Więcej informacji: Buprenorfina w Narkopedii [H]yperreala
Więc od razu po wyjściu poleciałem nawpierdalać się kodeiny. Następnego dnia, test dodatni na opio, no dobra, zaliczam Pana do biorących, dostanie Pan 2 mg buprenorfiny i poczeka tu w przychodzi w razie jakby coś się działo. A działo się, bo ze względu na wyzerowaną tolerkę, to te dwa mg buprenorfiny porobiły mnie niemal identycznie jak mocne PST
Mam pytanie mój chłopak jest od miesiąca na programie substytucyjnym ( rzekomo)
Powiedzcie proszę czy ktoś zauważył u was po stosowaniu bunadolu zwiększona ochotę na słodycze? Oraz pobudzenie?
Zastanawiam się czy to kwestia leku czy jednak powrót do nałogu
Będę wdzięczna za pomoc!
09 sierpnia 2024taNiedobra pisze: Witajcie!
Mam pytanie mój chłopak jest od miesiąca na programie substytucyjnym ( rzekomo)
Powiedzcie proszę czy ktoś zauważył u was po stosowaniu bunadolu zwiększona ochotę na słodycze? Oraz pobudzenie?
Zastanawiam się czy to kwestia leku czy jednak powrót do nałogu
Będę wdzięczna za pomoc!
Niech jeszcze lekarz mu przepisze pregabalinę i facet będzie nie do zatrzymania.
PS Jestem wjebany w oksykodon, w ciągu od marca lub kwietnia 2023 r. Obecnie 3,5 lub 4 tabletki 80-miligramowe na dobę (doustnie, gryzione). Brak uzależnienia od innych opioidów. Abstynencja od alkoholu od sierpnia 2023 r. Abstynencja od stymulantów od stycznia 2019 r. Nie palę marihuany. Biorę 1 mg alprazolamu na sen – nie z zalecenia lekarza.
11 sierpnia 2020CATCHaFALL pisze: Ty kurwo już sklej tą pizdę tak samo, bo ani to śmieszne, ani żałosne w twoim wykonaniu.
Lepiej idz do lekarza powiedz prawdę, że jesteś wjebany w oxy i chcesz to skończyć ale nie potrafisz wytrzymać skręta bo masz życie obowiązki itd coś wymyślisz XD
Tylko ja bym w to nie szedł lepiej rzucić wszystko na raz w pizdu męczyć się i naprawić nie na lekach ale każdy ma swoją wytrzymałość nie mi oceniać ja tylko pisze.
11 sierpnia 2020CATCHaFALL pisze: Ty kurwo już sklej tą pizdę tak samo, bo ani to śmieszne, ani żałosne w twoim wykonaniu.
bupra ma za to długi i tu masz szkopuł ma 37H więc nie możesz wrzucać co dziennie ! a przynajmniej raz na 37h gdzie metabolizm może się skrócić lub wydłużyć w zależności co jesz jak żyjesz czy się ruszasz pracujesz, żyjesz aktywnie nawet to czy coś innego wrzucisz jak alko czy mj byle co...
Poza tym ludzie piszą, że zejście z bupry jest bardzo chujowe bo się kumuluje i człowiek zdycha 2 tygodnie ale nie powiem ci na pewno bo sam już nie pamiętam też brałem...
A i na buprze będziesz miał chęć by walnąć ją i.v nawet jak nigdy nie brałeś bo ona klei się do receptora ale nie psychoaktywnie a mózg uzaleniony od opio będzie tego chciał więć pojawi ci się taka myśl w głowie to pewne. Żeby nie było, że jakieś spiskowe teorie... ludzie nie uzależnieni od opio nie dostaną takich myśli.
Nowe Światło na Marihuanę: Badania potwierdzają jej rolę w walce z uzależnieniami.
Czy świadek może odmówić odpowiedzi na pytania w sprawie o narkotyki? Analiza art. 183 K.p.k.
Były adwokat wśród podejrzanych o handel tabletkami do produkcji metamfetaminy
Wśród 36 podejrzanych o handel tabletkami z których można wyprodukować metamfetaminę są prawnicy i farmaceuci. Zarzuty kierowania grupą przestępczą ma były ostrowski adwokat Michał D. Śledztwo w tej sprawie trwa ponad 4 lata i nie zakończyło się jeszcze, bo - jak tłumaczą śledczy - jest skomplikowane.
Brazylijskie służby znalazły narkotyki na polskim statku. Ponad 100 kg kokainy
Brazylijska marynarka wojenna ujawniła na polskim statku "Polsteam Łebsko" 134 kilogramy kokainy. Narkotyki miały zostać przetransportowane do Maroka. Wiadomo, co dalej z polskim masowcem
10 skutecznych sposobów na odstawienie marihuany – przewodnik krok po kroku
Marihuana, choć przez wielu postrzegana jako substancja rekreacyjna, może znacząco wpłynąć na codzienne funkcjonowanie. Regularne używanie zioła bywa sposobem na relaks lub ucieczkę od problemów, ale w dłuższej perspektywie może prowadzić do uzależnienia psychicznego, zmniejszonej produktywności, a nawet izolacji społecznej. Z czasem, nawyk palenia staje się coraz bardziej obciążający dla zdrowia fizycznego i psychicznego, wpływając na koncentrację, motywację oraz ogólną jakość życia.