Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 151 / 23 / 0
To nie jest benzo dla amatorów to po pierwsze. Nie zaczyna się swojej przygody z tą benzodiazepina. To jest już benzo na której się przygodę kończy. Dla mnie to jest najsilniejsza benzodiazepina z tych które próbowalem, a mam sporo do powiedzenia bo taki Xanax(alprazolam), klonazepam to nawet nie ma co tutaj zestawiać... Klonazolam nawet do stóp nie dorasta flualprazolamowi. To jest benzo dla benzowraków których już zwykła alpra czy klon nie robi. Albo dla osób którzy robią maratony na stymulantach i szukają czegoś co ich na 100% uśpi.
Uwaga! Użytkownik AngelSentinel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 24 / / 0
Eh, najlepsze benzo jakie brałem. Byłem na 4 letnim ciągu na flualprze i szlag mnie trafia [rzez fakt, że nie ma jej już kompletnie na rynku.
  • 1 / / 0
Podchodząc do jakiejkolwiek benzodiazepiny, trzeba mieć na względzie złudzenie trzeźwości, które mało kto respektuje i trzyma z tyłu głowy oraz brać pod uwagę okres półtrwania, w którym dawki mogą się nakładać, a szczególnie przy tak aktywnej benzodiazepinie z długim t1/2.
  • 151 / 23 / 0
Jako założyciel wątku powiem tak, to jest tak potężne benzo że mocniejszego nie na choc wiadomo że benzo różnią się i każde ma inne profile działalnia ale flualpra to jest level wyżej nad wszystkim.

Wczoraj od 15-23 poszło koło 1g NEP vapo/sniff- częściej bo nie mną żarowy ani oil pile to leciało ze srebra ze sporymi stratami. ..

Ale do rzeczy nagle coś wypadło i muszę dziś być ogar.

A kurwa nie jestem, wiec poszło o polnocy alpry 3mg uspil na 3, i nie uśpiło dopiero dorzucenie 2mg dało te 4,h snu dziękuję czemu jest w miarę ...

A co do flualpry kosa i rozpierdol po tym. Bemzo, dobrze że wziąłem 0,5.pol piłsa bo caly by zmitl z płanszy hehe.

Moja ocena flualpry 10/10 silne uspokojenie, zbija fazy krzywe. Siła potężna nic do pięt nie dorasta temu benzo potężna substancja.

Po wyplacie wezmę więcej jeśli będzie na stanie....
Uwaga! Użytkownik AngelSentinel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 793 / 183 / 0
@AngelSentinel

Nie no są mocniejsze, tj. aktywniejsze benzo. A środki typu nep, alfa tak mają, że nawet waporyzowane w dużych ilościach weźmiesz jakiegoś klasyka i jeb do wyra.
Sam się tak raz przejechałem. Jarałem alfe (pihp) chyba 3 dobe. Byłem u ziomka i dał mi 1mg alpry głównie na objawy uboczne. Sam za alprą niezbyt jestem. Praktycznie nie czuję jej działania. A tu jak we mnie ta alpra wjechała! Nagle nogi jak żelek, zacząłem przysypiać na stojąco. Kolejne buchy alfy radziły sobie z tym stanem może na minutę. A paliłem wtedy niemało. Około 2g dziennie.

Chcesz by psychoza po alfie ustąpiła? Weź benzo. :)
Następnym razem możesz spróbować nie nasennej i jakiejś lżejszej. Uzyskasz podobny efekt.
  • 151 / 23 / 0
Dla mnie nie ma mocniejszego benzo niż flualprazolam, ja pamiętam jak się ludzie klonazolamem jarali, klonazolam jest mocny ale bez podjazdu do flualpry.

Podpisano dumny zalozyciel wątku o prawdopodobnie najmocniejszej benzodiazepinie na rynku byc może świecie...

Idę spać odgryzlem połowę pillsa 0,5mg i zmiata z planszy.

A sytuacja która opisałeś to norma, każde benzo będzie zbawieniem na cugu vapo ja miałem sytuację że musiałem wyjść na zakupy a wyglądalem okropnie, miałem tylko rolki wziąłem 10mg i za 30min poszedłem ogarnąć zakupu bezstrasowo.
  • 930 / 28 / 0
Jestem po dwoch testach.

