4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1514 / 529 / 0
Jakiś Ukrainiec w Szczecinie kiedyś tym rzucał, wypierdol to.
  • 1890 / 423 / 4
źle wykonana synteza, do tego jak sam zauważyłeś kryształy zmieniają zarówno kolor jak i kształt... cały czas coś tam się dzieje a to nie za dobrze świadczy o jakości.
podjeżdża mi to własnie tym ukraińskim gównem ważonym po garażach...
taka moja mała uwaga - nie jedz tego. pozdr.
DXM
  • 438 / 66 / 0
Słuchajcie, bo mam niezła zagadke. Trochę białych grud, większość białego prochu, i działa normalnie przyjemnie ALE kurwa usypia. Dosłownie oczy się zamykają. Nie czuję żadnej stymulacji

A, i szczypie w nos jak cos
  • 1 / / 0
Dlaczego mój klef bardzo mocno pachnie parafiną?
Zwykły cmc z ulicy lekko żółtawy w zapachu pachnie tym charakterystycznym słoikiem po ogórkach jak wile innych krylonów (skąd pochodzi ten zapach?)
ale ten od samego otworzenia pachnie parafiną i wydaje się być wyjątkowo podły taki ciężki chociaż chyba działa normalnie...
Czy to możliwe że zaszła jakaś reakcja gdy na krótki czas został przesypany do folijki od papierosów?
  • 3537 / 577 / 1
Niektóre sorty się utleniają albo rozpadają do kawałków, w zależności od metody czy prekursora i soli.

O parafinowych nie słyszałem ;)
(Ale o ogórkowych też nie!)

Były już brudne skarpetki, myszy, koci mocz, anyżki, rozpuszczalniki, benzyny (może tutaj blisko do ropy naftowej i parafiny? Może to rodzaj rozpuszczalnika? Albo niedokładne odparowanie albo przyspieszenie jakiegoś kroku – zamiast trzech przemywań robią jedno, oszczędzają na doczyszczaniu)
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 13 / 4 / 0
Kupcie sobie Aceton i przemyjcie. Jak wasz kryształ jebie syfem bądź jest brązowy/zielony/jakikolwiek inny to nadaje się do przemycia Acetonem tylko i wyłącznie, chyba że chcecie się potruć od rozpuszczalników które pozostały z zjebanej syntezy. Lepiej trochę poświęcić na to czasu niż sobie tyrać organizm. Wpiszcie sobie Metyloamina w duckduckgo - tym pachnie wasz wspaniały kryształ. @blonnikwitalny dlatego że to "zwykły cmc z ulicy" i nikomu nie będzie chciało się czyścić takiego produktu skoro się sprzeda w takiej formie.
  • 2 / / 0
A więc tak, sprzedawane jako 4-MMC i moim zdaniem jest takowym ketonem.
1g-80 zł okolice warszawy.
Nie pali w nos, nie rozwala go,nos jest idealny, nawet po przerobieniu 10g, jedynie zielono-żółte gluty występują, żadnej krwi.
Nie podrażnia również gardła, bardzo łatwo się kruszy, nie jak przy cmc, zapach bezwonny, brak zapachu chloru.
Substancja jest w postaci kryształków, czy raczej pałeczek ryżu, czy nawet samego ryżu.
Działanie niesamowita DZIKA Euforia, czuć działanie 3 neuroprzekaźników jednocześnie noradrenaline, dopamine oraz serotonine, co jest właśnie wyjątkowe w mefedronie.Kolory w porównaniu do 3-MMC są takie jakby baśniowe, nie jak przy 3-MMC, że jest full HD obraz.
Peak przy donosowym podaniu to jakieś 20 minut, o wiele lepiej działa podanie donosowoe niż doustne.
Działa przy każdej dorzutce.Jeśli chodzi o zapach potu, to jebie w chuj kocimi szczynami, szczególnie dłonie.
Skutków ubocznych brak.Mogłem przerobić 1.5g po pracy i następnego dnia pójść do pracy i na siłownie.

