Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 62 / 19 / 0
Prawdopodobnie jutro będę to testował, dam znać jak efekty.
  • 62 / 19 / 0
Przerobiłem w nocy z piątku na sobotę 200mg 3-Me-PCPy. Zacząłem od małej ilości na kluczyk, po której nic nie poczułem. Potem wciągnąłem kreskę gdzieś tak 0,3 cm na 1cm i wtedy poczułem bardzo lekką dysocjacje w połączeniu z pobudzeniem. Ogólnie substancja bardziej pobudza, niż dysocjuje. Potem szły większe dawki, początkowo z większym efektem, lecz później z każdą kreską efekt był coraz słabszy. Próbowałem osiągnąć większą dysocacje, co mi się nie udalo mimo zwiększania dawek. Mimo to, jest duże ciśnienie na dorzutke, lecz mimo wszystko substancja wywarła na mnie średnie wrażenie. Są o wiele lepsze dyso. 3-Me-PCP było nawet lepsze. Substancja też nie trzyma zbyt długo, może z pół godziny albo dłużej głównej karty. Efekty po już długo się utrzymują, całą sobotę je czułem praktycznie.
  • 1037 / 241 / 0
3 mepcpy jest dosyć funkcjonalnym dyso można po małych dawkach normalnie ogarnąć sprawy dnia codziennego ale 200mg ? Mnie po 30 już ciągnie na bełta a w gardle posmak oleju napędowego.
Ten dyso jest 3x inhibitorem wychwytu.
Bardzo fajny ale czystość musi być na najwyższym poziomie.
  • 62 / 19 / 0
Dla mnie to ogólnie funkcjonalne dyso, a te 200 mg to było rozłożone na cały wieczór i ogólnie z każdą kreską coraz słabiej klepało. Mi w tym brakowało mocy dysocjacyjnej.
  • 45 / 11 / 0
Bardzo dziwne jak na dysjo, nie czuć dysocjacji tylko chęć gadki i pobudzenie. Nawet podobne do koxu to to.. Ale niestety widać z daleka że jest się porobionym i zaburza to funkcje motoryczne. Dziwna bardzo mocna chęć na dorzutki, nawet mocniejsza niż przy innych analogach PCP czy nawet przy beta ketonach. W sumie też 200 mg poszło w około 2-3 dni. Oczywiście nie przespane. Nie przypomina mi to w żadnym stopniu dysocjantu w działaniu. Całkiem inna zabawka, dziwna sprawa. Dosyć funkcjonalne, nawet przy wyższych dawkach się nie głupieje zbytnio, i można na tym prowadzić rozwinięte rozmowy i subjektywnie normalnie funkcjonować z pobudzeniem i lekką euforią w tle. Da się spożywać na tym posiłki normalnie tylko trochę trzeba się zmuszać. Co mnie zdziwiło to to że nie kontrolowałem nawet dorzutek, co nigdy nie miało miejsca z normalnymi dysocjantami, możliwość wpadnięcia w dziurę raczej zerowa. Dosyć przypałogenne i niebezpieczne przez to że się chce cały czas dorzucać. Miało polecieć na test 10 mg a skończyło się na 200 i 2 nie przespanych nockach.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Policjanci odkryli plantację marihuany w domu 77-latki pod Lubaniem. Zbierała na remont

Plantację konopi indyjskich znaleźli policjanci w domku 77-letniej kobiety, w wiosce koło Lubania. Kobieta tłumaczyła na przesłuchaniu, że produkowała marihuanę, bo potrzebowała pieniędzy na remont domu.

Polacy mieli w Islandii plantację marihuany. Ich proces odbędzie się w Łodzi. Jakie są kulisy?

Po wpadce trafili do Polski. Ich proces odbędzie się w Łodzi. Jakie są kulisy tego procederu?

Handlował narkotykami na bazarze. Diler działał pod przykrywką stoiska z akcesoriami do telefonów

Policjanci z Wydziału Operacyjno-Rozpoznawczego Komendy Rejonowej Policji Warszawa VI zorganizowali akcję, podczas której zabezpieczyli znaczną ilość środków odurzających. Przejęli heroinę, mefedron, kokainę, tabletki clonazepamu oraz egzysty. Łącznie mundurowi zabezpieczyli blisko 119,84 gramów zabronionych prawem środków odurzających. Policjanci zatrzymali również 60-latka, do którego należały narkotyki.