skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
A tutaj odzywa się we mnie głos ćpuna, bo mój psychiatra jest taki że jak już mi zacznie zapisywać jakieś benzo to mi je zapisuje cały czas więc później mam benzo w zanadrzu żeby sobie walnąć rekreacyjnie albo tak stricte awaryjnie typu jakieś zjazdy czy bad tripy. Także jak trochę nazbieram takich wypisanych i wykupionych recept to może się udać tak że będę mieć dostęp do dużej ilości benzo do wyboru, co mi jest na rękę bo trochę z nich mi się przyda, chociażby przeciwdrgawkowo jak mam aurę padaczkową. A u neurologa jestem spalona bo wie że miałam problem z alprą i powiedział że on mi żadnych benzo nie wypisze i jak już to konsultować z psychiatrą takie rzeczy, ale on odradza
Co do pierwszego postu to tak. Wywal ten diazepam i bierz się najlepiej za klona skoro ci mało a prawda jest taka, że jeszcze kilka lat takiej diety i nie będziesz w stanie wyjść do sklepu po sraj taśmę bez gaba-ergików. Robisz sobie kredyt na jeden z najważniejszych neuroprzekaźników który powinien funkcjonować najlepiej w nie naruszonym stanie a niestety benzo mocno nadwyręża prace receptorów.
Także smacznego :)
Tak benzo cię zniszczy w szczególności głupota w jego stosowaniu to ona cię zgubi... aż ockniesz się w sytuacji bez wyjścia.
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?
Wpuścił policję, by pokazać, że partnerka nie dba o dom. Na wierzchu miał narkotyki
O dwóch narkotykowych sprawach z wtorku 21 stycznia 2024 roku poinformowała Komenda Miejska Policji w Gdańsku.
Gryzonie wyjadają narkotyki z komisariatów. Są uzależnione?
Szczury z Houston w Teksasie w USA wyjadają narkotyki z policyjnych magazynów. Gryzonie gustują głównie w zielonym suszu. Sprawą zajęła się miejscowa prokuratura. Policjanci wskazują, że problem istnieje. Twierdzą, że "szczury są uzależnione od narkotyków".
Policjanci odkryli plantację marihuany w domu 77-latki pod Lubaniem. Zbierała na remont
Plantację konopi indyjskich znaleźli policjanci w domku 77-letniej kobiety, w wiosce koło Lubania. Kobieta tłumaczyła na przesłuchaniu, że produkowała marihuanę, bo potrzebowała pieniędzy na remont domu.