Zajebisty okaz mi się trafił.
Co myślicie, prawdziwa mewa? Bo czuć po zajebaniu, że to jest to.3-MMC czy jebane chlory nie mają podjazdu do tego.

W porównaniu do 3-MMC peak jest krótszy, i bardziej czuć serotonine, ale jak i również pobudzenie i dopamine.
Wszystkie 3 rzeczy jednocześnie.

Na dole zdjęcia

Kocham was wszystkich pozdrawiam :)

A no tak i ta empatia niesamowita :)\

To musi być prawdziwa mewa, nie ma innej opcji.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 1890 / 423 / 4
@4MMC22

࠽ z wyglądu - na pierwszy rzut oka wydaje sie bardzo czystym produktem +1
࠽ jaki ma zapach? o ile ma wgl. jeśli jest dobrze doczyszczony z ketonowego może woniać lekko tylko takim proszkiem do prania...albo zupełnie niczym.
࠽ znieczula język? podniebienie? ew. czy spływ znieczula gardło ?
࠽ smak gorzki? kwaśno-gorzki ? czy może słonawy?

czas działania ( peaku ) by się zgadzał 20-max 30 min ... i potem w tle stymulacja zostaje....
smród ciała - w zależności od tolerki... ale do mefa jak najbardziej pasuje
zero zjazdu, normalnie ogarnianie dnia po nocnej zabawie - też się zgadza

na razie wszystko wskazuje że to 4MMC ...

4CMC to na pewno nie jest - pisałeś o aplikacji donosowej - 4CMC praktycznie tą drogą działa jak placebo ( dla weteranów ) i może ze spływu coś tam w układ pokarmowy wejdzie... ale sniff raczej odpada aby poczuć w pełni moc więc znowu na plus dla mefa +1

3MMC właśnie charakteryzuje się długim działaniem, peak na pewno potrafi trwać nawet do godziny a przynajmniej te wrażenia euforyczne...
stymulacja jest zdecydowanie dłuższa no i rzadziej się dorzuca ( co 2 -3godziny? ) mefa ludzie potrafia aplikować nawet co 30 min.

a czy piecze? - to już kwestia syntezy i czystości

na razie po Twoim opisie wnioskuję, że trafiłeś na morfeusza,
to tak w skrócie odemnie kilka groszy, pozdrawiam.
DXM
  • 2 / / 0
@DuchPL
Tak znieczula język, gardło.Smaku nie pamiętam, ale nie chlorowy, bardzo przyjemny.
Teraz naćpany jestem po morfim, 2 piwach i mj i jest zajebiscie, gały wyjebane.Czuć mega serotonine, dopamine.I w porównaniu do 3-MMC, tutaj jest euforia z nieogarnianiem, w 3-MMC eufo z clearheadem miałem.

Ale mega euforyczny keton.
Czuć sero, jak i speeda pięknie.O to mi chodziło, że mef rusza te 3 neuroprzekaźniki jednocześnie euforia ze speedem.
  • 3 / 1 / 0
Spotkał się ktoś z was z takim kolorem kryształu ? Dlaczego to takie jest ?
Bez zapachu, działania nie znam bo się boję próbować..
IMG_20250416_221815224_MFNR.jpg
IMG_20250416_221822076_MFNR.jpg
IMG_20250416_221848235_MFNR.jpg
IMG_20250416_221829011_MFNR.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
W sieci znaleźli ogłoszenia, zatrzymali 22-latka. Po raz kolejny za narkotyki

Policjanci zatrzymali 22-latka podejrzanego o posiadanie i udzielanie znacznej ilości narkotyków. Mężczyzna miał docierać do klientów w sieci i oferować im sprzedaż marihuany i 4CMC. W przeszłości był już zatrzymywany w związku z podobną sprawą.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.