Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
11:39 Ricsson [257]: uwierzylem w boga, w cuda
11:39 Ricsson [257]: mialem 6 piw
11:39 Ricsson [257]: wypilem 6 piw
11:39 Ricsson [257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson [257]: mam 3 piwa
25 grudnia 2024Devixo pisze: wiem, ze przy normalnej ekstrakcji mst nie mozna walic tego w miesien albo podskornie jednakze jest moze jakis sposób aby zaaplikować to s.c albo i.m?
Jeśli nie chcesz walić fkanau, to zjedz to, walnij od zakrystii, albo z chitosanem i.n. (polecam).
Albo wymień MST na ampułki.
@sclero2014 Request: przenieś to do ogólnego i wywal temat ;—-;
25 grudnia 2024ErenKruger pisze: @Devixo jest o tym w FAQ (i dyskusji pod nim). Było też wałkowane w temacie głównym - użyj lupki w obu.
A jaka to jest nienormalna ekstrakcja? Bo skoro WIESZ że przy normalnej się nie da… to jak sobie to wyobrażasz? Konwersję do freebase, ekstrakcję z oczyszczeniem, ponowne wysolenie i zrobienie z tego czystej morfiny jak w ampułkach?25 grudnia 2024Devixo pisze: wiem, ze przy normalnej ekstrakcji mst nie mozna walic tego w miesien albo podskornie jednakze jest moze jakis sposób aby zaaplikować to s.c albo i.m?
Jeśli nie chcesz walić fkanau, to zjedz to, walnij od zakrystii, albo z chitosanem i.n. (polecam).
Albo wymień MST na ampułki.
@sclero2014 Request: przenieś to do ogólnego i wywal temat ;—-;
Albo nwm nie znam sie nie jestem moderatorem. A chcialam xD
@Zgienty I know, z mojej strony to skrót myślowy.
25 grudnia 2024sclero2014 pisze: Nie podaje sie przerobionej tabsy MST podskórnie albo domięśniowo bo zrobi Ci sie ropień albo inna niespodzianka malo przyjemna . Bylo juz nie raz o tym pisane ale widocznie nie chce Tobie sie szukać albo użyć przeglądarki na forum tylko zakładać temat i liczyć na gotowca
25 grudnia 2024ErenKruger pisze: @sclero2014 z calym szacunkiem do mode - mialam na mysli przeniesienie postow do glownego tematu o morfinie, a nie do glownego dzialu z opioidami - temat jest o MST after all i tu nie pasuje.
Albo nwm nie znam sie nie jestem moderatorem. A chcialam xD
@Zgienty I know, z mojej strony to skrót myślowy.
25 grudnia 2024sclero2014 pisze: Nie podaje sie przerobionej tabsy MST podskórnie albo domięśniowo bo zrobi Ci sie ropień albo inna niespodzianka malo przyjemna . Bylo juz nie raz o tym pisane ale widocznie nie chce Tobie sie szukać albo użyć przeglądarki na forum tylko zakładać temat i liczyć na gotowca
25 grudnia 2024ErenKruger pisze:
A jaka to jest nienormalna ekstrakcja?
20 marca 2019mniemanolog pisze: W wątku <<Acetylacja morfiny do heroiny - metoda chałupnicza.>> pojawiła się alternatywna propozycja wyodrębniania siarczanu morfiny, a mianowicie posiłkując się rozwodnionym acetonem (20-30ml acetonu z dodatkiem 3-5ml wody).
11:39 Ricsson [257]: uwierzylem w boga, w cuda
11:39 Ricsson [257]: mialem 6 piw
11:39 Ricsson [257]: wypilem 6 piw
11:39 Ricsson [257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson [257]: mam 3 piwa
Konsekwencje płynące z rozporządzenia MZ ograniczającego pacjentom dostęp do medycznej marihuany
Czy świadek może odmówić odpowiedzi na pytania w sprawie o narkotyki? Analiza art. 183 K.p.k.
Illinois dopisuje kobiece choroby do schorzeń podlegających leczeniu medyczną marihuaną
Departament zdrowia publicznego Illinois (IDPH) rozszerzył listę schorzeń kwalifikujących się do leczenia medyczną marihuaną. Dopisano endometriozę, torbiele jajników, mięśniaki macicy i zaburzenia orgazmu u kobiet.
Cios w kibolski narkobiznes. Boss Psycho Fans oskarżony
Psycho Fans, gang kibolskiej bojówki Ruchu Chorzów, obracał setkami kilogramów narkotyków o wartości milionów złotych. Wkrótce jeden z bossów tej bandy Łukasz L. ps. Lucky stanie przed katowickim sądem oskarżony o handel 10 kilogramami marihuany. To pokłosie wyjaśnień pewnego skruszonego, na bazie których oskarżono już między innymi bossów „Pruszkowa” oraz szczecińskiego półświatka.
Morfina zamiast fentanylu - jest zmiana po wprowadzeniu ograniczeń. Mamy dane o liczbie recept
Restrykcje w przepisywaniu fentanylu, morfiny i oksykodonu doprowadziły do widocznego zmniejszenia liczby recept na te substancje - dowiedział się Rynek Zdrowia. Zapytaliśmy Centrum e-Zdrowia ile było recept od początku roku wypisywanych na leki narkotyczne. W ten sposób sprawdziliśmy, co się zadziało po wprowadzeniu obostrzeń Ministerstwa Zdrowia.