wczorajDevixo pisze: te gowienko zostalo stworzone glownie z mysla o zarobku na dzieciach. no pomyslcie. kiedys dawno dawno temu w westernach palili papierosy i byli "cool" i przez to zaczela sie moda na palenie. a teraz kazdy lata z tym elektroniczym inhalatorem nikotynowym. to chwyt na małolatów. zobaczcie na smaki liquidów. zobaczcie gdzie stoją vape shopy. osobiscie u mnie sa 3 vape shopy w odległości 100-150m od szkoły. ale faktem jest ze jak ktos chce rzucic palenie to epapierosy sa zbawieniem.
gdyby nie sól nikotynowa w liquidach to nigdy bym nie rzucił palenia fajek.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Propo małatów mnie najbardziej rozpierdalają dawki, palą dziennie kilka ml liquidu gdzie ilość nikotyny przekracza tą obecną np. w 5 paczkach papierosów, gdzie i przy wapowaniu wchłanianie chyba lepsze. Myśleć już te dzieci nie potrafią bez bucha, jeśli chodzi o ich działanie acetylocholiny to jest po prostu straszne, odcięci od tego się zachowują jakby mieli otępienie starcze, to się dobrze nie może skończyć. I już powoli zaczynają używać AI do wszystkiego, nawet prostych zdań czy dokańczania myśli, których nie pamiętają. Taka agenda współczesnego świata, tępy niewolnik to dobry niewolnik, ale kurwa no, IMO to im bardziej ryje mózgi niż mieliby piwkować i palić zwykle szlugi codziennie. To jest 24/7, również przy przebudzeniach, nakurwianie megadawek.
wczorajMerx pisze: @meliszczegr ja mam w obudowie w pc włożonego esp32 t-display s3 na ktorym sie wyswietla nyan cat a mam 27 lat i co XD
gdyby nie sól nikotynowa w liquidach to nigdy bym nie rzucił palenia fajek.
(i szanuję za nyan cata)
Wrzucajcie raz w tygodniu 60/90 mg Acodinu i powinno być git. No ewentualnie 2x w tygodniu jak dużo tego palicie a zazwyczaj tak jest, że się pali w kuchni/łazience/ w łóżku/ przed telewizorem XD
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?
USA może zaoszczędzić 29 miliardów rocznie dzięki legalizacji marihuany medycznej
Medyczna marihuana działa – polemika z tekstem OKO.press. Odpowiedź autora: dowody są słabe
W środku nocy przypomniał sobie o dozorze. Przyjechał na komendę pijany i z narkotykami w kieszeni
Policjanci z Konstantynowa Łódzkiego zatrzymali 47-letniego mężczyznę, który wsiadł za kierownicą mając ponad 2,5 promila alkoholu w organizmie, a do tego ciążył na nim sądowy zakaz prowadzenia. To jednak nie wszystko - podczas przeszukania mężczyzny znaleziono przy nim mefedron. 47-latek sam prosił się o kłopoty, bo w środku nocy przyjechał zgłosić się na dozór.
Miało być wino, było wino i kokaina. Przechwycili transport z Ameryki Środkowej
Około 7,5 miliona złotych - taka jest czarnorynkowa wartość 44 litrów płynnej kokainy, która zabezpieczona została w ramach współpracy służb ze Stanów Zjednoczonych, Republiki Czeskiej oraz Europolu. Transport, w którym miały być tylko markowe wina, został załadowany na kontenerowiec w Panamie. Przechwycono go na terenie województwa lubelskiego. Zatrzymano dwóch mieszkańców tego regionu oraz 53-latka z Kujawsko-Pomorskiego.
Brazylijskie służby znalazły narkotyki na polskim statku. Ponad 100 kg kokainy
Brazylijska marynarka wojenna ujawniła na polskim statku "Polsteam Łebsko" 134 kilogramy kokainy. Narkotyki miały zostać przetransportowane do Maroka. Wiadomo, co dalej z polskim masowcem