16 października 2024london5 pisze: Szkoda nosa na to.
Bombki albo w żyłę.
A Ci którzy sniff praktykują to tylko posty smarują typu "co się dzieję z moim nosem?" No popsuł się od tego żrącego gówna. Ale żyły tez potrafi popalić to gówno
Pachnie troche slodko i migdałowo, w żadnym wypadku chlorowo czy wrecz żrąco (chociaż tak wyglada). W kolorze śnieżnobiały proch i gdzieniegdzie kryształy trochę bardziej żółtawe, a rozdrabnia się to jak typowe 3MMC czyli mega przyjemnie i łatwo.
Coś tam w nos gryzie ale to nie to samo jak przy chlorze, że wykrzywia ci pół mordy a spływ jak domestos z kretem w jednym. Tu jest delikatnie i tak myślę czy to takie mało czyste 3MMC czy jednak jakiś łagodny chlor
Same odczucia trochę odbiegają od 3MMC (albo przez ten detox coś mi się tam pozmieniało), łagodny speed, chęć zajęcia się czymś i tym czymś może być najprostsza rzecz przez kilka godzin. Jak narazie poszły dwie kreski od 13 w odstępie mniej więcej 3/4h i powiem szczerze, że długo trzyma ale nie tak chamsko, że wypierdalasz z orbity na kilka godzin a miło i można funkcjonować.
Ja waląc i.v przynajmniej na smak sorty mogę rozpoznać chlory mają obrzydliwy chemiczny, pewnie chlorowy smak a 4MMC i 3MMC mają swój specyficzny.
jestem pewien, że to nie było 3MMC ale za taką cenę nie spodziewałem się fajerwerek. 3MMC skończyło się dla mnie razem z banem w NL, bo wtedy stamtąd zamawiałem i było tak jak opisujesz. Cóż, przynajmniej odechciało mi się brać tego gówna
A teraz poważniej.v
Pierwsze badanie 3mmc na ludziach. Dawki śmieszne 25/50/100mg
https://www.medrxiv.org/content/10.1101 ... 168v1.full
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
10 stycznia 2025Hyperemilka pisze: Ktoś wie dlaczego stymulanty tak słabo na mnie działają ? Biorę następujące leki wenlafaksyna anafranil Arypiprazol i amisulpryd . kokainy prawie nie poczułam myślałam że 3 MMC na mnie zadziała ale zezarlam całego gieta i nic nie czuję . Czy to przez te leki . Ile w takim razie muszę ich nie brać żeby zeszły ?
3-MMC jest substancją psychoaktywną z grupy katynonów, która działa stymulująco na układ nerwowy. Jej mechanizm działania obejmuje zwiększanie uwalniania i hamowanie wychwytu zwrotnego serotoniny, dopaminy i noradrenaliny. Kombinacja tej substancji z lekami wymienionymi powyżej może być bardzo niebezpieczna.
Leki takie jak wenlafaksyna, anafranil i pośrednio arypiprazol wpływają na poziom serotoniny.
Połączenie tych leków z 3-MMC może prowadzić do nadmiaru serotoniny, co może skutkować zespołem serotoninowym.
--
3-MMC może prowadzić do tachykardii, nadciśnienia i innych problemów sercowo-naczyniowych. Leki, szczególnie amisulpryd i arypiprazol, mogą zwiększać ryzyko wydłużenia odstępu QT w sercu. Połączenie tych substancji może prowadzić do groźnych arytmii.
--
Amisulpryd i arypiprazol działają na dopaminę, a 3-MMC zwiększa jej poziom. Może to nasilić objawy takie jak:
Nadmierna aktywność ruchowa.
Paranoja, halucynacje, psychoza.
Pobudzenie lub agresja.
to tyle odemnie. pozdrawiam.
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?
Konsekwencje płynące z rozporządzenia MZ ograniczającego pacjentom dostęp do medycznej marihuany
Policjanci odkryli plantację marihuany w domu 77-latki pod Lubaniem. Zbierała na remont
Plantację konopi indyjskich znaleźli policjanci w domku 77-letniej kobiety, w wiosce koło Lubania. Kobieta tłumaczyła na przesłuchaniu, że produkowała marihuanę, bo potrzebowała pieniędzy na remont domu.
Narkotyki o wartości miliarda euro. To dzieje się w Holandii
Służby celne podsumowały ubiegły rok: przechwycono narkotyki o wartości blisko miliarda euro. Prawie na każdym statku przypływającym do holenderskich portów z Ameryki Łacińskiej przemycana jest kokaina. Mafia wykupuje holenderskie firmy, hotele i kamienice. Pracują dla niej młodzi Holendrzy.
Stany Zjednoczone dopuszczają do sprzedaży saszetki nikotynowe ZYN
FDA: „To mniejsze ryzyko dla zdrowia niż palenie papierosów”