Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Witam,
Jetem dość świeży w tematach stymulantów.
Dziś miałem imprezę, po wkładach studenckich.
Zazwyczaj jak odbywały sie imprez to był apmh ( z czasem przestwała działać).
Nie ukrywam żę mam pracę która wiąze sie z mega stresm.
Dziś jednak skusiłem się na panią Magadalnę,z tą różncia że fajnie kopnęła i dalej siedzę w pracy zdalnej.
Z mojej storny zapytanie, ile wcześniej wiziąć alprozamik i w jakiej dawce ( u mnie taby 0,5) aby nie było aż tak źle.
Jeżeli ktoś by był w stanie pomóc
Dzięki
Pozdrawiam
  • 3 / 1 / 0
19 października 2024ongodbitch pisze:
waliłam pierwszy raz i całkiem sporo, nie poczułam zupełnie nic, później jeszcze dorzucę i dam znać
nic nie poczułam, nic oprócz zapchanej kichawy…
  • 4 / / 0
wenlafaksyna + Lamotrygina + Trazodon + mefedron
Prób było kilka, różne dawki (i mef, i leków), zawsze to samo uczucie niepokoju, zero euforii, ścisk w klatce, skaczący puls i modlenie się żeby przeszło xd nie polecam
  • 96 / 8 / 0
@SpellsHunter Stary bierzesz garść leków i ćpasz do tego? albo cpasz albo sie leczysz...? Chcesz sobie zrobic krzywde ?
  • 33 / 1 / 0
25 listopada 2024SpellsHunter pisze:
wenlafaksyna + Lamotrygina + Trazodon + mefedron
Prób było kilka, różne dawki (i mef, i leków), zawsze to samo uczucie niepokoju, zero euforii, ścisk w klatce, skaczący puls i modlenie się żeby przeszło xd nie polecam
Ja na twoim miejscu to bym się cieszył, że wyszedłeś bez większych konsekwencji, bo nawet jedna próba takiego miksu mogła się skończyć płukaniem żołądka. Pomieszałeś trzy leki potencjalnie mogące wchodzić ze sobą w reakcje z jebanym mefixem i dziwisz się, że średnio się czułeś. Kurwa, to naprawdę proszenie się o selekcję naturalną.
  • 4 / / 0
Jasne, macie rację w 100%! Lek przyjmuje aktualnie jeden i nie planuje już takich ekscesów. Doceniam teraz swojego farta. Może ktoś inny to przeczyta wcześniej, niż przyjmie taki mix i dzięki temu co tu napisaliście się rozmyśli:)
ODPOWIEDZ
Newsy
Brazylijskie służby znalazły narkotyki na polskim statku. Ponad 100 kg kokainy

Brazylijska marynarka wojenna ujawniła na polskim statku "Polsteam Łebsko" 134 kilogramy kokainy. Narkotyki miały zostać przetransportowane do Maroka. Wiadomo, co dalej z polskim masowcem

Narkotykowy proceder w centrum przemyśla przerwany przez CBŚP

Funkcjonariusze CBŚP wspierani przez kontrterrorystów rozbili zorganizowaną grupę przestępczą powiązaną z pseudokibicami, która w centrum Przemyśla „w biały dzień” handlowała narkotykami. Zatrzymano dwóch mężczyzn i zabezpieczono narkotyki o wartości 1 mln PLN. Sprawę nadzoruje podkarpacki pion PZ Prokuratury Krajowej w Rzeszowie.

Syrop "przyjaciel matek". Dzieci spały jak zabite, niektóre nigdy się nie budziły

Syrop dla dzieci na bazie opium i alkoholu? A może preparaty z kokainą lub heroiną na różne dolegliwości? To produkty, które w minionych wiekach były powszechnie stosowane zarówno w uspakajaniu oraz leczeniu dzieci, jak i dorosłych. Dopiero z czasem okazało się, że preparaty te bardziej szkodziły niż pomagały.