Zablokowany
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
MDMA nie działa psychodelicznie? Kłóciłbym się.
Prócz euforii, empatii, stymulacji fizycznej i uczucia "jest mi dobrze", jakie ma psychodeliczne działanie? :)
Co prawda zdarzały się piguły po których występowały halucynacje(z mda lub 2c-i)ale wtedy nie było w nich mdma.
i 4 na start to pewna śmierć po nich byłaby wczoraj ludzie się bawili na nich na dyskotece i wszyscy stwierdzili że są dużo lepsze od omeg, żuczków, armani, serc itd. bo pozażucali po 2, 3 tablety i naprawdę mieli dosyć bo bania ich przerosła
Bez przesady ;) każdy kto jest podatny na koła mówi że są miażdżące, a potem okazuje się że inni mogą ich zjeść po kilka(naście). Tu na forum spotkałem się z opisem usera którego po 3 omegach przerosła faza(wniosek, był podatny), natomiast na własne oczy widziałem jak gościu (który niedawno wrócił z rocznego odwyku) wrzucił 6,5 omegi na raz i całkiem nieźle się trzymał. Na disco pochłaniał po 15 dość dobrych piguł (omeg, serc).
Słynne B29 które miały "zamiatać, zabijać etc itp" , po 1,5szt wrzuconej na start nie zrobiły na mnie i moich znajomych wielkiego wrażenia.
Ostatnio zmieniony 06 października 2007 przez newbe, łącznie zmieniany 1 raz.
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
newbe pisze:
Prócz euforii, empatii, stymulacji fizycznej i uczucia "jest mi dobrze", jakie ma psychodeliczne działanie? ]

Psychodeliczność to nie tylko (a właściwie praktycznie w ogóle) halucynacje bo inaczej bielunia i aviomarin musielibyśmy nazywać silnym psychodelikiem :P. Empatia, zjednoczenie z resztą świata, uczucie wszechogarniającej miłości, radość, chęć bycia dobrym dla innych istot to właśnie to co jak dla mnie kwalifikuje MDMA pod psychodelik. Spróbuj łyknąć dobrych piguł samemu na spacerze w odludnym lesie albo na sesji zazen to zobaczysz, że mają naprawdę spory potencjał ;)
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 1071 / 10 / 0
Kurwik pisze:
newbe pisze:
Prócz euforii, empatii, stymulacji fizycznej i uczucia "jest mi dobrze", jakie ma psychodeliczne działanie? ]

Psychodeliczność to nie tylko (a właściwie praktycznie w ogóle) halucynacje bo inaczej bielunia i aviomarin musielibyśmy nazywać silnym psychodelikiem :P. Empatia, zjednoczenie z resztą świata, uczucie wszechogarniającej miłości, radość, chęć bycia dobrym dla innych istot to właśnie to co jak dla mnie kwalifikuje MDMA pod psychodelik. Spróbuj łyknąć dobrych piguł samemu na spacerze w odludnym lesie albo na sesji zazen to zobaczysz, że mają naprawdę spory potencjał ;)
Faktycznie, masz racje :) Przypomniały mi się spacery po lesie ...ahh :)
  • 200 / 1 / 0
Rozumiem, że "ogromny spokuj i maksimum luzu" = zamuła.
"maksimum luzu" - weź wytłumacz; co to leki uspokajające?; "maksimum świeżości i tylko dwie kalorie..."

[quote="fetatropa44"]
Dodatkowe komentarze]
Też dobre... i ocena 6/6.
Weź napisz coś więcej kobieto (o tym psycho-tripie; widziałaś gnomy czy jak?).
Ostatnio zmieniony 07 października 2007 przez zaśmiechany kapelutek, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 46 / / 0
glupie pytanie z mojej strony
Ostatnio zmieniony 09 października 2007 przez Geko3, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 462 / 24 / 0
Nieprzeczytany post autor: humite »
Geko3 pisze:
Siema mam pytanie moze ktos bedzie za 2 tyg. w sobote na protectorze w woli krzysztoporskiej z pixami??
wszyscy dilerzy tam będą, nawet Pablo Escobar obiecał wpaść z wywrotką koksu
  • 46 / / 0
przesadzilem lekko z tym :P ale bylem pod cisnieniem bo kumpel powiedzial ze nic nie ma
Ostatnio zmieniony 09 października 2007 przez Geko3, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1071 / 10 / 0
Geko3 pisze:
nie no na serio sie pytam jak ktos cos wie to pisac na nr gg.6680501 bo nie mam zadnego zaopatrzenia.
ja też nie mam %-D
  • 2876 / 99 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
@Geko3

Zapytaj kumpli na wydziale antynarkotykowym, może Ci coś sypną ze skrytki z komisariatu
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
Zablokowany
Newsy
Polacy robią to w samotności. W domach, nie na imprezach. A królowa jest tylko jedna

Coraz częściej używamy substancji psychoaktywnych w samotności. Szczególnie popalamy. I nie chodzi rzecz jasna o papierosy dostępne w kiosku. O czym to świadczy? – O tym, że te substancje są wykorzystywane do regulacji emocji, takich jak lęk, smutek czy napięcie – dr Gniewko Więckiewicz, psychiatra ze Śląskiego Uniwersytetu Medycznego komentuje wyniki raportu PolDrugs 2025.

Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.