podjeżdża mi to własnie tym ukraińskim gównem ważonym po garażach...
taka moja mała uwaga - nie jedz tego. pozdr.
A, i szczypie w nos jak cos
Zwykły cmc z ulicy lekko żółtawy w zapachu pachnie tym charakterystycznym słoikiem po ogórkach jak wile innych krylonów (skąd pochodzi ten zapach?)
ale ten od samego otworzenia pachnie parafiną i wydaje się być wyjątkowo podły taki ciężki chociaż chyba działa normalnie...
Czy to możliwe że zaszła jakaś reakcja gdy na krótki czas został przesypany do folijki od papierosów?
O parafinowych nie słyszałem ;)
(Ale o ogórkowych też nie!)
Były już brudne skarpetki, myszy, koci mocz, anyżki, rozpuszczalniki, benzyny (może tutaj blisko do ropy naftowej i parafiny? Może to rodzaj rozpuszczalnika? Albo niedokładne odparowanie albo przyspieszenie jakiegoś kroku – zamiast trzech przemywań robią jedno, oszczędzają na doczyszczaniu)
"Rutyna to rzecz zgubna "
1g-80 zł okolice warszawy.
Nie pali w nos, nie rozwala go,nos jest idealny, nawet po przerobieniu 10g, jedynie zielono-żółte gluty występują, żadnej krwi.
Nie podrażnia również gardła, bardzo łatwo się kruszy, nie jak przy cmc, zapach bezwonny, brak zapachu chloru.
Substancja jest w postaci kryształków, czy raczej pałeczek ryżu, czy nawet samego ryżu.
Działanie niesamowita DZIKA Euforia, czuć działanie 3 neuroprzekaźników jednocześnie noradrenaline, dopamine oraz serotonine, co jest właśnie wyjątkowe w mefedronie.Kolory w porównaniu do 3-MMC są takie jakby baśniowe, nie jak przy 3-MMC, że jest full HD obraz.
Peak przy donosowym podaniu to jakieś 20 minut, o wiele lepiej działa podanie donosowoe niż doustne.
Działa przy każdej dorzutce.Jeśli chodzi o zapach potu, to jebie w chuj kocimi szczynami, szczególnie dłonie.
Skutków ubocznych brak.Mogłem przerobić 1.5g po pracy i następnego dnia pójść do pracy i na siłownie.
Zajebisty okaz mi się trafił.
Co myślicie, prawdziwa mewa? Bo czuć po zajebaniu, że to jest to.3-MMC czy jebane chlory nie mają podjazdu do tego.
W porównaniu do 3-MMC peak jest krótszy, i bardziej czuć serotonine, ale jak i również pobudzenie i dopamine.
Wszystkie 3 rzeczy jednocześnie.
Na dole zdjęcia
Kocham was wszystkich pozdrawiam :)
A no tak i ta empatia niesamowita :)\
To musi być prawdziwa mewa, nie ma innej opcji.
࠽ z wyglądu - na pierwszy rzut oka wydaje sie bardzo czystym produktem +1
࠽ jaki ma zapach? o ile ma wgl. jeśli jest dobrze doczyszczony z ketonowego może woniać lekko tylko takim proszkiem do prania...albo zupełnie niczym.
࠽ znieczula język? podniebienie? ew. czy spływ znieczula gardło ?
࠽ smak gorzki? kwaśno-gorzki ? czy może słonawy?
czas działania ( peaku ) by się zgadzał 20-max 30 min ... i potem w tle stymulacja zostaje....
smród ciała - w zależności od tolerki... ale do mefa jak najbardziej pasuje
zero zjazdu, normalnie ogarnianie dnia po nocnej zabawie - też się zgadza
na razie wszystko wskazuje że to 4MMC ...
4CMC to na pewno nie jest - pisałeś o aplikacji donosowej - 4CMC praktycznie tą drogą działa jak placebo ( dla weteranów ) i może ze spływu coś tam w układ pokarmowy wejdzie... ale sniff raczej odpada aby poczuć w pełni moc więc znowu na plus dla mefa +1
3MMC właśnie charakteryzuje się długim działaniem, peak na pewno potrafi trwać nawet do godziny a przynajmniej te wrażenia euforyczne...
stymulacja jest zdecydowanie dłuższa no i rzadziej się dorzuca ( co 2 -3godziny? ) mefa ludzie potrafia aplikować nawet co 30 min.
a czy piecze? - to już kwestia syntezy i czystości
na razie po Twoim opisie wnioskuję, że trafiłeś na morfeusza,
to tak w skrócie odemnie kilka groszy, pozdrawiam.
Tak znieczula język, gardło.Smaku nie pamiętam, ale nie chlorowy, bardzo przyjemny.
Teraz naćpany jestem po morfim, 2 piwach i mj i jest zajebiscie, gały wyjebane.Czuć mega serotonine, dopamine.I w porównaniu do 3-MMC, tutaj jest euforia z nieogarnianiem, w 3-MMC eufo z clearheadem miałem.
Ale mega euforyczny keton.
Czuć sero, jak i speeda pięknie.O to mi chodziło, że mef rusza te 3 neuroprzekaźniki jednocześnie euforia ze speedem.
Bez zapachu, działania nie znam bo się boję próbować..
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/germancannaclubs.jpg)
Niemiecki ekspert: trudno dostrzec w legalizacji konopi cokolwiek pozytywnego
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/nowenarkogis.jpg)
Coraz więcej Polaków przedawkowuje nowe narkotyki. Raport GIS
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/jurekpatryk.jpg)
Ćpali po 96 godzin, żeby cokolwiek poczuć. Fragment mocnego reportażu Patryka Jurka
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/medweedartykul_2025-05-22-18.png)
Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną
W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/listrzaskowski.jpg)
Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"
Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/nawrocki-snus_0.jpg)
Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi
Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.