Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 26 / 1 / 0
[ external image ]
3-metylometkatynon / 2-metylamino-1-(tol-3-ylo)propanon

Czy ktoś już próbował? Jaka dawka i działanie?
Mam trochę i nie chcę przesadzić, ale lekkiego pogilgania też nie chcę.
Na zagranicznych forach nic ciekawego...
Ostatnio zmieniony 20 września 2012 przez surveilled, łącznie zmieniany 3 razy.
Powód: dodano opis wątku, strukturę i nazwę systematyczną
Uwaga! Użytkownik alfredomulikas nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2428 / 85 / 0
W sobotę powinienem dostać trochę tego, ale chyba narazie odpuszcze testowanie...
Plotki o nielegalności, o wychodzeniu na analizie jako Mefedron, czy sytuacji ktora dotyczy 4-FMC (2-FMC/3-FMC że przypał bo wychodzą prawie identycznie co nielegalne 4-FMC) - to wszystko bzdury...
Po przeszukaniu internetu, prawdopodobnie będzie bardziej aktywne od Mefedronu (mniejsze dawkowanie)
profil działania ulegnie zmianie nieogar zostanie zastąpiony bardzo czystym umysłem, no i główne działanie ponoć bardzo przypomina MDMA.
Skrócona nazwa to będzie prawdopodobnie - Mofedron

Aaaa i najważniejsze, Maciek mylił się w kwestii aktywności tego związku... jest aktywny ^_^
MaciekB pisze:
... Produktem syntezy nie jest metkatynon tylko orto-metoksy-N-metylokatynon czyli pochodna katynonu o wątpliwej aktywności biologicznej, a wymieniony przez Ciebie o-Methoxy-α-bromopropiophone to produkt pierwszej reakcji z którego otrzymuje się orto-metoksy-N-metylokatynon (o-Methoxy-alpha-methylaminopropiophenone).
Ostatnio zmieniony 24 maja 2012 przez Modyfikowany Bigos, łącznie zmieniany 2 razy.
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 124 / / 0
Jak to się będzie miało jak 4-fmc do 3-FMC to faktycznie potwierdzi większą aktywność tego związku.
Jeśli nie ogar zostanie zastąpiony czystym umysłem będzie to coś w stronę koko.
Jednak fmc to coś innego więc to tylko głupie przypuszczenia.Tak naprawdę to jedna wielka nie wiadoma.
  • 402 / 3 / 0
Modyfikowany gdyby to bylo takie piekne to juz dawno by to zdelegalizowali
  • 2428 / 85 / 0
Przeczytaj pierw opinie na blulajcie... fakt x-FMC to nie x-MMC ale nie różnią się aż tak bardzo więc można opierać sie na tym, różnice pomiędzy 4-FA a 3-FA dość w sporym stopniu to potwierdzają.
Zdelegalizowane już jest ^_^ tam gdzie prawo analogowe. %-D
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 124 / / 0
Ale popatrzmy na to w ten sposób że o wszystkim decyduje sposób działania czyli profil.
Więc nawet jeśli aktywność jest silniejsza to może okazać się huj..nia.Dobranoc.
  • 54 / / 0
Wiem, że za wcześnie, ale na zagranicznych forach czytałem informacje o sporej toksyczności tego związku. Ktoś może się wypowiedzieć, choćby z teoretycznego punktu widzenia? Jedne źródła mówią o kardiotoksyczności, drugie zaś kategorycznie te doniesienia dementują.
  • 2428 / 85 / 0
Spekulacje... w dodatku często pisane przez te same osoby które twierdziły wcześniej że taka cząsteczka nie istnieje jest nie nieaktywna... troche czasu minie zanim takie informacje sie pojawią.

Sniber - profil działania na pewno ulegnie zmianie, zobaczymy co z tego wyniknie ale tak czy siak, chujnia większa niż obecne bieda-ketony na rynku, to mało prawdopodobne żeby wyjszła ^_^ w najbliższych dniach okaże sie czy to kolejny nie wypal ? czy może, nareszcie jakiś przynajmniej ponad przeciętny keton ?
  • 72 / 1 / 0
Pamietam ze Murti ocenial profil dzialania tej substancji jako niemal identyczny jak 4-MMC lecz kilkukrotnie mniej aktywny.Ta substancja byla juz szeroko dostepna w czasie legalnosci mefedronu.\miedzny innymi stary cztery lab ja mial.Pierwsze 3,4DMMC wypuszczone na rynek Na HPLC wykazywalo ze owe 3,4 bylo bardzo zanieczyszczone 3-MMC.Nie spodziewalbym sie niczego nadzwyczajnego.To w ogole cover rynkowy,na pewno zadna nowosc.
Uwaga! Użytkownik 3F nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2428 / 85 / 0
Masz może link do tej wypowiedzi Murtiego ? albo chociaż gdzie tego szukać ? ^_^
To dlaczego dopiero teraz zaczeli to sprzedawać ? :huh:
3-MMC occurs in two forms. First is active, the other is inactive.
Edit: Ano, tak %-D
Ostatnio zmieniony 25 maja 2012 przez Modyfikowany Bigos, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Praga Północ walczy z handlem narkotykami. Dzielnica zabezpieczy pustostany

Władze dzielnicy wspólnie z Komendą Stołeczną Policji ustalono, że zabezpieczony zostanie dostęp do pustostanów, w których może odbywać się handel narkotykami. Newralgicznym miejscem na praskiej mapie jest ulica Inżynierska.

Pojawił się postulat wprowadzenia ceny minimalnej za alkohol. Rząd pracuje nad nowymi rozwiązaniami

Ostatnia afera z alkotubkami może mieć znacznie poważniejsze skutki niż wycofanie feralnego produktu ze sklepów. Okazuje się bowiem, że rząd rozważa wprowadzenie ceny minimalnej za alkohol. Taką informację przekazał na antenie Programu Pierwszego Polskiego Radia wiceminister zdrowia Wojciech Konieczny.

Stan Massachusetts chce zalegalizować psychodeliki. Co to oznacza?

Massachusetts dąży do legalizacji psychodelików w 2024 roku, co może uczynić go trzecim stanem USA, który wprowadzi takie prawo. Jakie zmiany czekają na pacjentów?