Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 2905 / 238 / 0
No to do gardła i do żołądka, chyba że komuś niefortunnie poleci do tchawicy, wtedy jedyną opcją jest odksztuszenie tego. Polecam zobaczyć choćby na wikipedii jak wygląda budowa układu oddechowego a dopiero później się wypowiadać.
Jak ktoś pamięta albo ma gdzieś zapisany mój stary nr gg to prośba o PM-kę.
Dawny nick: tur3k
  • 103 / 30 / 0
17 lutego 2025london5 pisze:
15 lutego 2025Flammeus pisze:
Mi się wydaje że wszystko zażywane nosem może jakoś tam zaszkodzić na płuca/drogi oddechowe. W końcu powietrze którym oddychasz przechodzi przez nos/gardło gdzie masz towar i spływ leci ci w kierunku płuc. Wiadomo że tam dosłownie nie spływa, ale może jakiś wpływ mieć. Chyba nawet w przypadku tabletek metylofenidatu można dostać coś w rodzaju pylicy płuc od wciągania masy tabletkowej.
Nic z prochu co wciągasz do nosa nie dostaje się do płuc !
Od tego jest śluzówka żeby to zatrzymać w nosie.
Nic nie jest napisane o tym że dostaje się do płuc. Napisałem że może mieć wpływ, przez to że przechodzi przez gardło
  • 826 / 244 / 2
@Flammeus chodziłeś do szkoły na biologię? bo raczej podstawy anatomii człowieka omijane były na zajęciach....
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 4872 / 824 / 0
Technicznie jest to nozliwe
Podczas rozmawiania, lapczywego jedzenia otwiera sie jedna z chrzastek krtani nagłosnia ktora otwiera droge do układu pokarnowego . Jak ktos je podczas rozmawiania to pokarm moze trafic do tchawicy .

Jakbys walnąl szczura na pol metra ktory by przelecial przez nozdrza jednoczesnie gadajac to bys sie pewnie zakrztusil
@flamar
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 27 / 2 / 0
Czy koktajl:
12mg bronazepamu
20mg zolpidemu
50mg hydroksyzyna
Fervex (para+Wit c+to coś na ułatwianie spania)
600mg pręgi dosypanie do fervexu więc Bóg raczy wiedzieć ile czasu będzie wchodzić
Mam jeszcze metamizol i ibuprofen ale nie wiem czy jest sens zawalać organizm który i tak dostał po dupie.
Na zjazd po niezlej jakość amph (pobudzenie, mimo benzo ifd) trzyma mnie do teraz, jakieś 7h, choć stymulacja jest już delikatna i nienachlna, to chciałbym w końcu tylko iść spać, dodawać coś do tego koktajlu (wytrzymać i dorzucić pregi? Kolejny zolpidem? Nawadnianie i posiłku już mam odhaczone, teraz to już "tylko" iść w kimono bi wiem że rano będzie całkiem średnio
Dobry ćpun, podobnie jak saper, myli się tylko raz.
  • 5773 / 1175 / 43
Chcesz się otruć ?
Są lepsze sposoby...
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 43 / 5 / 0
U mnie też problem z tym nosem chyba, kiedyś normalnie masywne pasy szły na raz ze spływem itd. Teraz muszę dosłownie po okruchu i powoli pod różnymi kątami i głębokościami szukać pozycji bo leci od razu do gardła albo do płuc, o co tu chodzi?
I kolejny problem od doby skonsumowałem ~0.5g NEPa i dojadam jak tylko się pojawi zmęczenie ale nie mogę tak w kółko niestety a benzo brak :uwaga:
Toteż do was pytanie czy trochę MXP ewentualnie 2C-B-FLY pomoże czy raczej zaszkodzi? NEPa pierwszy raz próbuje a podobno masakra jest na koniec.
  • 4872 / 824 / 0
Ta. Po MXP czy 2cb fly w psychuszce mozesz wyladowac w najlepszym wypadku. Na pewno srogo prxemieli , az bedziesz blagal o litosc .
Nie bierze sie takich rzeczy na niewyspany organizm w stanie po stymulantach gdzie dopamina podniesiona jak u schizofrenika
A ze strony fiz
Dyso nie laczy sie ze stimami. Mozna sie przekrecic po tym mixie vude scr
Fenylek tez . Obciazaja serce same w sobie.
To ze brales pare h temu nie ma znaczenia
Organizm wypłukany z mineralow i nie wypoczety
Ostatnio zmieniony 04 marca 2025 przez ledzeppelin2, łącznie zmieniany 1 raz.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 576 / 131 / 0
@SeZeN

Eh warjocie xD. Nie kombinuj. Przede wszystkim stanowcze nie dla tych dwóch substancji. Jeszcze jakiegoś badtripa złapiesz. Przecież jedna to dysocjant a druga to psychodelik.
Jak martwisz się, że nie wytrzymasz zjazdu to kup sobie czteropak i tyle. Ale to zjazd po ketonie. Nic Ci wielkiego nie będzie, a czytając jakieś subiektywne opinie tylko się nakręcasz. Pij dużo wody, dodaj tam szczyptę soli najlepiej himalajskiej lub kłodawskiej jak posiadasz

Co do nosa to za dużo tematu nim wciągasz, jest przesuszony. Dlatego leci Ci do gardła. Zrób trochę przerwy i nawilżaj jakimś psikadłem z solą fizjologiczną.
Nepa można też waporyzować do czego nie zachęcam, bo ta substancja leży blisko alf i nie oderwiesz się od lufy, ale kinol oszczędzisz.
  • 43 / 5 / 0
Myślałem żeby tak minimalnie dla kurażu rozgonić chmury i dodać warstwę odciągającą mnie od bólu jeśli wiecie o chodzi XD sry 42 h na nogach. Ale jak mówicie że nie ma sensu to odpuszczę, na szczęście witaminy, wapń, woda,6 pomidorów, jabłko i rosołek wleciał to może nie będzie tak źle. Waporyzacja brzmi kusząco ale czy to aby nie rozpierdala płuc i to tak fest? Katuje je i tak od lat skunem z tytoniem chyba im starczy wrażeń heh.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kraków: 9,5 kg heroiny ukryte w podwójnych ściankach

9,5 kilograma heroiny ukrytej w podwójnych ściankach walizki odkryli funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej podczas kontroli 45-letniego obywatela Tanzanii, który przyleciał na lotnisko Kraków Airport.

Pijany senator, biały proszek "w ławach rządowych". Gorąca dyskusja w studiu

- Poza badaniem alkomatem przydałyby się testy na narkotyki. W ławach rządowych w Sejmie był widziany biały proszek - mówił Jarosław Sachajko, nawiązując tym samym do głośnej sytuacji z Bartłomiejem Sienkiewiczem. Goście programu "Debata Gozdyry" dyskutowali na temat ostatnich skandalicznych zachowań polityków. - Są podwójne standardy - ocenili politycy opozycji.

Olbrzymi spadek recept na fentanyl i marihuanę. Mamy najnowsze dane o "receptomatach"

Liczba recept np. na fentanyl, wystawionych bez zbadania pacjenta, spadła z kilkunastu recept miesięcznie do jednej, po wprowadzeniu w ub.r. obostrzeń - wynika z danych Centrum e-Zdrowia. Automaty przepisują marihuanę medyczną już nie średnio 25 tys., a 3 tys. razy miesięcznie.