Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 62 / 19 / 0
Prawdopodobnie jutro będę to testował, dam znać jak efekty.
  • 62 / 19 / 0
Przerobiłem w nocy z piątku na sobotę 200mg 3-Me-PCPy. Zacząłem od małej ilości na kluczyk, po której nic nie poczułem. Potem wciągnąłem kreskę gdzieś tak 0,3 cm na 1cm i wtedy poczułem bardzo lekką dysocjacje w połączeniu z pobudzeniem. Ogólnie substancja bardziej pobudza, niż dysocjuje. Potem szły większe dawki, początkowo z większym efektem, lecz później z każdą kreską efekt był coraz słabszy. Próbowałem osiągnąć większą dysocacje, co mi się nie udalo mimo zwiększania dawek. Mimo to, jest duże ciśnienie na dorzutke, lecz mimo wszystko substancja wywarła na mnie średnie wrażenie. Są o wiele lepsze dyso. 3-Me-PCP było nawet lepsze. Substancja też nie trzyma zbyt długo, może z pół godziny albo dłużej głównej karty. Efekty po już długo się utrzymują, całą sobotę je czułem praktycznie.
  • 1037 / 241 / 0
3 mepcpy jest dosyć funkcjonalnym dyso można po małych dawkach normalnie ogarnąć sprawy dnia codziennego ale 200mg ? Mnie po 30 już ciągnie na bełta a w gardle posmak oleju napędowego.
Ten dyso jest 3x inhibitorem wychwytu.
Bardzo fajny ale czystość musi być na najwyższym poziomie.
  • 62 / 19 / 0
Dla mnie to ogólnie funkcjonalne dyso, a te 200 mg to było rozłożone na cały wieczór i ogólnie z każdą kreską coraz słabiej klepało. Mi w tym brakowało mocy dysocjacyjnej.
  • 45 / 11 / 0
Bardzo dziwne jak na dysjo, nie czuć dysocjacji tylko chęć gadki i pobudzenie. Nawet podobne do koxu to to.. Ale niestety widać z daleka że jest się porobionym i zaburza to funkcje motoryczne. Dziwna bardzo mocna chęć na dorzutki, nawet mocniejsza niż przy innych analogach PCP czy nawet przy beta ketonach. W sumie też 200 mg poszło w około 2-3 dni. Oczywiście nie przespane. Nie przypomina mi to w żadnym stopniu dysocjantu w działaniu. Całkiem inna zabawka, dziwna sprawa. Dosyć funkcjonalne, nawet przy wyższych dawkach się nie głupieje zbytnio, i można na tym prowadzić rozwinięte rozmowy i subjektywnie normalnie funkcjonować z pobudzeniem i lekką euforią w tle. Da się spożywać na tym posiłki normalnie tylko trochę trzeba się zmuszać. Co mnie zdziwiło to to że nie kontrolowałem nawet dorzutek, co nigdy nie miało miejsca z normalnymi dysocjantami, możliwość wpadnięcia w dziurę raczej zerowa. Dosyć przypałogenne i niebezpieczne przez to że się chce cały czas dorzucać. Miało polecieć na test 10 mg a skończyło się na 200 i 2 nie przespanych nockach.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?

Newsy
Wpuścił policję, by pokazać, że partnerka nie dba o dom. Na wierzchu miał narkotyki

O dwóch narkotykowych sprawach z wtorku 21 stycznia 2024 roku poinformowała Komenda Miejska Policji w Gdańsku.

Miał umrzeć w więzieniu. Trump ułaskawił twórcę rynku w darknecie.

Założyciel czarnego rynku Silk Road, działającej w latach 2011-13 platformy pozwalającej na handel nielegalnymi produktami i usługami w darknecie, został skazany na podwójne dożywocie i czterdzieści lat więzienia bez możliwości warunkowego zwolnienia. Zgodnie z obietnicą Donald Trump ułaskawił go pierwszego dnia rządów.

Silny psychodelik amazońskich szamanów. Chcą nim leczyć ludzi

“W przypadku uzależnienia od alkoholu 50 proc. osób wraca do nałogu w ciągu trzech miesięcy, a około 60–70 proc. w ciągu trzech lat. Leczenie samo w sobie nie zmieniło się zasadniczo od 70 lat, więc istnieje pilna potrzeba nowych leków i podejść terapeutycznych. Jeśli DMT może dostarczyć bardziej efektywnego podejścia, warto to zbadać” - wyjaśnia prof. Ravi Das, który wraz z prof. Jeremym Skipperem prowadzą badania w University College London.