- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
03 sierpnia 2023ListyDoMDMA pisze: Nep jest bardziej speedujący a mef serotoninowy więc to spoko połączenie powinno być bo się uzupełniać będą w teorii , aczkolwiek ostrożnie z dawkami . Ja kiedyś 3cmc z 4cmc mieszałem na podobnej zasadzie i było spoko
Ja bym zjadł tabletkę aspargin do tego albo jakiś magnez w pluszu żeby było przy tej świetnej świętej Trójcy zero z układu krążenia.
Myślałem jeszcze nad dexem przy takim miksie ale to już chyba za dużo mieszania biorąc pod uwagę że biorę SNRI.
Dużo się robi tych kombinacji...
- alko - (tylko nie tyle, żeby się totalnie uwalić) najlepiej wypić trochę wódy tylke, by się nie obić i aby wzmocnił euforię po mefie
-opioidy: można ze 200 kody, albo 40 oxy aby razem z euforią był również chill i te przyjemne dreszczyki na karku
-zolpidem - czasem jest dobry, gdy się weźmie parę minut przed linią to podęguje euforię, i dobry jest na zwałe
-GBL/GHB - tych mixów nie próbowałem, ale wydaje mi się, że robotę mogłyby zrobić
Lala12 pisze:Cześć.
Zacznę od tego, że to mój pierwszy wpis i raczej proszę o pomoc, bo nie wiem co się wczoraj stało. Byłam w barze z przyjaciółką i od początku dowalał się do mnie gość, tu położył mi łapę na udzie, tu kochanie, piękna. Wkurzylam się i powiedziałam kilka słów- odwalił się. Błędem było że odeszlysmy z przyjaciółką od piwek, żeby zamówić jedzenie, a on zajmował stolik obok. Wszystko było w porządku- znajomi odwieźli mnie na moją wiochę, wysadzili mnie trochę od domu, bo chciałam się przejść. Byłam jakieś 700m od domu i tutaj właśnie przestaje cokolwiek pamiętać i zaczyna sie robić dziwnie i obrzydliwie. Ok. 1 pisałam chlopakowi, że wchodzę właśnie do domu, ale do domu weszłam o godzinie 4 (siostra mówiła). I teraz akcja. Chodziłam naga po domu o godzinie 4, weszłam sobie tak do siostry, pogadałam z nią i wyszłam. I najlepsze- w nocy zwymiotowałam i wyproznilam się pod siebie, a jakby nie bylo- nawet po dużej ilości alkoholu jesteście w stanie pójść do łazienki. Musiałam zwymiotować wszystko, bo rano już wymiotowałam tylko żółcią. Wypiłam dwa piwka i 6 szotów. Kiedy znajomi mnie odstawili było git, byłam podpita, ale nie do takiego stopnia. Dla mnie to wygląda na połączenie alko z mefedronem, a wiem ze ludzie tutaj wiedzą coś więcej. Nie wiem, z waszego doświadczenia- coś mi dosypali czy już raczej nie mogę pić alkoholu, bo mi odwala? XD
Plus jutro chce kupić narkotest.
A i proszę się nie wyśmiewać, dla mnie sytuacja jest tragiczna, nie wiem dlaczego tak się stało i co robilam przez trzy godziny.
02 stycznia 2023unit1 pisze: HiUwazam, ze twoja reakcja jest bardzo przesadzona. Jego reakcja sugeruje, ze mial on do ciebie powytywny studunek. Mogl on zakladac, ze istnieje duze prawdopobobienstwo, ze istnieje o szansa ma seks lub na inne quasi-sexyalne zdarzenia. To jest test blad komunikacji a nie wyraz zlych intensji. [... czytaj dalej naciskając strzałkę do góry]30 grudnia 2022Lala12 pisze: Cześć.
Zacznę od tego, że to mój pierwszy wpis i raczej proszę o pomoc, bo nie wiem co się wczoraj stało. Byłam w barze z przyjaciółką i od początku dowalał się do mnie gość, tu k]położył mi łapę na udzie, tu kochanie, piękna. Wkurzylam się i powiedziałam kilka słów- odwalił się. Błędem było że odeszlysmy z przyjaciółką od piwek, żeby zamówić jedzenie, a on zajmował stolik obok. Wszystko było w porządku- znajomi odwieźli mnie na moją wiochę, wysadzili mnie trochę od domu, bo chciałam się przejść. Byłam jakieś 700m od domu i tutaj właśnie przestaje cokolwiek pamiętać i zaczyna sie robić dziwnie i obrzydliwie.
05 lutego 2010TetraHydroCannabinozaur pisze: Mi na mordzie wyskakuje coś a'la uczulenie. Kropki, plamki i inne pierdoły, które znikają po kilku h...
05 lutego 2010porcelanka pisze: Miks alko + mef (w takiej kolejności) podobał mi się, wprowadził w przyjemny, raczej imprezowy nastrój. Później tego samego wieczora już nie piłam, tylko kreski, gdyż zwyczajnie straciłam na alko ochotę, także nie potrafię powiedzieć jak sprawa wyglądała by przy całonocnym naprzemiennym maratonie mef-alkohol. Za to miks mef + mj bardzo ok, przy fecie czy koksie nie lubię przypalać natomiast do mefa trawa pasuje mi jak ulał :-)
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
przeniesiono - detronizator
nie ma sensu brac emke po mefie bo marnujesz towar, receptory i ogólnie ryzykujesz ZS i obciążasz nie potrzebnie serce.
jeżeli już chcesz taki miks robić to w odwrotnej kolejności.
MDMA + mef najlepiej jak emka zacznie schodzić
Co promieniowanie gamma robi z medyczną marihuaną i jak wpływa na kannabinoidy i terpeny?
Narkotyki dzieci kupują na przerwie szkolnej. Ekspert: w Polsce hitem jest jedna substancja
W środku nocy przypomniał sobie o dozorze. Przyjechał na komendę pijany i z narkotykami w kieszeni
Policjanci z Konstantynowa Łódzkiego zatrzymali 47-letniego mężczyznę, który wsiadł za kierownicą mając ponad 2,5 promila alkoholu w organizmie, a do tego ciążył na nim sądowy zakaz prowadzenia. To jednak nie wszystko - podczas przeszukania mężczyzny znaleziono przy nim mefedron. 47-latek sam prosił się o kłopoty, bo w środku nocy przyjechał zgłosić się na dozór.
Płacił w kasie samoobsługowej. Z kieszeni wypadł mu woreczek z marihuaną (video)
Na udostępnionym przez policję nagraniu widać 20-latka, stojącego przy kasie samoobsługowej. Mężczyzna wyjmuje z kieszeni telefon, w tym momencie coś wypada mu z kieszeni. Jak się później okazało, był to woreczek z marihuaną.
Tajemnicza torba w lesie. W środku było blisko 700 gramów narkotyków
Blisko 700 gramów narkotyków było w torbie, zauważonej nieopodal leśnej drogi, przez strażników miejskich. Funkcjonariusze ujęli też i przekazali policji mężczyznę, który krążył wokół podrzuconej w lesie kontrabandy.