planuję przez 2-3 dni jej nie brać w ogóle, obniżając tym samym tolerancję.
Teraz nasuwające się pytanie- planuję te 2-3 dni złagodzić małymi dawkami benzo (50mg Relanium na te 3 dni, np. 20-20-10 z rana), czy benzo nie podniesie mi tolerancji na pregabalinę? Czy w ogóle 3 dni to mało i np. brać po 10mg Relanium rano przez 5 dni pod rząd?
Pregabalina, a benzo to dwa różne światy jeśli chodzi o tolerkę. Prega powinna działać normalnie. A co do tolerancji na benzo, to zapomnij o tej substancji na kilka miesięcy lub chociaż jeden, jeśli chcesz cokolwiek zmienić na lepsze. Nawet jeśli nie zbijesz tolerki, to chociaż się nie wjebiesz.
  • 2807 / 362 / 0
07 maja 2020ukemi pisze:
Ja dorzucam pregabalinę, jak robię ciąg na bzd. Rano 50mg diazepamu p.o. (ah to rozluźnienie mięśni), z 300 mg pregi - mocno wzmocniła sedację diazepamu poszły 2 mocne kawy i jakoś nie zasnęłam. Dopalanie weedem też mi pasuje.
Dodałam 2 mg alprazolamu teraz z kolejną dawką pregabalny, chyba 750 mg poszło. Mam na nią tolerancję.
Na pregabe szybko tolerka idzie do góry.. znam to po sobie ale ja potrafię ograniczyć ze raz max 2razy w tyg ..
  • 3406 / 534 / 0
Kurwa, gdzieś po przerwie 3 tygodniowej, wróciłem wczoraj do pregab, 150-150-0, z rana czuję się dobrze, ale później czuję w tle lekkie lęki i pogorszenie nastroju... a to dopiero drugi dzień.

I też jakoś dziwnie/sztucznie spostrzegam otoczenie... japrdl.
ODPOWIEDZ
Newsy
Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.