Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 97 / 20 / 0
To nie jest benzo dla amatorów to po pierwsze. Nie zaczyna się swojej przygody z tą benzodiazepina. To jest już benzo na której się przygodę kończy. Dla mnie to jest najsilniejsza benzodiazepina z tych które próbowalem, a mam sporo do powiedzenia bo taki Xanax(alprazolam), klonazepam to nawet nie ma co tutaj zestawiać... Klonazolam nawet do stóp nie dorasta flualprazolamowi. To jest benzo dla benzowraków których już zwykła alpra czy klon nie robi. Albo dla osób którzy robią maratony na stymulantach i szukają czegoś co ich na 100% uśpi.
Przedstawienie musi trwać.
  • 20 / / 0
Eh, najlepsze benzo jakie brałem. Byłem na 4 letnim ciągu na flualprze i szlag mnie trafia [rzez fakt, że nie ma jej już kompletnie na rynku.
ODPOWIEDZ
Newsy
Będzie minimalna cena za gram alkoholu? Czarny scenariusz dla browarów

Ministerstwo Zdrowia analizuje możliwość wprowadzenia minimalnej ceny za gram alkoholu, co skutkowałoby głównie wzrostem cen piwa. To spełnienie marzeń przemysłu spirytusowego - mówią piwowarzy - informuje wtorkowy "Puls Biznesu".

Francuscy politycy sięgają po narkotyki z powodu presji i tempa pracy

Z dziennikarskiego śledztwa portalu FranceInfo wynika, że zażywanie narkotyków przez francuskich parlamentarzystów jest "tematem tabu", a dwa przypadki upublicznione przez media nie są odosobnione. Posłowie skarżą się na presję i tempo pracy, które nie wszyscy wytrzymują.

Narkotyki z Ameryki Południowej i Europy warte blisko 9 milionów złotych przechwycone

Policjanci ze Śródmieścia zatrzymali 37-latka w jednym z mieszkań na warszawskiej Woli. Mężczyzna podejrzany jest o posiadanie blisko 25 kilogramów narkotyków, o łącznej wartości blisko 9 milionów złotych. Sąd przychylił się do wniosku Prokuratury Rejonowej Warszawa-Wola, stosując wobec podejrzanego tymczasowe aresztowanie na okres trzech miesięcy.