Więcej informacji: Mitragyna speciosa na Narkopedii [H]yperreala
Napierdalacie w kółko to samo, straszny smak i wpływ kratomu na inne opio, o czym ja i inni pisaliśmy tu wielokrotnie, a i tak co stronę ktoś zaskoczony wyskakuje z pytaniem. Wydzielam wątek na ten temat i tam proszę kierować pytania, wątpliwości, spostrzeżenia nt. interakcji kratomu z innymi środkami opioidowymi.
PROSZĘ TU KIEROWAĆ DYSKUSJE NA TEN TEMAT:
kratom-a-inne-opioidy-czy-blokuje-dzial ... 79321.html
23 grudnia 2024SerioSergio pisze: Twoim podstawowym błędem poznawczym jest myśl, że nie należysz do tych ludzi których masz za gówno do utylizacji.
Znalazłem takie info w jakiś badaniach:
"Stwierdziliśmy długotrwałe spożycie herbaty/soku kratom z codziennością mitragynina dawka 76,23–94,15 mg nie zaburzała poziomu testosteronu, lub gonadotropiny, parametry hematologiczne i biochemiczne u zwykłych użytkowników kratomu"
To jeden gram maeng ile ma mg?
08 stycznia 2025Vetulani44 pisze: Co za francuskie pieski z Was. Smak kratomu wcale nie jest zły, a niektórzy opisują to tutaj niczym coś najobrzydliwszego. Nigdy mi się rzyganie po kratomie nie zdarzyło, tylko kiedyś po przedawkowaniu PST. Nota bene w przypadku PST nierzadko piło się do litra dość wykręcającego mordę płynu, szczególnie jeżeli ktoś lubił doprawiać znaczną ilością cytryny lub kwasku. Przy kratomie przechylasz szklankę, potem dolewasz i pijesz znowu żeby nic się nie zmarnowało. Nigdy nie piłem kratomu bez fusów, zupełnie bez sensu tak jak robienie herbatek czy innych dziwactw. 15s i po sprawie. Ale skoro Wy — nie piszę tu o @FotherMucker, ale o innych — walicie po 20 czy 50g kratomu na start i potem się dziwicie że czujecie jedynie efekty uboczne, to kurwa szkoda słów. Narzekacie na smak a potem idziecie wpierdolić 50 tabletek thioco. Spróbujcie sobie kiedyś rozgryźć nieco nasion HBWR, wtedy poczujecie czym jest obrzydliwy smak, a i może w głowach Wam się poprawi.
Napierdalacie w kółko to samo, straszny smak i wpływ kratomu na inne opio, o czym ja i inni pisaliśmy tu wielokrotnie, a i tak co stronę ktoś zaskoczony wyskakuje z pytaniem. Wydzielam wątek na ten temat i tam proszę kierować pytania, wątpliwości, spostrzeżenia nt. interakcji kratomu z innymi środkami opioidowymi.
PROSZĘ TU KIEROWAĆ DYSKUSJE NA TEN TEMAT:
kratom-a-inne-opioidy-czy-blokuje-dzial ... 79321.html
Nie da się dojść w tej kwestii do ogólnego porozumienia, każdemu siądzie inaczej.
Co do smaku kratomu, to najlepiej smakuje na skręcie haha
Kurde gdyby kratom działał dłużej niż peak no i gdyby działał tak na codzien a nie tak kapryśnie jak koda to byłby moim ulubionym opio, bo przy odpowiedniej dawce potrafię się uwalić niczym oxy 40, tyle że na krótko no i dużą dawką zapodana na OUN. Idę dopic 5g zielonego i kawkę i pora do pracy :)
Nie wiem czemu mówisz, że kaprysny codziennie działa jak trzeba zwłaszcza pierwsza, a z rana to czuć że działa duuuzo mocniej niż popołudniu, ale z rana niestety resztę dnia potem męczy, druga, trzecia i lipa tylko rozdrażnienie takie gorzej niż na trzeźwo. Wrzuciłem 10 oksy ale łeb głupi wiadomo, że nie zadziała, smyrnelo tylko, ale czuc, że za grubo ale niedosyt straszny można dorzucać i cały czas niedosyt, gdzie normalnie po dwóch dniach bez kratomu same 10 oksy w zupełności mi wystarcza, to po kratomie niedojebany tak jakby dorzucał tramadolu po antydepresancie.