1) 0.12-0.15 mg - nic, zero, null
2) 0,25-0,3 mg - po 5 minutach lekkie ciarki, po pol godzinie zszedl niepokij ktory sobie dzisiaj napedzilem, po godInie full spectrum ujebania - typowa benzo wyjebka, zamulka do spania, miorelaksacja i/lub lekko zaburzona koordynacja, lekko mnie nosi na boki.
Pozytywnych efektych poza ankskolitycznym brak, ani w tym poczucia 'moge wszystko', ani nie ciagnie do ludzi, po prostu uwala na miekko.
Troche wieksza dawka, moze 0,4mg pewnie bylaby spoko do zlagodzenia stanu po skonczeniu wora stimow lub przejscia do moodu na spanko po tripie psycho - chociaz bylaby za slaba zeby definitywnie i bez dyskusji zgasila swiatlo.
Obiekt badawczy - chlop, 107kg, brak tolerki na benzo i alko, od lat zmagajacy sie z niepokojem i stresem, ale dzisiaj akurat bylo tego tylko troche i bylo to do ogarniecia bez zadnej chemii.
Domyslam sie ze wiekzze dawki robia z bania inne rzeczy, ale chyba niie sa mi potrzebne. Jako awaryjne benzo na sporadyczne zmulenie sie i wypoczecie od zycia lub innych srodkow, we wspomnianej dawce -ok.

scalono - DB
Po dwoch godzinkach doszla sennosc i to taka, ze jeblem sie pod kocyk bez wahania, ale juz jestem up i jest calkiem fajnie.
  • 72 / 1 / 0
@tehacek rozumiem że roztwór rozpuściłeś w np. glikolu? Jaki był efekt ankskolityczny? Dosyć mocny?
Dobrze że testowałeś tak niskie dawki bo to dobrze wiedzieć że jest aż tak aktywny.
  • 23 / 4 / 0
Jedyne jakie doświadczenie mam z benzo to z podawanym w szpitalu lorazepamem, diazepamem - w niskich, łaskotających dawkach. I obecnie z zolpidemem na spanko.

Wziąłem nierówno pokrojonego pół tabsa, i jeszcze raz na pół. 1/4 pod językiem, a później po 15 minutach 1/4 tabsa oralnie. I okej, normalnie sobie funkcjonowałem, zero efektów i innych objawów. Po paru godzinach gdy wróciłem do domku, wziąłem od razu te pozostałe 1/2 tabsa. I po 30 minutach mega zmuła i senność.. Dorzuciłem sobie jeszcze Zolpidemu i poszedłem spać. Obudziłem się z hipotermią o 4:00, było mi ekstremalnie zimno, więc owinąłem się dodatkowo dwoma kocami. Później o 8:00 obudziłem się nieźle przyjebany. Ja po alkoholu nawet nigdy nie miałem takiego kaca. Uwalenie fizyczne i mentalne było większe niż 5g fenibutu+600mg pregabaliny (wyjechałem z dawki 75mgx3)+75mg dxm.
Jak to działa? Czy serio te niższe dawki flualpry są niewyczuwalne i bezprzypałowe, ale efekty rosną z dawką hiperbolicznie? Czy może po prostu pewien zaufany vendor nierównomiernie wybił tą tabletkę i w jeden połowie było dużo więcej flualpry?
  • 5086 / 874 / 0
Przecież to nie farmaceutyk z podziałka który podlega badaniom , tylko w piwnicy wybijany naprędce tabs z wypełniaczem z mini formy w dodatku nie do spozycia...
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

CBD znacznie obniża głód alkoholu – pierwsze badanie kliniczne ICONIC

Alkoholowy zespół uzależnienia (AUD) jest powszechny, a skutecznych leków wciąż brakuje. Kannabidiol (CBD) zapowiadał się na obiecującego kandydata w modelach zwierzęcych – niniejsze randomizowane badanie ICONIC dostarcza pierwszych dowodów klinicznych u ludzi z AUD.

Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.