Organiczne substancje psychoaktywne oddziałujące na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 8103 / 907 / 0
@up
Ja tez mam dobrego psychiatre.Pisze klony, lorazepam.Jak po prosiłem o tramal to dostałem odmowę ze względu ze to ''podobne do morfiny''.
Przydałoby sie jakbyś miał coś złamanego i papiery na to, wtedy no problemo a tak to może być ciężko.

Masz puste pudełko po tramcu ? Jeśli tak to pokaz, ze brales i tobie nie pomaga, albo masz skutki uboczne.Gorzej jak nie masz, wtedy male szanse.
Z fartem ! ;)
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1277 / 129 / 0
Jak jeszcze brałem benzo od rodzinnej dostawałem klony czasami alprazolam lub diazepam, aktualnie mogę wyciągnąć tylko tramal i sidanafil, baklofen. U psychiatry mogę dostać omandren 250 , testosteron prolongatum 100mg hcg 5000j tramal, DHC osłonki na wątrobę heparagen, prousan, odbloki czyli clostybyrget, nolvadex Inhibitory aromatazy symex lub arimidex.
  • 274 / 9 / 0
25 czerwca 2018Gromtall pisze:
Dobra, to teraz moje pytanie. Mam w miescie bardzo sympatycznego psychiatrę. Dostaje od wszelkie możliwe benzo w jakiejkolwiek ilosci. Ostatnio, gdy go poprosiłem to przypisał mi klony 2mg na receptę i to z innym nazwiskiem. Taki lekarz jest w stanie przypisać DHC? Czy psychiatra (z racji tego, że lek jest na zwykłe recepty) ma taką możliwosc? I jesli tak, to jak myslicie, jak to dobrze nawinąć?
Jest w stanie przepisać DHC. Psychiatra posiada uprawnienia nawet na wypisywanie recept rpw.
  • 1916 / 335 / 2
01 lipca 2018Mia Wallace pisze:
25 czerwca 2018Gromtall pisze:
Dobra, to teraz moje pytanie. Mam w miescie bardzo sympatycznego psychiatrę. Dostaje od wszelkie możliwe benzo w jakiejkolwiek ilosci. Ostatnio, gdy go poprosiłem to przypisał mi klony 2mg na receptę i to z innym nazwiskiem. Taki lekarz jest w stanie przypisać DHC? Czy psychiatra (z racji tego, że lek jest na zwykłe recepty) ma taką możliwosc? I jesli tak, to jak myslicie, jak to dobrze nawinąć?
Jest w stanie przepisać DHC. Psychiatra posiada uprawnienia nawet na wypisywanie recept rpw.
Nie każdy, to już zależy od jego widzi mi się, gdyż w stricte psychiatrii nie ma obecnie żadnego leku na rpw. Żeby lekarz mógł wypisywać rpw musi załatwić jakieś formalności z nfz, oczywiście to nie problem dla nich, ale to nie jest tak że każdy może z miejsca wypisywać rpw.
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Okej a więc mam kilka pytań na temat "co powiedzieć psychiatrze aby przepisał benzodiazepiny".
Najważniejsze jest to, że nie mam 18 lat i nie mam pewności czy może mi takie leki przepisać.
Myślałem nad alprozamem lub klonami, które świetnie na mnie działają.
Występują u mnie objawy depresji, jednak wiadomo, że nie chce nabyć leki w celu rekracyjnym.
Co mówić aby dostać cokolwiek?
  • 3454 / 1110 / 0
Nie dostaniesz benzo na depresję, a prawdopodobnie jakieś SSRI. Jak będziesz z wywalonym językiem prosił o benzo to nic nie dostaniesz.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 1916 / 335 / 2
Sam pomysł wpieprzenia się w benzo będąc nieletnim jest bardzo kiepski.
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9328 / 1809 / 2
25 czerwca 2018UJebany pisze:
@up
Ja tez mam dobrego psychiatre.Pisze klony, lorazepam.Jak po prosiłem o tramal to dostałem odmowę ze względu ze to ''podobne do morfiny''.
Przydałoby sie jakbyś miał coś złamanego i papiery na to, wtedy no problemo a tak to może być ciężko.

Masz puste pudełko po tramcu ? Jeśli tak to pokaz, ze brales i tobie nie pomaga, albo masz skutki uboczne.Gorzej jak nie masz, wtedy male szanse.
Z fartem ! ;)
Mnie lekarz przepisal na tzw bole nerwowe.
Czyli nie bola Cie nerwy jako nerwy ale siada Ci nerw w rece/nodze.
Spisz 6h i budzisz sie z takim bolem, ze reka mialaby Ci odpasc.

