Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Duloksetyna+mitrazapina?
29 grudnia 2024tymi pisze: Mam teraz przewlekły stres związany z sytuacją życiową. Biorę baklofen 25 mg 2-2-0 tabl, pregabalinę 150 mg 1-1-1 kaps, do tego alprazolam 1 mg 0,5-0-1 tabl. Chciałem zapytać czy coś mógłbym dorzucić na doraźnie, żeby poczuć większe uspokojenie, ale jednocześnie żebym mógł być w miarę wydolny umysłowo. Może tramadol? Jestem na przewlekłym leczeniu Anafranilem, dodatkowo wieczorem Ketrel / chlorprothixen w dawkach 50/50 mg.
zapewne nie masz ioenzymu cyp2d6 dlatego kodeina i tramadol na ciebie nie działaja. jeśli przygodę z opioidami zacząć chcesz to zalecam użycie oksykodonu który w tylko nieznacznej części jest zależny od cyp2d6. albo morfina. choć nie promuje tego. lepiej nie wpierdalaj sie w opio.
04 stycznia 2025simer44 pisze: Jakie leki zastąpią chodź w jakiejś małej części tramadol, chodzi mi o nie uzależniające.
Duloksetyna+mitrazapina?
11:39 Ricsson [257]: uwierzylem w boga, w cuda
11:39 Ricsson [257]: mialem 6 piw
11:39 Ricsson [257]: wypilem 6 piw
11:39 Ricsson [257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson [257]: mam 3 piwa
A co do dalszej części twojego posta to tramadol prócz bycia opioidem jest takze SNRI tak jak wenlafaksyna czy duloksetyna.
Wybacz błędnie zinterpretowałem post, teraz przeczytalem drugi raz gdy dodałem. Pozdrawiam.
11:39 Ricsson [257]: uwierzylem w boga, w cuda
11:39 Ricsson [257]: mialem 6 piw
11:39 Ricsson [257]: wypilem 6 piw
11:39 Ricsson [257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson [257]: mam 3 piwa
Bo jak czytam, że nie którzy biorą dzień w dzień po 500-800 mg (jak nie więcej) X lat, to się zastanawiam jak skuteczne są te kontrole. Uh, chyba że odkupują od kogoś.
USA może zaoszczędzić 29 miliardów rocznie dzięki legalizacji marihuany medycznej
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD
Co promieniowanie gamma robi z medyczną marihuaną i jak wpływa na kannabinoidy i terpeny?
Illinois dopisuje kobiece choroby do schorzeń podlegających leczeniu medyczną marihuaną
Departament zdrowia publicznego Illinois (IDPH) rozszerzył listę schorzeń kwalifikujących się do leczenia medyczną marihuaną. Dopisano endometriozę, torbiele jajników, mięśniaki macicy i zaburzenia orgazmu u kobiet.
Meta wprowadza nowe zasady dla treści o konopiach na Facebooku i Instagramie
W ostatnich latach obserwujemy dynamiczny wzrost popularności treści związanych z konopiami na platformach społecznościowych. Facebook i Instagram, będące częścią korporacji Meta, stały się kluczowymi miejscami wymiany informacji, dyskusji oraz promocji produktów związanych z konopiami. W odpowiedzi na ten trend Meta postanowiła zaktualizować swoje zasady dotyczące publikacji treści o substancjach psychoaktywnych, w tym marihuanie i CBD.
"Myślałem, że to dobry żart. Jestem głupi". Kieran Culkin o tym, co zrobił koledze
Kieran Culkin w rozmowie z "Guardianem" opowiedział historię sprzed lat, gdy podmienił rekwizytowego jointa na prawdziwego z marihuaną. I patrzył, jak nieświadomy niczego Mark Ruffalo zaciąga się nim na scenie podczas premierowego przedstawienia. "Myślałem, że to dobry żart. Jestem głupi" - przyznał po fakcie Culkin.