4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1867 / 413 / 4
źle wykonana synteza, do tego jak sam zauważyłeś kryształy zmieniają zarówno kolor jak i kształt... cały czas coś tam się dzieje a to nie za dobrze świadczy o jakości.
podjeżdża mi to własnie tym ukraińskim gównem ważonym po garażach...
taka moja mała uwaga - nie jedz tego. pozdr.
DXM
  • 416 / 64 / 0
Słuchajcie, bo mam niezła zagadke. Trochę białych grud, większość białego prochu, i działa normalnie przyjemnie ALE kurwa usypia. Dosłownie oczy się zamykają. Nie czuję żadnej stymulacji

A, i szczypie w nos jak cos
  • 1 / / 0
Dlaczego mój klef bardzo mocno pachnie parafiną?
Zwykły cmc z ulicy lekko żółtawy w zapachu pachnie tym charakterystycznym słoikiem po ogórkach jak wile innych krylonów (skąd pochodzi ten zapach?)
ale ten od samego otworzenia pachnie parafiną i wydaje się być wyjątkowo podły taki ciężki chociaż chyba działa normalnie...
Czy to możliwe że zaszła jakaś reakcja gdy na krótki czas został przesypany do folijki od papierosów?
  • 3437 / 570 / 1
Niektóre sorty się utleniają albo rozpadają do kawałków, w zależności od metody czy prekursora i soli.

O parafinowych nie słyszałem ;)
(Ale o ogórkowych też nie!)

Były już brudne skarpetki, myszy, koci mocz, anyżki, rozpuszczalniki, benzyny (może tutaj blisko do ropy naftowej i parafiny? Może to rodzaj rozpuszczalnika? Albo niedokładne odparowanie albo przyspieszenie jakiegoś kroku – zamiast trzech przemywań robią jedno, oszczędzają na doczyszczaniu)
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 9 / 3 / 0
Kupcie sobie Aceton i przemyjcie. Jak wasz kryształ jebie syfem bądź jest brązowy/zielony/jakikolwiek inny to nadaje się do przemycia Acetonem tylko i wyłącznie, chyba że chcecie się potruć od rozpuszczalników które pozostały z zjebanej syntezy. Lepiej trochę poświęcić na to czasu niż sobie tyrać organizm. Wpiszcie sobie Metyloamina w duckduckgo - tym pachnie wasz wspaniały kryształ. @blonnikwitalny dlatego że to "zwykły cmc z ulicy" i nikomu nie będzie chciało się czyścić takiego produktu skoro się sprzeda w takiej formie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Przewozili narkotyki z Kolumbii. Policja przejęła 26 kg kokainy

Ok. 21 mln zł była warta kokaina przejęta przez policję i Służę Celno-Skarbową. To 26 kg narkotyku. Funkcjonariusze rozbili grupę przemytników, przewożących „towar” z Kolumbii. Kokaina była szmuglowana do Polski drogą lotniczą, pierwszą partię wykryto w porcie w Pyrzowicach.

Dzieci żyjące z palaczami marihuany, mają pozytywne wyniki testów na obecność narkotyku

Według nowego badania, palenie marihuany w domu jest związane z wyższym ryzykiem wykrycia biomarkerów marihuany w moczu dzieci mieszkających w tym samym gospodarstwie domowym. Choć autorzy podkreślają, że wyników nie należy traktować bez zastrzeżeń, to badanie wskazuje na potencjalne zagrożenia zdrowotne, które warto dokładniej zbadać.

Marihuana w coffee shopach zawiera pestycydy, metale ciężkie i patogeny – wykazały badania

Marihuana w coffee shopach przez całe dekady była uznawana za produkt wysokiej jakości. Jednak od wielu lat jakość suszu dostępnego w pół-legalnym obrocie pozostawia wiele do życzenia. W głównej mierze wynika to z tego, że zioło sprzedawane w coffee shopach pochodzi z szarej strefy lub wręcz z czarnego rynku gdzie nie funkcjonują żadne normy co do jakości produktu i jego czystości pod względem zawartości patogenów, metali ciężkich etc. Gdy przebadano próbki suszu sprzedawanego w holenderskich konopnych kawiarniach, okazało się, że zawiera on wiele szkodliwych związków, które mają negatywny wpływ na zdrowie użytkowników.