"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Zniechecilo mnie strasznie .
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
To nie Idź.
W końcu chciałabym jednak zrobić coś inaczej ale rezygnacja z pewnych aktualnie rzeczy które robię jest dla mnie trudna (lubię mieć plan "do przodu").
Czytałam o kilku ośrodkach i przymierzam się na Nowy Dworek, chciałabym poprosić o aktualne info najlepiej od osób które niedawno (do 3,4 mc) lub są tam jak wygląda tam dokładnie plan dnia Pn-Pt, weekend So Nd, posiadanie telefonu, odwiedziny, jedzenie, bieganie, jakiś dodatkowy rygor czy coś, czy można wychodzić z ośrodka, czy jest tam As, czy palić można, i o której są ciszę nocne i czy np jak jest cisza o 23 to mogę wyjść z pokoju i iść zapalić? Jak wygląda mieszkanie z dziewczynami ilo osobowe są pokoje?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.