Też bardzo fajna opcja na przedłużenie to wrzucić 1/4 sedamu.
Dla mnie była to bardzo fajna używka bo nie dość że w miare naturalna to miała szerokie spektrum działania i nie była zbytnio szkodliwa. Dało się na tym pracować normalnie a nawet czerpać frajdę z monotonnej pracy, gadka też była fajna, a z rana niska dawka działała lepiej niż kawa. Lecz nie chcę znowu zmagać się z problemami dermatologicznymi. Co powiecie o jakości ostatnich sortów?
Gdyż uważam kratom za jedną z lepszych roślinek i splotu substancji, jakie mi było dane spożywać, i chętnie bym wrócił do kratomowego life-style. Próbowałem już różne kodeiny, metadony, morfiny i tramadole lecz za mocne te ścierwa dla mnie, nie da się na tym funkcjonować jedyne co to dobre żeby sie tym naćpać lub w celach leczniczych. Kratom w ciągu wg. mnie przebija wszystkie opio, które próbowałem bo można na nim normalnie funkcjonować, i da się w miarę łatwo z niego zejść, no i działa speedująco w niskich dawkach no i do tego jest roślinny. Pierd*lę chyba zaryzykuję i zamówię sobie niedługo 100g.
Najlepiej dziala dawka rano. Ale jak kto bierze codziennie od misiaca i tylko tyle to stawisn orzechy przeciwko jablkom ze ma juz objawy odstawienne lekkie i to robi roznice.
Skret po Kratomie jest szybki. U mnie 14 h od ostatniej dawki
Po kodzie nawet tak nie ma.
Ja nie wiem co to dobry kratom, racze sie raczej sredniaczkiem green maeng da, ale juz swoje w zyciu przezylem i wiem ze gadka o tym jak sorty coraz gorsze w duzej mierze wynika z przyzwyczajenia do efektu substancji i wzrostu tolerancji .
Dziwnym trafem majac tolerke na mocniejsze opio czulem tego sredniaka a teraz najlepiej czuje jak sie zaczyna po 14 godzinach ten delikatny skret xd
Mozna powiedziec wchodzi jak dobre oxy
Ty jako ze juz masz doswiadczenie z Kratomem i innymi opio na krotko wrocisz do tych magicznych chwil z poczatkow przygody , ale chocbys podiadl najczystsza odmianę to juz moze nie byc to samo .
Gonienie kroliczka w tej zajawce jest wkurwiajace.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
Czy świadek może odmówić odpowiedzi na pytania w sprawie o narkotyki? Analiza art. 183 K.p.k.
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
USA: Popularność zioła rośnie. Czy branża alkoholowa jest zagrożona?
Amerykanie coraz intensywniej używają marihuany jako substytutu innych używek. Analitycy donoszą o nagłym wzroście konsumpcji konopi indyjskich jako alternatywy dla alkoholu w 2024 roku.
Z synem i córką produkowała mefedron
Mieszkanka Poręby Radlnej pod Tarnowem razem z synem miała prowadzić przydomową wytwórnię narkotyków. Prokuratura ustaliła, że kiedy mężczyzna trafił do więzienia, w "rodzinnym biznesie" zastąpiła go siostra. Teraz cała trójka - a razem z nią siedem innych osób - usłyszała wyroki.
Morfina zamiast fentanylu - jest zmiana po wprowadzeniu ograniczeń. Mamy dane o liczbie recept
Restrykcje w przepisywaniu fentanylu, morfiny i oksykodonu doprowadziły do widocznego zmniejszenia liczby recept na te substancje - dowiedział się Rynek Zdrowia. Zapytaliśmy Centrum e-Zdrowia ile było recept od początku roku wypisywanych na leki narkotyczne. W ten sposób sprawdziliśmy, co się zadziało po wprowadzeniu obostrzeń Ministerstwa Zdrowia.