Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 1100 / 273 / 0
prega sama w sobie jest miła, jednak miło również popić do tego piwka czy lufę spalić. Tylko jak sie za dużo alkoholu wypije to na stojąco można zasnąć. Powaga, robiłem sobie kolację i zasypiałem, padałem na glebe i pobudka, i tak ze trzy razy, pobijałem sie:). Majka też bardzo fajnie wchodzi, wjazd jest intensywny fest, jadnak przy ilościach pregi 600+ działanie majki poza wjazdem wydawało mi się stłumione. teraz wrzuciłem czwartą 150 od rana i czekam na typa z oksy, więc sprawdzę jak to się komponuje.
edit:okna mi się pojebały, przenieść proszę

Przeniesiono. | STR88
Uwaga! Użytkownik 3ldritch nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 196 / 16 / 0
@Elendil89
600 mg to maksymalna dawka, także 450 to już dużo. Na pewno wpłynie na zatrzymywanie wody w organizmie, co jest nazywane tym puchnięciem, no i jak masz problem z podjadaniem i wagą, to lepiej zostać przy jakiejś mniejszej dawce np. 300 mg. Ogólnie 300 mg to taka domyślna dawka i najczęściej skuteczna, więc myślę, że warto spróbować. Sporo zależy też od twojej przemiany materii, u siebie odczuwam jedynie większy apetyt ;)
  • 119 / 8 / 0
06 maja 2020WrakCzlowieka pisze:
@LowRoar dobrze łączy się z alkoholem. Wzmacnia działanie benzo. Oczywiście w przypadku miksowania dawki obu substancji odpowiednio obniż. Gdzieś na zagranicznych forach też chwalono dość egzotyczny miks z dxm - nie próbowałem więc nie ocenię, tak sam jak połączenie z trawą które według niektórych jest bardzo przyjemne.
Z deksem akurat miałem okazję testować i jest hmm... dziwnie. W zależności od tego czego weźmiemy więcej, ta substancja jakby gra pierwsze skrzypce. Ale gdyby jednym słowem określi to "podbija". Jedno drugie i na odwrót ;p
  • 1037 / 245 / 0
Ojebalem dziś 300 mg plus około 400mg kofeiny, porobiło mnie fest wyostrzenie kolorów, spokój i chęć do robienia czego kolwiek, zwykle pierwsze do głowy przychodzi mi sprzątanie i to właśnie zrobiłem, ale jutro schodzę do 150 mg na dobę, bo 300 to dla mnie za duży rozpierdol, ktoś mógł by pomyśleć że jestem naćpany bo właśnie tak się czuję.
  • 5396 / 967 / 0
Ja siedzę na 150-0-150 dluzszy czas,ani razu nie mialem jakiejś fazy po predze a zjadłem kiedyś 450mg zeby sprawdzic to co wy opisujecie,i nic. Lek jednak pomaga mi na lęki odkąd biore prege to juz rzadko mam lęki i nie muszę się czesto wspomagać benzo.
"Kiedyś... Wrócę do domu i opowiem to mamie, poczuje spokój jak po diazepamie, przeżyłem koszmar jak z ulicy wiązów to życie jest kruche więc się nie przywiązuj"
  • 1037 / 245 / 0
Według mnie serotoninowy to 150 na wieczór jest nie potrzebne, chyba że nie zasniesz to co innego, ale zawsze można wspomagać się melatoniną ja tak robię dbam też o magnez, jak dla mnie to szkoda marnować potencjału który można wykorzystać by coś zrobić, a tak idzie na spanie,tolerka rośnie a kanały jonowe się zużywają, jem pregabaline już około roku i nadal 300 mg robi mnie jakbym pierwszy raz zetknął się z tą substancją.
  • 554 / 138 / 0
@Migomat jaki jest Twój rozkład dawki 300 mg w ciągu dnia?
Mi magik także dał 75-0-150 i zamieniłem sobie sam na 150-0-75, ale osobiście jakoś czuję niedosyt, a to dodatek do paroksetyny.
@serotoninowy jeśli bierzesz pregabaline systematycznie, to nie poczujesz działania rekreacyjnego, ponieważ ono jest tylko na początku stosowania leku, lub po przerwie w zażywaniu.
  • 1037 / 245 / 0
@WALLSTREET
Psychuszka rozpisała mi go standardowo czyli tak jak ma serotoninowy 150 0 150, ale uznałem że to 150 na wieczór jest nie potrzebne, rekreacyjnie wrzucam 150 mg na w miarę pusty żołądek, pije Tigera i po godzinie wrzucam kolejne 150 mg plus jedna albo dwie tabletki MB_ACTIVE, które to polecał tu @blokowiska666 wielkie dzięki, daje rade XD
A w ciągu dnia jem tylko rano 150 mg i to wszystko.
  • 51 / 4 / 0
Ja dorzucam pregabalinę, jak robię ciąg na bzd. Rano 50mg diazepamu p.o. (ah to rozluźnienie mięśni), z 300 mg pregi - mocno wzmocniła sedację diazepamu poszły 2 mocne kawy i jakoś nie zasnęłam. Dopalanie weedem też mi pasuje.
Dodałam 2 mg alprazolamu teraz z kolejną dawką pregabalny, chyba 750 mg poszło. Mam na nią tolerancję.
Uwaga! Użytkownik ukemi jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 38 / 2 / 0
07 maja 2020serotoninowy pisze:
Ja siedzę na 150-0-150 dluzszy czas,ani razu nie mialem jakiejś fazy po predze a zjadłem kiedyś 450mg zeby sprawdzic to co wy opisujecie,i nic. Lek jednak pomaga mi na lęki odkąd biore prege to juz rzadko mam lęki i nie muszę się czesto wspomagać benzo.
Jak długo ją przyjmujesz w takiej dawce? Na mnie 150mg niespecjalniedla działa, nie odczuwam prawie nic. Nawet na pusty żołądek :/
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty

Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.

Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków

Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.

Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór

Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.