Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 7 / / 0
Czy jak wezmę trittico na sen 75mg po całej nocce walenia mata to coś mi się stanie?
  • 10 / / 0
Po jednej tabletce nie powinno, kiedyś właśnie mieszalam anty z waleniem i nie polecam cięższy zjazd psychiczny, uśpić mnie nie uśpiło. Nie powinno się łączyć anty z innymi substancjami działającymi w ten sposób może wystąpić nawet zespół serotoninowy
  • 12 / 6 / 0
12 lipca 2022green117 pisze:
Witam wszystkich
Czy próbował ktoś z was mix kokainy i mefy. Jak faza po tym jest?
kwestia materiału, jak dobry kryształ to przebije ci banie, ostatnim razem kryształu nawet nie poczułem ale ameryczka u mnie jest prima.

koleżke powyginało i mina mu wiadomo jaka sie robila hehe,

drogie Panie i Panowie jak dla mnie kokaina to inna liga substancji psychoaktywnych, dobra mefa jest zajebista, ale wygina cie i generalnie po tym dla mnie mają pusty wzrok. Seks jest zajemegabisty!

ja po kokosie jestem spokojny, ale samiec alfa zawsze, gadana bez jąkania, czuje ze nie mam zadnych granic a pomysły na robienie hajsu mogłbym zapisywac na kartce. Ale osobiście mam problem z tym bo bardzo to polubiłem, jedna kreska i brak problemów bo na wszystkie masz odrazu rozwiazanie :), moglbym to jeść do każdego posiłku nacodzien :) Jak dłuższe tripy to warto miec aplrazolam bo jest ci smutno po prostu ze to sie skonczylo :)
Wszystkie Panie z którymi to jadłem to niszczyły mnie gadką i opowiadaniem o wszystkim, czasem az za bardzo, no ale bajera z tym jest perfecto, z alko oczywiscie :)

jest tez ten drugi kokos podobnie dziala ale mi szczeka lata lewo prawo i palce powyginane, dla mnie to dosypanie syfu jakiegos przez osiedlowego chemika :D,
  • 155 / 45 / 0
Całkiem spoko jest poprzedzić kreskowanie jakimś lekkim opio, na przykład kodeiną. Dzięki temu nie umawiam się z losowymi typami na sex bez zobowiązań :pacman:
Nie ma, że za mocno.
  • 70 / 4 / 0
Panowie mef oral+sniff + THC
Czego się spodziewać? Co najpierw? THC czy mef?
  • 2534 / 594 / 0
THC po stymulancie.Mozesz się spodziewać mega euforii i psychodelicznego klimatu.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 86 / 3 / 0
bupra + mef - całkiem spoko mix. Ja najpierw żułem sobie kawałem plastra, potem sobie połknąłem bombkę, po 20 minutach stwierdziłem że troche za mała bombka więc drugą też małą połknąłem i 0,5 godziny później czułem się bardzo wporzo, taki luz opiatowy i lekka euforia.
Jeśli chodzi o dawki to plaster miał może z 8mg bupry, a mef łącznie może z 200.
Tolerke na mefa mam taką, że nie działa już na mnie tak bosko jak pierwsze kilkadziesiąt razy, a na opiaty taką, że 50mg oxy na raz mnie satysfakcjonuje
  • 94 / 10 / 0
nie moglem nic nigdzie znalezc ale czy ma sens mixowanie nep‘a z 4mmc? bede mial obydwa i chce to jakos uzyc, myslalem o tym zeby zrobic wapo z nepa a 4mmc sniff i moze bombki

mam do wyboru jeszcze 3mmc zamiast nepa, wiec jak wyglada mix z 3mmc, chyba zespol serotoninowy moze wystapic co nie? nie ma to chyba zbytnio sensu wiec czekam na odpowiedz a propo nepa i mefki razem
  • 368 / 109 / 0
Nep jest bardziej speedujący a mef serotoninowy więc to spoko połączenie powinno być bo się uzupełniać będą w teorii , aczkolwiek ostrożnie z dawkami . Ja kiedyś 3cmc z 4cmc mieszałem na podobnej zasadzie i było spoko
"Life pain always sexy"
  • 311 / 43 / 0
Właśnie połączyłem 40mg tadalafilu + mefedron + testosteron (od 3 miesięcy) i wam powiem że mógłbym walić walić i walić polecam
ODPOWIEDZ
Newsy
Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Duda: prezydent nie może mieć nałogów, które wpływają na jego świadomość

Zwierzchnik sił zbrojnych nie może mieć nałogów, które powodują, że nie w pełni świadomie będzie podejmował decyzje w najważniejszych sprawach - powiedział w poniedziałek prezydent Andrzej Duda. Dodał, że całkiem byłoby rozsądne, gdyby rzeczywiście taka kwestia była sprawdzana.