Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
edit:okna mi się pojebały, przenieść proszę
Przeniesiono. | STR88
600 mg to maksymalna dawka, także 450 to już dużo. Na pewno wpłynie na zatrzymywanie wody w organizmie, co jest nazywane tym puchnięciem, no i jak masz problem z podjadaniem i wagą, to lepiej zostać przy jakiejś mniejszej dawce np. 300 mg. Ogólnie 300 mg to taka domyślna dawka i najczęściej skuteczna, więc myślę, że warto spróbować. Sporo zależy też od twojej przemiany materii, u siebie odczuwam jedynie większy apetyt ;)
06 maja 2020WrakCzlowieka pisze: @LowRoar dobrze łączy się z alkoholem. Wzmacnia działanie benzo. Oczywiście w przypadku miksowania dawki obu substancji odpowiednio obniż. Gdzieś na zagranicznych forach też chwalono dość egzotyczny miks z dxm - nie próbowałem więc nie ocenię, tak sam jak połączenie z trawą które według niektórych jest bardzo przyjemne.
Mi magik także dał 75-0-150 i zamieniłem sobie sam na 150-0-75, ale osobiście jakoś czuję niedosyt, a to dodatek do paroksetyny.
@serotoninowy jeśli bierzesz pregabaline systematycznie, to nie poczujesz działania rekreacyjnego, ponieważ ono jest tylko na początku stosowania leku, lub po przerwie w zażywaniu.
Psychuszka rozpisała mi go standardowo czyli tak jak ma serotoninowy 150 0 150, ale uznałem że to 150 na wieczór jest nie potrzebne, rekreacyjnie wrzucam 150 mg na w miarę pusty żołądek, pije Tigera i po godzinie wrzucam kolejne 150 mg plus jedna albo dwie tabletki MB_ACTIVE, które to polecał tu @blokowiska666 wielkie dzięki, daje rade XD
A w ciągu dnia jem tylko rano 150 mg i to wszystko.
Dodałam 2 mg alprazolamu teraz z kolejną dawką pregabalny, chyba 750 mg poszło. Mam na nią tolerancję.
07 maja 2020serotoninowy pisze: Ja siedzę na 150-0-150 dluzszy czas,ani razu nie mialem jakiejś fazy po predze a zjadłem kiedyś 450mg zeby sprawdzic to co wy opisujecie,i nic. Lek jednak pomaga mi na lęki odkąd biore prege to juz rzadko mam lęki i nie muszę się czesto wspomagać benzo.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Marihuana a demencja. Nowe badanie przyniosło zaskakujące wyniki
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty
Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.