Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Zablokowany
  • 90 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Przemeg »
no racja spróbuje z 5 myśle że do 450 mg kody przy wadze 75 kg tyle starczy
"Heroin, be the death of me
Heroin, it's my wife and it's my life" - Velvet Underground
  • 2310 / 11 / 0
Dzisiejszego dnia o godzinie 13:25 spożyłem po raz pierwszy ( nie wielką dawkę ) tramadolu - 100mg i popiłem gorącą, mocną kawą . Weszło po jakiejś godzinie, co mnie dość zaskoczyło . Uczucie ciepła, lekka euforia i ogólnie dobre samopoczucie . Godzinę później spożyłem 150mg kodeiny z thiocodinu ( tabletki pogryzłem i popiłem ciepłą wodą ) . 15 minut później rozpuściłem w wodzie 4 efferalgany codeine ( 2g paracetamolu i 120 mg kodeiny ) . W ten sposób spożyłem 270mg kodeiny . Działanie zaczęło się już po 30 minutach .Dopaliłem kilka fajek i zaczłąem rozkoszować się mocną euforią kodeinową :) 40minut później spożyłem jedną tabletkę Zomirenu ( 0,5mg ) . Póżniej dopiłem jedno piwo . Teraz jest godzina 18 i ciągle czuję działanie tego miksu - mocna sedacja/senność. Uczucie ciepła . Otwieram włąśnie kolejne piwo :) Polecam ten miks jako ciekawe wypełnienie nudnego dnia .

[tramadol + kofeina + kodeina + alkohol + alprazolam]
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 130 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: invit »
po takim mixie to wysrasz się chyba dopiero za tydzień :P chyba nie muszę mówić że zarówno tram i koda działają jak srakostop :P

Know your Body - Know your Mind - Know your Substance - Know your Source.
  • 202 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: alkem »
Najbardziej do dupy jest w tym to 2g paracetamolu, paracetamol strasznie rozwala watrobe szczegolnie w polaczeniu z alkoholem. To juz lepiej stosowac Neoazarine albo Thiocodin.

• 202 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: alkem »
Najlepiej zacznij od "Goracego kubka" albo "Slodkiej chwili" to powinno Cie zakrecic a jak nie to moze jakis jogurt owocowy a to gowno wywal albo wyslij na adres forum

[Tramal , relanium , baclo i alko]
  • 371 / 10 / 0
najpierw benzo (klony+rolki), potem tramal, aj muszę duuuużo, zależy kto ma jaką tolerkę.
potem pijemy z 2 browarki i palimy smaczne fajeczki ;*

mix zzzjebioza mi$ki :]
umieszsięwyluzować bez
narkotyków ?

"Te leki tak brane mają zawsze bad end..." - by nutella-cole.
  • 974 / 16 / 0
ostatnio racze się miksem tramal + kodeina i bardzo mi się podoba. tramal zarzucam zawsze 2-3 godz przed kodą i rezygnuję z antyhistamin. Mam dwa pytanka 1. czy warto przyjmować te środki w odwrotnej kolejności? jeśli tak to jaka jest różnica w działaniu? o czy jeśli zarzuce np hydroksyzyny z 2-3 h po tramalu, ale jeszcze przed kodą to skurwi ona w jakiś sposób działanie tramalu?

Sory nie wiedziałem gdzie zadać te pytania dlatego odświerzyłem ten wątek, żeby nie zaśmiecać ważniejszych
z góry dzięki za odpowiedzi.
Uwaga! Użytkownik dr.Kubeusz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 122 / 4 / 0
Kto próbował takiego miksu? Jak wrażenia?

[Relanium + Hydroksyzyna + Kodeina]
  • 408 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Ester »
@d2
Obawiam się, że taka ilość w takim czasie może zużyć CYP2D6 poprzez metabolizm DXM do DXO. Raczej polecam odwrotną kolejność - rano koda, a w nocy Dex, trip się wydłuży, wzmocni, a do tego sporo kodeiny wróci.
Ksiezniczko, w którym zamku straszysz?
iiisǝʎ ʞɔnɟ
http://SDPower.tk
  • 71 / 1 / 0
Czołem
ja obczeiłem takie ekonomiczny ale mix, często tu używanych substancji i już wiem po trosze od mędrców tego forum :-p jak je łączyć.mam benza:klony i lora,paczke dex, 3pak thiocodzi 450mgkody,lufe zioła.
Zaczynamy jemy dex już na lekkim benzikiu, ale i, albo pół tabsa, ja wale 300mg dexa czekam 75ok minut, pije kodę, czują deksowe, ale złagodzone bdz psychodelliczne klimatu.Ilość dexa była omawiana- zależy czy chcesz spowerować kode czy pomieszać z DXM.można od 100do 450mg %-D .Mi zależało żeby dex napęczniał i wszedł, by po 1-15h fazy,zalaćć go r-em kodeiny 450mg- tak by nie zrobić falstartu lepiej odczekać te 1,5h, aż dex zmetabolizuje sie ,potem jak pisałem zalewamy kodą i jak już zaczyna
nakładać swą lekkość na dxmowe przyćmienie to my pach- lufa ziele ;-) i koooda wkręca soie przy fajeczkach, można w momencie topu kod lub przed dodać bdz np 2-4mglkona 5-7,5mglorazepamu.albo po wypicu kody usmarzyć benmza z ziołem.Peak tych miksur powijnien sie polryc, chhoć z każsdego miksu schodzi sie najstromszymi schodami,ja w niem siede i gitara.mixy to wy of life am not a żuuuul :wall:

