Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Cześć, jestem tu nowy i nie mogę znaleźć odpowiedzi, może pomożecie
Próbuję zaplanować swoją 1 maczankę
Chciałbym aby była jak najbardziej zbliżona do efektów po normalnym ziółku, bez jakiejś chorej jazdy, omdleń itd.. ale też żeby nie było zasłabe że po zapaleniu ledwo poczuję smyrnięcie. Będę to łączył z jarkiem CBD

Podstawowe pytania
1. Co kupić?
2. Gdzie kupić?
3. Jak zrobić?
lub czy możecie podlinkować jakiś wątek gdzie mogę zapytać lub gdzie znajdę odpowiedź, pozdro!
  • 1 / / 0
Witam, ktoś wie w czym i w jakich proporcjach rozpuścić jwh 210 na przykład żeby móc zamoczyć kwiatki i żeby ładnie kopało?
Plus jakby mi ktoś dał namiar na dobry sklep w NL to by było git, moge odpalić coś w krypto za dobre info
Wickr: noirakikasai212
  • 912 / 77 / 0
amfetamina jest rozprowadzana zazwyczaj w postaci soli, ale nie jestem pewny. Po czym sole się raczej słabo palą, np. sól kuchenna.
Mam pytanie...
Przeglądałem ustawę o przeciwdziałaniu narkomanii, ale słaby ze mnie erudyta. Czy może ktoś wprost napisać które kannabinoidy są obecnie legalne na terenie RP Polskiej? Czy takich nie ma?
  • 2527 / 587 / 0
Jeśli chciałbym do roztworu acetonu z kannabinoidem użyć jako podkładu suszu cbd, to kruszyć topki, czy można moczyć w całości?
  • 931 / 167 / 0
@Atro kolega bawi się w robienie maczanek i moczy całe topki,nic nie kruszy i jest ok.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Tragiczny finał andrzejek. Pomieszali alkohol z dopalaczami

Dwóch młodych mężczyzn, którzy zmarli po imprezie andrzejkowej pod Kaliszem, zażywało dopalacze. Prokuratura sprawdza, czy ich koledzy zrobili wszystko, żeby udzielić im pomocy.

Dania ma szansę na legalizację medycznej marihuany

Rząd Danii ogłosił plany wprowadzenia pilotażowego programu medycznej marihuany na stałe. Program pilotażowy, wprowadzony w 2018 r., pierwotnie miał pomóc ustawodawcom i regulatorom w gromadzeniu danych i innych badań, aby lepiej dostosować się do tworzenia krajowych przepisów i zasad. Od momentu uruchomienia programu wydano ponad 20 000 recept na konopie indyjskie.

Snoop Dogg zapalił jointa z robotem AI wartym 24,000 $

Kiedy legenda hip-hopu, Snoop Dogg, spotyka sztuczną inteligencję, możemy być pewni, że wyniknie z tego coś niezwykłego. Na ostatnim maratonowym streamie „Mafiathon 2” popularnego Twitchowego streamera Kai Cenata doszło do nietypowego zdarzenia – Snopp Dogg postanowił zapalić jointa z robotem AI.