CBD

Substancje pochodzenia roślinnego, w tym półsyntetyczne. Np. CBD, HHC.
Czy CBD na Ciebie dziala?
1.Tak
200
29%
2.Cos działa
136
19%
3.Działa w dużej ilości
56
8%
4.Trochę działa
110
16%
5.Nie wiem sam.
99
14%
6.Działa w miksach.
34
5%
7.Nie nic .
63
9%

Liczba głosów: 698

ODPOWIEDZ
  • 3245 / 617 / 0
Tam doczytałem uzasadnienie że suszem mocniejszym można uzyskać efekt narkotyczny, z powodu olejków w kroplach nie rozpoczęto dyskusji pośród rządzących raczej.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 29 / / 0
Re: CBD
Nieprzeczytany post autor: Lunio »
Cześć, macie jakieś dobre źródło CBD?
Jak nie można tutaj wysłać, to bardzo bym prosił na priv
  • 2229 / 378 / 0
Wystarczy przejrzeć ostatnie strony
  • 653 / 172 / 0
Najlepsze CBD jest z Kombinatu Konopnego, niezrównana jakość, czystość, pewność i oczywiście super cena, jakieś 10zl wychodzi za 10g.
  • 28 / 3 / 0
Co sądzicie o suszu z Exclusiveweed? chyba jeden z najtańszych na rynku, raz zamawiałem i jakość woła o pomstę do nieba, ale za to jeden gibon wystarczył żeby muzyczka lepiej bujała. Teraz czekam aż przyjdzie 5g i ponawiam próbę bo od zwykłych sztuk muszę trochę odpocząć
  • 6 / 1 / 0
polecam kombinat, makumba wyszła pierwsza klasa %-D
  • 44 / 3 / 0
czy myślicie żę nawet takie stężenie 0,2% THC może wywyoływać stany lękowe? Używałem takiego olejku fullsprectrum od HempKing ponoć dobry ale budziłem się w nocy z napadami paniki, czy nawet taka niewielka dawka THC może takie stany wywoływać u osób podatnych?
  • 2229 / 378 / 0
Jak układ nerwowy rozregulowany, a w życiu brak dyscypliny i celu, to nawet parę buchow e-papierosa może wywołać stany lękowe.
  • 44 / 3 / 0
@mietowy3 no w sumie tak mam, ale nie wiem czy dyscyplina coś zmieni jak ktoś się rodzi z psychiką lękowca
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.