napisze jak wyjdzie-0 syntez łatwizna.

edit.zadowala mnie tyaki właśnie nie droższy mix nież 40zł, taniuej wchooj boi benzoi są na długo,ale ja czuje opiatowe spełnienie na poziomie hery niue mówsuąc o zajebaniu, bo to ci ężkpo z nosaze.polecem mi heheheheheheeeh
potrzebne są fajki :cheesy:

elka

EDIT:X mix z bardzo prostych łatwo dostępnych i wmiate tanich dragów , sprawił że miałęmm noddda, w półciemnum pokoki, wydawało i sie żę z kims rozmaiam, przybywam, że ktoś jest, ale mnie to koło ch.... latało.Pote=m Cieoła kąpiel, ktorej też nie odbierałaem normalnie-wci ąż myśląc że jestem gdzie indziej.cevy bły, jak półświadome śnienie NORMA!!!![yszna zabawa, penie kluczem było zjedzenie 15mg lora i 6mh klona w czasie rozłożone, dobra dawka dexe i odpowiedznia gra benzodizeopinami.Totalny odloti narty w mistycznej atmosferze.
Cobym zmodyfikowa,\:więcej kody.opioidu, ale i nie trmal i bupra ze względu na czułość DXM mie.Zamiast lorafernu, dobrego na codzień, do piwka walnąłbym, jeśli chciałbym yakiej jazdy estazolam, b ad x nocxtofer.Benoz można keszcxze pezwpo. albo mie c 2 nabicia weedu więcejteraz jestem na ostrym chillu,, ale taki brawurowy5-godzinny haj to perła w ćpuńskiej karierze.Tym brdziej ż ewyszedłem od protych dragów i zero synrezy,

próbował ktoioś benzo>dex>koda>baka>benzo?
Ostatnio zmieniony 22 grudnia 2009 przez Lemarko, łącznie zmieniany 3 razy.
Uwaga! Użytkownik Lemarko nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Artykuły
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD

Newsy
Ta pizzeria odniosła gigantyczny sukces. Polegał na sprzedawaniu pizzy z… kokainą

W Duesseldorfie policja rozbiła dużą sieć dilerów narkotyków. Wszystko zaczęło się od zaskakujących wyników rutynowej kontroli żywności w jednej z pizzerii. W lokalu sprzedawano nie tylko pizzę, ale i narkotyki. I to w bardzo kreatywny sposób. Klient, zamawiając pizzę numer 40, otrzymywał dodatkowo małą paczkę kokainy. Pomysł był skuteczny, bo czterdziestka jako pizza z kokainą szybko stała się jedną z popularniejszych pozycji w menu.

Sąd Najwyższy uznał, że stanowe przepisy są niekonstytucyjne. 1200 sklepów może pozwać miasto

Sędzia Kevin Kerrigan uznał za niekonstytucyjne przepisy, pozwalające na natychmiastowe zamykanie sklepów, podejrzanych o nielicencjonowaną sprzedaż produktów konopnych. W imieniu Sądu Najwyższego Nowego Jorku Kerrigan orzekł, że prawo jest „potencjalną farsą”, naruszającą zasady uczciwego procesu.

Wpływ legalizacji marihuany na młodzież w Kolorado. Spadek użycia i zmiana percepcji

Raport z 2024 roku dotyczący używania marihuany wśród młodzieży w stanie Kolorado pokazuje, że legalizacja marihuany przyniosła pozytywne rezultaty w kontekście młodych użytkowników. Według najnowszych badań, poziom użycia marihuany wśród młodzieży w wieku szkolnym (szkoły średnie) spadł do najniższego poziomu od 2013 roku, wynosząc mniej niż 13% uczniów, którzy zgłosili używanie marihuany w ciągu ostatnich 30 dni.