Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Cześć, jestem tu nowy i nie mogę znaleźć odpowiedzi, może pomożecie
Próbuję zaplanować swoją 1 maczankę
Chciałbym aby była jak najbardziej zbliżona do efektów po normalnym ziółku, bez jakiejś chorej jazdy, omdleń itd.. ale też żeby nie było zasłabe że po zapaleniu ledwo poczuję smyrnięcie. Będę to łączył z jarkiem CBD

Podstawowe pytania
1. Co kupić?
2. Gdzie kupić?
3. Jak zrobić?
lub czy możecie podlinkować jakiś wątek gdzie mogę zapytać lub gdzie znajdę odpowiedź, pozdro!
  • 1 / / 0
Witam, ktoś wie w czym i w jakich proporcjach rozpuścić jwh 210 na przykład żeby móc zamoczyć kwiatki i żeby ładnie kopało?
Plus jakby mi ktoś dał namiar na dobry sklep w NL to by było git, moge odpalić coś w krypto za dobre info
Wickr: noirakikasai212
  • 961 / 81 / 0
amfetamina jest rozprowadzana zazwyczaj w postaci soli, ale nie jestem pewny. Po czym sole się raczej słabo palą, np. sól kuchenna.
Mam pytanie...
Przeglądałem ustawę o przeciwdziałaniu narkomanii, ale słaby ze mnie erudyta. Czy może ktoś wprost napisać które kannabinoidy są obecnie legalne na terenie RP Polskiej? Czy takich nie ma?
  • 2534 / 594 / 0
Jeśli chciałbym do roztworu acetonu z kannabinoidem użyć jako podkładu suszu cbd, to kruszyć topki, czy można moczyć w całości?
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 959 / 175 / 0
@Atro kolega bawi się w robienie maczanek i moczy całe topki,nic nie kruszy i jest ok.
  • 45 / 5 / 0
Siema mam topy CBD i JWH-210 mogę to połączyć normalnie spirytem czy muszę się bawić w te acetony?
  • 294 / 59 / 0
Da radę spiryt na lajcie.
  • 45 / 5 / 0
Na 10g kwiatu dałem 0.5g i mniej więcej pół setki spirytusu i trochę to pływało, mieszałem mieszałem a i tak przy wysypywaniu zostało trochę płynu więc jak by ktoś też pierwszy raz robił to zalecam lać mniej o te 15-20ml. Topów nie kruszyłem bo były bardzo małe ale może by to coś zmieniło nie wiem.
  • 2634 / 37 / 0
Ile jwh 210 dalibyście na kartkę a4?
2g starczą?
45 Potem wszedł do świątyni i zaczął wyrzucać sprzedających w niej. 46 Mówił do nich: «Napisane jest: Mój DOM będzie domem modlitwy, a wy uczyniliście z niego jaskinię zbójców»9.
  • 5774 / 1181 / 43
Więcej.
Dla starego palacza to proch z bonga tylko.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.

Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.

Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.