Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 20 / 2 / 0
Koledzy i koleżanki w czwartek planuje upojny wieczór z moją przyjaciółką . Co pewne to to, że będzie alkohol powiedzmy 0,5l na głowe 3cmc w ilości 3g troszkę weedu . I teraz główne pytanie, mam około 30 mg bromazepamu, myślicie, że uśpi nas to a przynajmniej ją po takiej zabawie ? Dodam, że brom jakoś niesamowicie chujowo na mnie działa tzn. przyjemnie relaksacyjnie euforycznie ale w ogóle nie sedacyjnie/usypiająco Nawet teraz jestem po 24mg broma i 4 piwach 7% i fajnie mi się gra w gierki . Zależy mi na tym bo w piątek mam urodziny chrześniaka na 15 i muszę być jakkolwiek wypoczęty i rozmyślam nad załatwieniem jakiś clonów które w dawce 2mg zawsze mnie niszczą
  • 143 / 11 / 0
Jak chcesz być wypoczęty to zmień plany na "netflix and chill" bo na kacu, tym bardziej po benzo a jeszcze kurwa klonach to nie będziesz w ogóle chyba że klina walniesz po wstaniu mocnego. No i nie ma gwarancji że do 15 wstaniesz %-D jeśli te 0.5 na głowę to wóda to zależy od kondycji, jako 18 latek bym to wtrąbił leciutko a teraz jako ćwierćwieczny "boomer" po wypiciu takiej ilości alkohu zamiast czilowac na fazie/leżeć zezgonowany to bym rzygał dalej niż widzę. Btw. Jak cię 2mg klona zawsze "niszczy" to ty masz wręcz dziewiczą tolerke a bromo często pokazuje swoje inne oblicze w mixach więc uważałbym
  • 247 / 81 / 0
Jakie mieliście odczucia po mieszaniu stimów z klonami?
  • 146 / 50 / 2
@nieoszukujsiee nie jest to moje osobiste doświadczenie tylko obserwacja innych ale przeważnie klon zbijał działanie stimów.
11:39 Ricsson [257]: w ogole
11:39 Ricsson [257]: uwierzylem w boga, w cuda
11:39 Ricsson [257]: mialem 6 piw
11:39 Ricsson [257]: wypilem 6 piw
11:39 Ricsson [257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson [257]: mam 3 piwa
  • 1218 / 310 / 12
15 marca 2025nieoszukujsiee pisze:
Jakie mieliście odczucia po mieszaniu stimów z klonami?
Niemalże zawsze nokaut %-D
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 247 / 81 / 0
Pytam, bo robiłam tak już wiele razy, ale w ten weekend mnie totalnie rozjebało to połączenie. Wrzuciłam tylko 4mg, ale tak się źle czułam, że wymiotowałam. Nie mogłam ręki podnieść tak ciężko się czułam, a chodzić nie mogłam do wieczora tego samego dnia, bo nogi miałam z waty i nie byłam w stanie się utrzymać xD
Wcześniej wrzucałam większe dawki i nigdy mnie tak nie rozkładało. Może mieć na to wpływ to, że teraz piłam alkohol dodatkowo? Nie dużo, bo 3 piwka, ale jednak.
  • 3092 / 856 / 5
3 piwa i jakakolwiek ilość benzo to dużo i niebezpiecznie. Tak, to przez to.
Poor kids are just as bright and talented as white kids.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Legalizacja marihuany. Większość Niemców przeciw zniesieniu

Ponad połowa Niemców jest przeciwna wycofaniu się z częściowej legalizacji marihuany. Zwłaszcza młodsi ludzie są przeciwni jej uchyleniu.

Prokurator częstował ciastkami z marihuaną – właśnie ruszył jego proces

Przed Sądem Rejonowym w Lublinie rozpoczął się proces Bartosza F. – prokuratora z Wrocławia. Grozi mu więzienie za podanie kobiecie narkotyku.

Zaskakujące odkrycie w kierownicy do gier. Celnicy znaleźli blisko 2800 tabletek oksykodonu

Śląska Krajowa Administracja Skarbowa (KAS) stale kontroluje przesyłki w Katowice Airport i lokalnych sortowniach paczek. W ostatnim czasie Śląski Urząd Celno-Skarbowy w Katowicach (ŚUCS) przejął oksykodon. Służbę Celno-Skarbową wspomagał Kodi, psi funkcjonariusz specjalizujący się w wykrywaniu substancji odurzających.