Reszta nie pasująca do powyższych
ODPOWIEDZ
  • 5774 / 1182 / 43
Palicie ?
Ja z 10 lat temu paliłem ok 2 lat. Nałogowo.
Teraz są te jednorazówki, czasami kupię sobie jednego.
Silnie uzależnia, bo można to palić leżąc w łóżku nawet.
Uważam, że lepsze są klasyczne papierosy.

Jakie jest wasze zdania na ten temat ?
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 507 / 195 / 1
Czasem od znajomego sobie buchne i w smaku spoko,czasem jak za dużo nikotyny ma to się w głowie zakręci przyjemnie.Sam miałem i fajny bajer,ale drogi w utrzymaniu.
I sentyment do zwykłych fajek

Jednorazowe efaje to średnia opcja, parę razy kupiłem dla testu,ale ani się napalić tym, ani na długo nie starczy.

Wątpię, że ktoś tu jest specjalnym zwolennikiem vapów,przodują tu raczej tradycjonaliści.
Uwaga! Użytkownik SerioSergio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1293 / 329 / 12
Oczywiście, że zwykle szlugi lepsze - z e-ciga jointa sobie nie skręcę no i słabo, że coraz więcej młodzieży po nie sięga.

Kiedyś to się kopciło w rękawiczkach i żuło gumę żeby przypału nie było przed starymi a teraz coraz więcej dzieciaków ma przez nie rozjebane płuca.

Sądzę, że nawet bardziej uzależniają psychicznie od zwykłych fajek przez te stężenia nikotyny i cukierkowo-tęczowe smaki, powinni wprowadzić równie rygorystyczne regulacje i antyreklamy jak w przypadku normalnych fajek.

Niemniej uważam to za dobre narzędzie do rzucenia papierosów, wystarczy zmniejszać moc olejku aż do całkowitego zaprzestania.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 314 / 38 / 0
U mnie wychodzi taniej niż fajki mogę sobie właśnie palić w pokoju i jest to spoko opcją. Zauważyłem też lekka poprawę kondycji w sporcie od kiedy pale e pety, czasami zapale papieroska ale już mi jakoś nie smakuje jak kiedyś.
Czy jest to zdrowsze nie wiem, możliwe.
  • 3455 / 555 / 2
Jak e-papierosy to tylko podgrzewany tytoń reszta do jednego wora podobno bardzo niszczą dodatki smakowe itd.. glo nawet fajna alternatywa dla zwykłych fajek i jeszcze e-papieros iquos chyba.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5774 / 1182 / 43
Dziwie się, że nikt wcześniej nie założył takiego wątku. Ja szukałem i nic. Jak jest to ten usuńcie.

W tv mówili, że wkrótce mają je zakazać w całej UE.
Pewnie dillerzy będą to sprzedawać.
  • 3455 / 555 / 2
A pieron to wie, ja sam nie wiem, co o tym myśleć, niby są, a ich nie ma xD ja jestem zwolennikiem tradycyjnego palenia, ale odnośnie epapierosów nie wrzucałbym ich do jednego worka.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5774 / 1182 / 43
Według mnie są w chuj bardziej szkodliwe.
Wiem po sobie jaki po tym gównie mam kaszel, wychodzi z płuc taka brązowa plwocina o konsystencji budyniu.
  • 193 / 28 / 0
ja to gowno juz 8 albo 9 rok kopce, podczas calej tej karuzeli gowna wydalem na to lekko 30k, ale jako tako nie odczuwam tego na zdrowiu. Ostatnio cos mi swiszczy w płucach i kaszel mam ale to bym bardziej obwinial zielsko ktore pale w pojebanych ilosciach
dawka czyni truciznę
  • 241 / 31 / 0
Wkurwia mnie to ze sie wjebalem w NL w to ścierwo na przerwach, tak to w ogole nawet zwyklych szlugow nie paliłem, najgorsza jest w tym ta kompulsywność, że leżysz w wyrze i buch idziesz sie wysrać buch, idziesz spać przed snem buch, jeszcze wydaje po 30zl na te zjebane jednorazowki, sprobuje znow rzucic.
Od poczatku roku na 2tyg sie udalo, jebac ten shit, kaszle po tym a tak to nawet po ziole zero jazd takich z kaszlem.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Musk zażywał narkotyki w Białym Domu? Trump "ma nadzieję, że nie"

Donald Trump, komentując doniesienia "New York Timesa", wyraził nadzieję, że Elon Musk nie zażywał narkotyków w Białym Domu. Amerykański przywódca zdradził także, co zrobi z zakupioną od miliardera teslą. Od momentu odejścia Muska z administracji pomiędzy prezydentem a jego byłym doradcą trwa spór.

Legalizacja marihuany ogranicza problematyczne używanie i poprawia kondycję psychiczną

Badacze analizują, jak legalny dostęp do marihuany wpływa na konsumpcję i zdrowie psychiczne uczestników. W pierwszej akademickiej publikacji zespół badawczy przedstawił bezpośrednie porównanie legalnego i nielegalnego pozyskiwania tej substancji. Badanie rozpoczęto w styczniu 2023 r. jako wspólne przedsięwzięcie Departamentu Uzależnień w Bazylei, Uniwersytetu w Bazylei, Uniwersyteckiej Kliniki Psychiatrycznej w Bazylei (UPK) oraz Służb Psychiatrycznych Aargau.

Medyczna marihuana. Przerwa tolerancyjna – prosty sposób, by konopie znów działały lepiej

Choć powszechnie uważa się, że jeśli dawka przestaje działać, należy ją zwiększyć – nie zawsze jest to właściwe podejście. U niektórych osób większa dawka działa wręcz odwrotnie, ponieważ ich organizm rozwinął zbyt wysoką tolerancję. Zwiększanie dawki może osłabić działanie terapeutyczne i zwiększyć koszty leczenia. Przerwa tolerancyjna (tzw. tolerance break) oraz zmniejszenie dawek po jej zakończeniu może zwiększyć korzyści terapeutyczne i obniżyć potrzebne ilości konopi nawet o 60%.