4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 92 / 2 / 0
Witam , kumpel załatwił mi mefedron w ilosci 1g, brałem to z kumplem starczyło na całą noc dobrej zabawy...etc, mam dwa pytania odnośnie mefedronu. Najpierw go na język spróbowałem i myślałem ze jezyk mi odpanie wszystko mi zdrentwaiło momentalnie i kumplowi też doslowanie w kilka sekund. Pozniej po imprezie zostal mi tylko pusty woreczek zawsze mam zwyczaj ze pale worki zeby nie daj boze gdzies sie zawieruszył.... biore zapalniczke, worek... minimalne ilosci w srodku są na sciankach podpalam i co ? jak jebło jak zimne ognie kumpel wypierdolil z auta bo tak sie wystraszył czy to jest normalne ?

Zmieniono nazwę tematu z "Mefedron". - PcP
  • 2775 / 39 / 0
Re: Mefedron
Nieprzeczytany post autor: BS »
mefedron nie znieczula miejscowo. To nie był 4-MMC
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 849 / 43 / 0
Nieprzeczytany post autor: lucyper2 »
Spotkałem się z pudrem, który znieczulał. Poza tym działał ok. Kwestia zanieczyszczeń.
  • 930 / 29 / 0
Nieprzeczytany post autor: tehacek »
lucyper2 - Ty jeden spotkałeś się z pudrem który znieczulał, ja i masa innych ludzi przerobiłem dziesiątki sortów i żaden nie znieczulał. To jakiś dentystyczny dodatek.
Ten zapłon to też nietypowa sprawa, widziałem ludzi opalających lufki po mefie i NIC się nie działo.
  • 1049 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: noithai »
To byla zapewnie jakas piperazyna.
  • 92 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Wicherrr3 »
Druga spraw była taka że przez cały dzień mi i kumplowi tym rece jebały jakby z potem wychodziło... w sumie do teraz mi rece tym smierdzą taki słodkawy zapach.

Efekty takie
Usmiech od ucha do ucha
Serce zapierdalało jak szalone
Niepotrafiłem fajką trawfić do ust - rece mi latały jak galareta kumplowi też
Szczekoscik , tarcie zebów
Oczoplons, nosiło w huj, kumpel rozebral wszystkie piloty z nudów.
Brak samokontroli ...to pozostawi bez komentarza
Brak poczucia czasu poszslismy do auta tylko po cd , jak weszlismy to siedzielismy tam 1,5h, a na nas wszyscy czekali
Zadyma była kobitki sie kuciły a my bylismy w huj zadowoleni że to impreza zycia. Po imprezie kumpel mi odprowadził i opowiadał że złodzieje mu piwnice opierdolili, wpadłem do domu i zaraz czekałem na złodzieje bo myslalem ze mnie tez opierdolą.
Pożniej normalny dzien pracy -zero zwały , w sumie cały dzien leciał jak po alprazolamie

Dodam że nie jestem amatorem i dużo już przeżyłem.
  • 159 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: d4rqu »
mef nie znieczula miejscowo. Co najwyżej może ci poparzyć język i gardło w dużych dawkach. Po za tym mef nie upośledza równowagi (no chyba, że przedawkujesz). I ten motyw z zapalniczką to na bank nie mef. pzd
Uwaga! Użytkownik d4rqu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 849 / 43 / 0
Nieprzeczytany post autor: lucyper2 »
tehacek, tamten mef nie miał efektu znieczulającego w rodzaju kokainy, benzokainy, czy lidokainy. Raczej coś takiego co zdarza się po ketaminie - kilkunastosekundowe osłabienie czucia w miejscu gdzie substancja zetknęła się z błoną śluzową. Coś zupełnie innego niż efekt drewnianej szczęki. Stąd moje przypuszczenie, że chodziło tu o jakiś odpad poprodukcyjny. Drżenie rąk nie bardzo pasuje mi do mefedronu, reszta się mniej więcej zgadza. No może poza jednym - te 1,5 godziny w samochodzie. Dociągaliście coś w tym czasie? Bo jak na jednorazową dawkę to ciut długo.
  • 92 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Wicherrr3 »
tak tak dociągaliśmy w sumie zrobiliśmy sobie tak 5x200mg, od 20 do 1 tak po godzinie zeby było. Jeszcze jedno w ryju były tak sucho że japierdole ;) W sumie najbardziej mnie zaintersowal ten spalony worek szybko sie spalił i strzelał jak by był tam jakiś utleniacz.
  • 634 / 4 / 0
Rozumiem, ze te 200mg to na 2 osoby liczone, nie ?

lucypher: jak przyjebalem setke dobrego mefa (za czasow jego legalnosci, sort pierwsza klasa), to moje zdolnosci manualne byly bardzo ograniczone, bo rozplywalem sie w powietrzu i utrzymanie kiepa stanowilo duzy problem (zaraz po snifie, pozniej juz w miare ogarnialem). W zasadzie wszystko sie zgadza, nie pasuje mi tylko to znieczulenie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.