Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 52 / 14 / 0
Ta z Rc'kow przerzucic sie na mete, przebijam i proponuje helupe po instalacji w takim razie - nie ma to jak opiatowe szczescie %-D albo niezrozumialem sarkazmu, albo za duzo siedzicie na forum i juz na mozg siadlo :diabolic:
Duszę mam w mro­ku, więc będę niósł światło.
  • 2921 / 243 / 0
metkat iv na podkładzie z 20mg selegiliny i 100mg pirybedylu ;]
Dawny nick: tur3k
  • 1141 / 116 / 0
4-MMC, 3-MMC - inna bajka niż obecne beta-ketony. 4-CMC się chowa.

Może marihuana? Polecam mocne sativkowe palenie, jest zdecydowanie euforyczne.
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1147 / 227 / 7
Życie to trip, więc dbaj o set&setting.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
  • 5044 / 863 / 0
2 cb-fly euforia na maksa
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 7 / 1 / 0
4-HO-MiPT brałem, paprochy po wyciąganiu rąk z kieszeni( jak się ładuje to odruchowo wpycham ręce najgłębiej jak tylko się da) zamieniały się w robaki. Poza tym nie wyobrażam sobie brania tego codziennie.
Myślałem( bo, jak się okazuje, każdy sensowny RCk o serotoninowym profilu jest w chuj neurotoksyczny) nad benzo i tramadolem. 2-c z tego co widziałem drogi, zbyt drogi.
Uwaga! Użytkownik SigiVera nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3206 / 175 / 0
bo, jak się okazuje, każdy sensowny RCk o serotoninowym profilu jest w chuj neurotoksyczny
Nie, to głównie dopaminergiki są neurotoksyczne. Ale nie każdy jest w chuj neurotoksyczny.

Ciężko będzie Ci znaleźć coś, co jest mocno euforyczne, a jest zupełnie nietoksyczne. Z takich to 2C-B musiałbyś sobie znaleźć na darknecie, co gorąco polecam, bo to jedna z najbardziej lajtowych a zarazem najprzyjemniejszych i najbardziej euforycznych substancji, jakie dane mi było poznać.

Trochę gubię się w rozumowaniu, bo z jednej strony chcesz coś, co jest "mocno euforyczne" a z drugiej strony mówisz o "słabych RC". To jak w końcu?

Jeszcze MDAI jest spoko (też nieneurotoksyczne), ale to nie narkotyk, tylko narzędzie. Raczej nie służy, IMO, do ćpania.

Benzo nie są euforyczne, plus przy podejściu naćpać się benzo łatwo o wjebanie się.

Jak masz ten tramadol to bierz tramadol.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2921 / 243 / 0
Co do euforyczności psychodelików to zapominacie panowie o s&s - jak będzie kiepskie to z euforii nici.

@Limitbreaker 18mg bromazepamu jest euforyczne, sam nie wierzyłem aż któregoś razu zaskoczyło :yay: Jedno z milszych wspomnień z benzo, zaraz po strzale majki z rolkami ze szkła :)
Dawny nick: tur3k
  • 5774 / 1181 / 43
mefedron dożylnie.
I tyle w temacie.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 7 / 1 / 0
Ponieważ nie mam opcji kupienia czegoś po nielegalu, muszę skręcić w stronę legalnych środków. 4-CMC mi odpowiadało, dopóki nie okazało się jednak, że jest neurotoksyczne. Ogarnę to 2-C może.
Uwaga! Użytkownik SigiVera nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

Turcja: Całe miasto na haju po spaleniu 20 ton marihuany przez policję w centrum miasta

W tureckim mieście Lice 25 000 mieszkańców zostało nieumyślnie odurzonych dymem z marihuany po nieprofesjonalnej akcji spalania 20 ton marihuany. Sprawdź, co się wydarzyło.