Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 3 / 3 / 0
Napisałem ci na maila @totoro33

Odezwij się na telegramie.
te.me/SoltysTejZiemi
  • 4 / 5 / 0
16 września 2023psotka123 pisze:
dortmund
chce ktos moze polatac to mozna cos ogarnac jak ktos chetny to pisaccc
na czym polatać? pisz priv
  • 1 / / 0
Oelde mef, ktoś coś?
  • 1 / / 0
08 maja 2022januszmks pisze:
Ktos rezyduje w baden württemberg? Jestem od niedawna jakieś 40KM od Ulm i Aalen i chętnie bym coś ogarnął albo poprostu się z kimś skumał
Siema, ja jestem okolice Pfullingen/Böblingen, i też szukam jakichś opcji. Ktoś coś?
  • 213 / 12 / 0
Ktoś, coś w okolicy Emmerich?
Szukam dobrej kety, ale chętnie przygarnę jakiś tramal /oxy ;)

Ew jakis tg na pw proszę.
Z góry dzięki!
Dawniej dzieciaki wychowywały się przy Panu Kleksie
Teraz wychowują się przy Panu Deksie
  • 93 / 10 / 0
chetnie pomoge w dortmundzie
  • 1 / / 0
Najlepiej od Niemca między 50-80% czysty i to super wynik jak na dzisiejsze czasy
  • 2624 / 37 / 0
Wiecie gdzie znajdę zioło w Hannowerze?
45 Potem wszedł do świątyni i zaczął wyrzucać sprzedających w niej. 46 Mówił do nich: «Napisane jest: Mój DOM będzie domem modlitwy, a wy uczyniliście z niego jaskinię zbójców»9.
  • 1 / / 0
Siemanko Berlin, Frankfurt(Oder) ktoś?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną – właśnie ruszył jego proces

Przed Sądem Rejonowym w Lublinie rozpoczął się proces Bartosza F. – prokuratora z Wrocławia. Grozi mu więzienie za podanie kobiecie narkotyku.

Łykają jak cukierki. Młodzież nie kupi energetyków i piwa, więc odurza się lekami bez recepty

Kryzys zdrowia psychicznego wśród dzieci i młodzieży narasta. Młodzi ludzie mogą uciekać od problemów, odurzając się lekami, które w sklepach są dostępne bez żadnych ograniczeń. Środki te uważane są za nieszkodliwe, tymczasem ich nadużywanie wzmaga ryzykowne zachowania seksualne, przemoc, a nawet grozi śmiercią.

Legalizacja marihuany. Większość Niemców przeciw zniesieniu

Ponad połowa Niemców jest przeciwna wycofaniu się z częściowej legalizacji marihuany. Zwłaszcza młodsi ludzie są przeciwni jej uchyleniu.