ODPOWIEDZ
  • 40 / 4 / 0
czy to normalne że po mefedronie gniją stopy i wydzielają śluz jak niemyta dupa? smród jest przerażający dosłownie jebie stęchlizną i gnijącym trupem drażniąc nozdrza do granic wytrzymałości probowalem zamaskować problem dezodorantem brutal ale jest tylko gorzej nawet stara nie pozwala mi chodzić w klapkach bo dostaje zawrotów głowy

WARN - trolling i notoryczny spam, jeśli będziesz kontynuował to zaproszę Cię na odpoczynek od forum @V44
Uwaga! Użytkownik manchester4 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 583 / 105 / 0
Też tak macie żę jak jedziecie busem i wsiada akurat menel którym jebie na caly autobus zgnilizną to potem nawet jak wysiadziecie nadal czujecie ten zapach w nozdrzach? przejebana sprawa
:tabletki:
  • 3245 / 617 / 0
Ja raz siedziałem obok gostka typu rolnik na emeryturze od którego nie jebało, ale na złość wyjął sobie wojaka puchę 9% i otworzył żeby se sączyć, a ten wojak ma zapach jak paliwo rakietowe, Nikt mu nie zwrócił uwagi, dziadek miał wyczucie momentu że może sobie pozwolić, mnie to przywołało złe wspomnienia z tym piwem, ale też nie miałem pretensji.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5774 / 1182 / 43
Owszem, higiena też się liczy . smród, psychiczny i fizyczny. Obłuda i higiena kultury.
Odraza.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 3245 / 617 / 0
Psycholog się raz mnie zapytała jak u mnie z higieną snu, wcześniej nie usłyszałem od nikogo tak dobranego słownictwa. Też ciekawe.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 583 / 105 / 0
Najlepiej najpierw zadbać o higiene osobistą, a potem również o higiene snu. Na pewno nie na odwrót
:tabletki:
  • 5774 / 1182 / 43
Jak często się kąpiecie ?

scalono - nv13

Ja mógłbym z wanny nie wychodzić.
Ale zazwyczaj albo raz rano, albo raz wieczorem.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 66 / 7 / 0
W ogóle się nie kąpię. Czekam aż brud można zeskrobać szpachelką. Następnie gładź kładę na ścianę. Dziwne, bo jakieś szare i śmierdzące wychodzą. No ale jak robić pato, to na
grubo…
A tak serio, to przy ćpaniu jestem odklejony i mam gdzieś higienę osobistą i higienę snu. Jak menel funkcjonuje…Jak jest ok to prysznic szybki codziennie lub co drugi dzień …
  • 205 / 64 / 0
Codziennie prysznic musi być. Jak nie dba się o higienę psychiczną to chociaż ta fizyczna niech będzie pod kontrolą.
  • 62 / 2 / 0
raz w tygodniu robie sobie takie "odgruzowanie". Peeling głowy, ciała, twarzy, golenie się, maska na włosy, porządne mycie, siedzenie w wannie i jakiś balsam. Codziennie myję twarz, i całe ciało. Jak nie mam siły to myje twarz, stopy i pachy no i miejsca intymne, a czasami wcale sie nie myje bo wole lezec zakopana w swoim lóżku. Robie wszystko byle ode mnie nie jebało
I'm a fan of pro-ana nation
I do them drugs to stop the f-food cravings

~Lana Del Rey "Boarding school"
ODPOWIEDZ
Newsy
Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.

Londyn: Ostrzeżenie przed supermocnym narkotykiem. Może być 500 razy silniejszy niż heroina

Londyńskie kluby nocne ostrzegają swoich bywalców przed niebezpiecznymi niebieskimi i zielonymi tabletkami sprzedawanymi jako ecstasy po tym, jak dwie osoby zmarły w zeszłym miesiącu po zażyciu tej substancji. Groźny syntetyczny opioid jest niezwykle silny i może być śmiertelny.

Legalizacja marihuany ogranicza problematyczne używanie i poprawia kondycję psychiczną

Badacze analizują, jak legalny dostęp do marihuany wpływa na konsumpcję i zdrowie psychiczne uczestników. W pierwszej akademickiej publikacji zespół badawczy przedstawił bezpośrednie porównanie legalnego i nielegalnego pozyskiwania tej substancji. Badanie rozpoczęto w styczniu 2023 r. jako wspólne przedsięwzięcie Departamentu Uzależnień w Bazylei, Uniwersytetu w Bazylei, Uniwersyteckiej Kliniki Psychiatrycznej w Bazylei (UPK) oraz Służb Psychiatrycznych Aargau.