Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 3 / 3 / 0
Napisałem ci na maila @totoro33

Odezwij się na telegramie.
te.me/SoltysTejZiemi
  • 4 / 5 / 0
16 września 2023psotka123 pisze:
dortmund
chce ktos moze polatac to mozna cos ogarnac jak ktos chetny to pisaccc
na czym polatać? pisz priv
  • 1 / / 0
Oelde mef, ktoś coś?
  • 1 / / 0
08 maja 2022januszmks pisze:
Ktos rezyduje w baden württemberg? Jestem od niedawna jakieś 40KM od Ulm i Aalen i chętnie bym coś ogarnął albo poprostu się z kimś skumał
Siema, ja jestem okolice Pfullingen/Böblingen, i też szukam jakichś opcji. Ktoś coś?
  • 216 / 12 / 0
Ktoś, coś w okolicy Emmerich?
Szukam dobrej kety, ale chętnie przygarnę jakiś tramal /oxy ;)

Ew jakis tg na pw proszę.
Z góry dzięki!
Dawniej dzieciaki wychowywały się przy Panu Kleksie
Teraz wychowują się przy Panu Deksie
  • 97 / 12 / 0
chetnie pomoge w dortmundzie
  • 1 / / 0
Najlepiej od Niemca między 50-80% czysty i to super wynik jak na dzisiejsze czasy
  • 2647 / 41 / 0
Wiecie gdzie znajdę zioło w Hannowerze?
Uwaga! Użytkownik ShadySharky nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Siemanko Berlin, Frankfurt(Oder) ktoś?
  • 97 / 12 / 0
eluwina pomoge ogarnac w sumie wszystko jestem w dortmundzie
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
"Niemyte dusze / Narkotyki" - teatralna podróż w głąb ludzkiej psychiki

Spektakl odbędzie się 17 października 2025 roku (pt) w Miejskim Ośrodku Kultury w Pelplinie. To propozycja dla każdego, kto poszukuje w teatrze głębi, refleksji i intelektualnego wyzwania. Nie przegapcie tego wyjątkowego wydarzenia!

Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych

Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.

Brazylijska roślina jurema preta skuteczna w walce z depresją.

Brazylijska roślina jurema preta, używana od wieków w rytuałach rdzennych mieszkańców, przyciąga uwagę naukowców jako możliwy środek w leczeniu depresji. Zawiera silnie działające DMT – psychodelik, który może przynieść szybką poprawę nastroju. Choć wyniki badań są obiecujące, eksperci podkreślają, że to nie jest lek dla każdego.