- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Heroin, it's my wife and it's my life" - Velvet Underground
[tramadol + kofeina + kodeina + alkohol + alprazolam]
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
[Tramal , relanium , baclo i alko]
potem pijemy z 2 browarki i palimy smaczne fajeczki ;*
mix zzzjebioza mi$ki :]
narkotyków ?
"Te leki tak brane mają zawsze bad end..." - by nutella-cole.
Sory nie wiedziałem gdzie zadać te pytania dlatego odświerzyłem ten wątek, żeby nie zaśmiecać ważniejszych
z góry dzięki za odpowiedzi.
[Relanium + Hydroksyzyna + Kodeina]
Obawiam się, że taka ilość w takim czasie może zużyć CYP2D6 poprzez metabolizm DXM do DXO. Raczej polecam odwrotną kolejność - rano koda, a w nocy Dex, trip się wydłuży, wzmocni, a do tego sporo kodeiny wróci.
iiisǝʎ ʞɔnɟ
http://SDPower.tk
ja obczeiłem takie ekonomiczny ale mix, często tu używanych substancji i już wiem po trosze od mędrców tego forum :-p jak je łączyć.mam benza:klony i lora,paczke dex, 3pak thiocodzi 450mgkody,lufe zioła.
Zaczynamy jemy dex już na lekkim benzikiu, ale i, albo pół tabsa, ja wale 300mg dexa czekam 75ok minut, pije kodę, czują deksowe, ale złagodzone bdz psychodelliczne klimatu.Ilość dexa była omawiana- zależy czy chcesz spowerować kode czy pomieszać z DXM.można od 100do 450mg .Mi zależało żeby dex napęczniał i wszedł, by po 1-15h fazy,zalaćć go r-em kodeiny 450mg- tak by nie zrobić falstartu lepiej odczekać te 1,5h, aż dex zmetabolizuje sie ,potem jak pisałem zalewamy kodą i jak już zaczyna
nakładać swą lekkość na dxmowe przyćmienie to my pach- lufa ziele ;-) i koooda wkręca soie przy fajeczkach, można w momencie topu kod lub przed dodać bdz np 2-4mglkona 5-7,5mglorazepamu.albo po wypicu kody usmarzyć benmza z ziołem.Peak tych miksur powijnien sie polryc, chhoć z każsdego miksu schodzi sie najstromszymi schodami,ja w niem siede i gitara.mixy to wy of life am not a żuuuul :wall:
napisze jak wyjdzie-0 syntez łatwizna.
edit.zadowala mnie tyaki właśnie nie droższy mix nież 40zł, taniuej wchooj boi benzoi są na długo,ale ja czuje opiatowe spełnienie na poziomie hery niue mówsuąc o zajebaniu, bo to ci ężkpo z nosaze.polecem mi heheheheheheeeh
potrzebne są fajki :cheesy:
elka
EDIT:X mix z bardzo prostych łatwo dostępnych i wmiate tanich dragów , sprawił że miałęmm noddda, w półciemnum pokoki, wydawało i sie żę z kims rozmaiam, przybywam, że ktoś jest, ale mnie to koło ch.... latało.Pote=m Cieoła kąpiel, ktorej też nie odbierałaem normalnie-wci ąż myśląc że jestem gdzie indziej.cevy bły, jak półświadome śnienie NORMA!!!![yszna zabawa, penie kluczem było zjedzenie 15mg lora i 6mh klona w czasie rozłożone, dobra dawka dexe i odpowiedznia gra benzodizeopinami.Totalny odloti narty w mistycznej atmosferze.
Cobym zmodyfikowa,\:więcej kody.opioidu, ale i nie trmal i bupra ze względu na czułość DXM mie.Zamiast lorafernu, dobrego na codzień, do piwka walnąłbym, jeśli chciałbym yakiej jazdy estazolam, b ad x nocxtofer.Benoz można keszcxze pezwpo. albo mie c 2 nabicia weedu więcejteraz jestem na ostrym chillu,, ale taki brawurowy5-godzinny haj to perła w ćpuńskiej karierze.Tym brdziej ż ewyszedłem od protych dragów i zero synrezy,
próbował ktoioś benzo>dex>koda>baka>benzo?
Narkotyki łatwiej dostępne w Warszawie niż alkohol. Dowóz 24/7
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
Kuter US Coast Guard „Resolute” dostarcza do portu narkotyki o wartości 115 milionów dolarów
W minioną środę 58-letni kuter amerykańskiej straży przybrzeżnej (US Coast Guard) Resolute zawinął do macierzystego portu w St. Petersburgu na Florydzie z pokaźnym ładunkiem — 4395 kg kokainy i 2490 kg marihuany o czarnorynkowej wartości szacowanej na 115 milionów dolarów. Narkotyki zostały przejęte w wyniku operacji antynarkotykowych prowadzonych na wodach Karaibów, a zatrzymani w związku z tym procederem podejrzani wkrótce staną przed amerykańskim wymiarem sprawiedliwości.
Zielona patologia na Facebooku. Ministerstwo Zdrowia zabiera głos
Na Facebooku można znaleźć reklamy tzw. zielonych klinik, które obiecują swoim "pacjentom" szybki dostęp do medycznej marihuany. "W dużej mierze uzyskiwanie recept na tego rodzaju preparaty odbywa się albo w ogóle bez wywiadu medycznego" - ostrzega resort zdrowia.
Holandia zaostrza kary za narkotyki: Wyższe wyroki dla przemytników
Holandia, jeden z najbardziej liberalnych krajów Europy w kwestii narkotyków, podjęła zdecydowane kroki przeciwko przestępczości narkotykowej. Wprowadzenie nowych, wyższych kar więzienia dla przemytników, handlarzy oraz osób posiadających duże ilości twardych narkotyków ma sprawić, że kraj ten stanie się mniej atrakcyjny dla międzynarodowych grup przestępczych. Zmiany te mają również na celu zapewnienie większego bezpieczeństwa obywatelom Holandii.