Tylko w 1 kolejnosci kazal mi przerobic szereg lekow przeciwzapalnych.
Reszty na forum nie bede opisywac- tylko jest kilka cech charakterystycznych takich schorzen.
Np jeden zz nerwow w rece powoduje bol przy zginaniu 4 palcow dloni :-D
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 1360 / 179 / 0
Od rodzinnego tramal czy DHC latwo dostać. Wystarczy mowic, ze mamy jakies bole, np. kregoslupa czy po złamaniu (nawet jak nie macie to mowcie, ze macie bole kregoslupa w odcinku ledzwiowym lub szyjnym lub w obu naraz lub mieliście cos złamane i czujecie mocny bol często) macie uczulenie na Ketonal, a inne NLPZ-ty dzialaja slabo przeciwbólowo i powodują skutki ubocznejak bol brzucha, bole glowy, wymioty etc. Najlepiej mieć pusta pake po Tramalu i mowic, ze naurolog/ortopeda- zależy co mówisz- czy bole kregoslupa czy bol po złamaniu ci to przepisal i działa dobrze nie powodując skutkow ubocznych. Najlepiej mieć najwieksza paczke 50x200mg Tramalu/Poltramu Retard lub pusta butle 96ml po Tramalu/Poltramie, jak DHC chcemy to pudelko po DHC wiadomo lub sloiczek. Z benzo u rodzinnego tez najlepiej isc z opakowaniem tego co chcemy dostać, mówimy ze braliśmy to od psychiatry i pomagalo na leki, sen etc. Tylko wlasnie jak zauwazylem kiedyś sa 2 rodzaje lekarzy, jedni chętniej pisza tramal, inni benzo. Najlepiej trafic na takiego co pisze wszystko. Ja teraz nie mam problemów, bo pobierac mogę zarówno benzo jak i opio, nawet te mocniejsze jak majka czy oxy, ale mam na to papiery, tak ze to zupełnie inna sytuacja. Co do psychiatry najlepiej zadzwonić i zapytać czy wypisze, bo wasz lekarz wyjechal na wakacje a tobie się leki koncza. Mowisz co i i le chcesz najlepiej przez telefon od razu i jak się zgadza to idziesz na wizyte, płacisz te 50-100zl i masz recki na benzo. Lub szukasz takiego psychiatry, u którego placi się w gabinecie, nie przed wizyta w rejestracji. I ta sama spiewka- lekarz na wakacjach, potrzebujesz takie i takie leki. Nie będzie chciał wypisac wychodzisz i nie płacisz, nie wykonal usługi, wiec nie należy mu się wynagrodzenie. Ty nie przyszedles w końcu do niego w sprawie leczenia nerwicy, depresji czy schizofrenii tylko z konkretna sprawa, nie wykonal usługi nie dostaje kasy, proste.
mój mail: maykel855@gmail.com
  • 6 / 1 / 0
mając na koncie jedynie rozciętą głowę nożem (nocka na sorze, rozciętą tętnica, chirurg zszył, kroplówka paracetamol i wsio) jest sens zebrać o coś "mocniejszego"? Na wypisie ze szpitala nie jest napisane jakie leki brałam, więc tu mogę podkoloryzować :P liczę chociaz na tramal 200 (mam paczkę 100 retardow, ale ostatnio jak psioczylam i pokazałam opakowanie to rodzinny dal mi tylko 50tki), DHC raczej nie ma szans?
gadka by była raczej skierowana na to, że co jakiś czas, dwa-trzy razy tygodniowo mnie boli zszyte miejsce
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Wysokie Mazowieckie: Matka znalazła narkotyki u 39-letniego syna i powiadomiła policję

67-letnia mieszkanka powiatu wysokomazowieckiego zawiadomiła policję o znalezieniu podejrzanych substancji w pokoju i ubraniach swojego 39-letniego syna. Funkcjonariusze z wydziału kryminalnego zabezpieczyli narkotyki i przedstawili mężczyźnie zarzuty.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Duda: prezydent nie może mieć nałogów, które wpływają na jego świadomość

Zwierzchnik sił zbrojnych nie może mieć nałogów, które powodują, że nie w pełni świadomie będzie podejmował decyzje w najważniejszych sprawach - powiedział w poniedziałek prezydent Andrzej Duda. Dodał, że całkiem byłoby rozsądne, gdyby rzeczywiście taka kwestia była sprawdzana.