ODPOWIEDZ
  • 34 / 4 / 0
czy to normalne że po mefedronie gniją stopy i wydzielają śluz jak niemyta dupa? smród jest przerażający dosłownie jebie stęchlizną i gnijącym trupem drażniąc nozdrza do granic wytrzymałości probowalem zamaskować problem dezodorantem brutal ale jest tylko gorzej nawet stara nie pozwala mi chodzić w klapkach bo dostaje zawrotów głowy

WARN - trolling i notoryczny spam, jeśli będziesz kontynuował to zaproszę Cię na odpoczynek od forum @V44
Uwaga! Użytkownik manchester4 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 505 / 94 / 0
Też tak macie żę jak jedziecie busem i wsiada akurat menel którym jebie na caly autobus zgnilizną to potem nawet jak wysiadziecie nadal czujecie ten zapach w nozdrzach? przejebana sprawa
:tabletki:
  • 3225 / 611 / 0
Ja raz siedziałem obok gostka typu rolnik na emeryturze od którego nie jebało, ale na złość wyjął sobie wojaka puchę 9% i otworzył żeby se sączyć, a ten wojak ma zapach jak paliwo rakietowe, Nikt mu nie zwrócił uwagi, dziadek miał wyczucie momentu że może sobie pozwolić, mnie to przywołało złe wspomnienia z tym piwem, ale też nie miałem pretensji.
JEŚLI 1000 RAZY COŚ CI NIE WYSZŁO,
NAUCZYŁEŚ SIĘ 1000 SPOSOBÓW JAK TEGO NIE ROBIĆ
  • 5744 / 1173 / 43
Owszem, higiena też się liczy . smród, psychiczny i fizyczny. Obłuda i higiena kultury.
Odraza.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 3225 / 611 / 0
Psycholog się raz mnie zapytała jak u mnie z higieną snu, wcześniej nie usłyszałem od nikogo tak dobranego słownictwa. Też ciekawe.
JEŚLI 1000 RAZY COŚ CI NIE WYSZŁO,
NAUCZYŁEŚ SIĘ 1000 SPOSOBÓW JAK TEGO NIE ROBIĆ
  • 505 / 94 / 0
Najlepiej najpierw zadbać o higiene osobistą, a potem również o higiene snu. Na pewno nie na odwrót
:tabletki:
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?

Newsy
Płacił w kasie samoobsługowej. Z kieszeni wypadł mu woreczek z marihuaną (video)

Na udostępnionym przez policję nagraniu widać 20-latka, stojącego przy kasie samoobsługowej. Mężczyzna wyjmuje z kieszeni telefon, w tym momencie coś wypada mu z kieszeni. Jak się później okazało, był to woreczek z marihuaną.

Brazylijskie służby znalazły narkotyki na polskim statku. Ponad 100 kg kokainy

Brazylijska marynarka wojenna ujawniła na polskim statku "Polsteam Łebsko" 134 kilogramy kokainy. Narkotyki miały zostać przetransportowane do Maroka. Wiadomo, co dalej z polskim masowcem

Powstanie pierwszy w UK punkt bezpiecznego zażywania narkotyków

W ciągu najbliższego miesiąca w szkockim Glasgow zostanie otwarta pierwsza w UK oficjalna placówka umożliwiająca zażywanie nielegalnych narkotyków. Eksperci i działacze mają nadzieję, że przyniesie to znaczące zmiany w polityce narkotykowej - poinformował 'The Guardian'.