Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
edit:okna mi się pojebały, przenieść proszę
Przeniesiono. | STR88
600 mg to maksymalna dawka, także 450 to już dużo. Na pewno wpłynie na zatrzymywanie wody w organizmie, co jest nazywane tym puchnięciem, no i jak masz problem z podjadaniem i wagą, to lepiej zostać przy jakiejś mniejszej dawce np. 300 mg. Ogólnie 300 mg to taka domyślna dawka i najczęściej skuteczna, więc myślę, że warto spróbować. Sporo zależy też od twojej przemiany materii, u siebie odczuwam jedynie większy apetyt ;)
06 maja 2020WrakCzlowieka pisze: @LowRoar dobrze łączy się z alkoholem. Wzmacnia działanie benzo. Oczywiście w przypadku miksowania dawki obu substancji odpowiednio obniż. Gdzieś na zagranicznych forach też chwalono dość egzotyczny miks z dxm - nie próbowałem więc nie ocenię, tak sam jak połączenie z trawą które według niektórych jest bardzo przyjemne.
Mi magik także dał 75-0-150 i zamieniłem sobie sam na 150-0-75, ale osobiście jakoś czuję niedosyt, a to dodatek do paroksetyny.
@serotoninowy jeśli bierzesz pregabaline systematycznie, to nie poczujesz działania rekreacyjnego, ponieważ ono jest tylko na początku stosowania leku, lub po przerwie w zażywaniu.
Psychuszka rozpisała mi go standardowo czyli tak jak ma serotoninowy 150 0 150, ale uznałem że to 150 na wieczór jest nie potrzebne, rekreacyjnie wrzucam 150 mg na w miarę pusty żołądek, pije Tigera i po godzinie wrzucam kolejne 150 mg plus jedna albo dwie tabletki MB_ACTIVE, które to polecał tu @blokowiska666 wielkie dzięki, daje rade XD
A w ciągu dnia jem tylko rano 150 mg i to wszystko.
Dodałam 2 mg alprazolamu teraz z kolejną dawką pregabalny, chyba 750 mg poszło. Mam na nią tolerancję.
07 maja 2020serotoninowy pisze: Ja siedzę na 150-0-150 dluzszy czas,ani razu nie mialem jakiejś fazy po predze a zjadłem kiedyś 450mg zeby sprawdzic to co wy opisujecie,i nic. Lek jednak pomaga mi na lęki odkąd biore prege to juz rzadko mam lęki i nie muszę się czesto wspomagać benzo.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.