Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 355 / 34 / 6
maryjanek1902 a to nie jest kryształ ałunu ? 🧐
  • 763 / 50 / 1
Produkt jak puch, sprzedawane jako amfetamina? Wali władem, gryzie w klamie dobrze się rozpuszcza.
Ale, stymulacja nie taka mocna jak zazwyczaj, bardziej taka do przeglądania czegoś, obciąża to mocno serce.
Nie chce się po tym jeść, kutas mały zmarszczony, ale no kurde bardziej jak śnieg niż jak władek.
Wóz ma swoją specyfikę. Żeby ruszyć wrzucasz trójkę, luz to opcja parkowania, wsteczny to dwójka, a gaz to wsteczny.
  • 4 / / 0
Siemanko

Sądzicie że to MDMA ?
https://files.fm/u/rszx6rzagv

Zobaczyłem to dziś 😅
Jest delikatnie wilgotne, kruszy się w dłoni, zapach lekko chemiczny

P.S.
Wybaczcie że w linku zdjęcie ale nie mam opcji stawienia zdjęcia nie wiem czemu 🤔 jestem początkującym w tych sprawach, zapoznając się z instrukcją, nie mam takich opcji jak tam pisze 😅😅
  • 87 / 27 / 0
Dobra albo jestem zbyt głupi żeby dodać zdjęcia albo zbyt poroniony..... Daje tak

https://imgur.com/a/vyRWlag

Smak, wiem to dziwne, ale gorzko-jakos dziwnie kwa[ external image ]śno i słony. Jak coś poleci w gardło to dosłownie tragedia. Rozkurwia śluzówkę strasznie i ja wysusza. Na koniec spływ wodospad bulgoczący.

Nie kopie w małych dawkach. 75 mg ledwie wyczuwalne pobudzenie i empatia. Okolice 135mg mocne pobudzenie, chęć rozmowy z kimś (jestem introwertykiem), lekka euforia. Trzyma z 1.5h i ciśnienie dokurwic. Po którymś dokurwieniu przestaje kopać ale i tak jest ogromne ciśnienie zajebać. Kruszy się na drobny proch, ale często podczas kruszenia spadają jakieś małe, wyglądające jak szkło kawałki krisa, których potem, hddy już nic nie masz a jesteś na takim ciśnieniu że musisz coś zajebac[ external image ][/img]
  • 406 / 39 / 0
Czy to alpra?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 5769 / 1175 / 43
Nie.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 406 / 39 / 0
Ok juz wiem to paroksetyna
  • 1 / / 0
02 listopada 2024Danielotolero12 pisze:
Siemanko

Sądzicie że to MDMA ?
https://files.fm/u/rszx6rzagv

Zobaczyłem to dziś 😅
Jest delikatnie wilgotne, kruszy się w dłoni, zapach lekko chemiczny

P.S.
Wybaczcie że w linku zdjęcie ale nie mam opcji stawienia zdjęcia nie wiem czemu 🤔 jestem początkującym w tych sprawach, zapoznając się z instrukcją, nie mam takich opcji jak tam pisze 😅😅
Z tego co mi wiadomo MDMA w krysztale tak łatwo nie skruszysz, a ty piszesz ze kruszy się w palcach więc wątpie ze to emka jeszcze pytanie ile za to dałeś
  • 134 / 8 / 0
Teraz nadeszły takie czasy że wciskają ludziom R-C mówiąc że to feta czy koks. Już jest tak od dawna bo komu opłaca się robić laboratorium w niehumanitarnuch warunkach po stodołach zatrudniać chemika i ponosić inne koszty. Zamawiają hurtowo na słupa, Rc'ki towar przychodzi, elegancko już zrobiony tani i lata po ulicach..
Nawet Kupując mj nie możesz być pewien że to Fake sqn albo zalany syntetykami nie tylko kanna zresztą..
  • 7 / / 0
Przychodzę z nieco inną sprawą, lecz nawiązującą do tematu.

Kupiłem miesiąc temu piątkę 4-MMC (celem spożycia w dalszej przyszłości). Po około dwóch tygodniach wyodrębniła się z niego jakaś żółta, oleista substancja, i osiadła na ściankach samarki. Przełożyłem materiał do pięciu mniejszych samar, oczekując, że będzie wolniej degradować. Nic bardziej mylnego - po kilku dniach od dokonania przedsięwzięcia, znowu zauważyłem ten pieprzony, oleisty osad. Czy ktoś może podpowiedzieć, co tam się wyodrębnia, oraz jak temu zapobiec?

Materiał trzymałem w szczelnie zamkniętym pojemniku po lekach (zawierającym pochłaniacz wilgoci), z samarek starałem się wycisnąć powietrze, jak tylko mogłem.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Narkobiznes: z Telegrama do paczkomatu

Czy mija epoka narkotykowego rocka?

Newsy
Francja stanie się "Meksykiem Europy"? Wartość rynku narkotykowego sięga 5 mld euro

Handel narkotykami stał się częścią francuskiej gospodarki i stanowi niemal część jej PKB. Obroty mogą przekraczać nawet pięć miliardów euro, a proceder ten może być źródłem utrzymania nawet dla 200 tys. osób.

Młody mężczyzna skręcał skręta na ławce pod kamerą monitoringu miejskiego

Operator, który obserwował zachowanie młodego mężczyzny siedzącego na ławce w Parku Garnizonowym widział jak młodzieniec zażywa narkotyki.

Według rządu USA Walgreens wydawał opioidy bez uzasadnienia medycznego

Departament Sprawiedliwości USA wytoczył proces przeciwko sieci aptek Walgreens, oskarżając ją o realizację milionów recept na kontrolowane substancje, w tym opioidy, bez odpowiedniego uzasadnienia medycznego. Zarzuty obejmują wydawanie recept z „czerwonymi flagami”, które wskazywały na ich potencjalną nielegalność.