Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 4895 / 851 / 0
Wątpię, do tego ryzyko ZS. Ale jak jednak się zdecydujesz to daj znać koniecznie czy zadziałało bo też jestem na trazodonie 150mg I jestem ciekaw.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 7 / / 0
Podpinam się - również jestem na trazodonie XR 150 mg i zastanawia mnie czy gdyby wziac ostatnią tabletkę 24h lub 48h to czy byloby spoko? Moja znajoma brala esci, 24h po ostatniej tabletce wziela emke i miala najlepsza faze w zyciu
  • 6 / / 0
Siemanko, nie mogłem znaleźć konkretnej odpowiedzi.

Leki na wychwyt zwrotny noradrenaliny + MDMA. Jakieś doświadczenia?
Uwaga! Użytkownik sienkie nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / / 0
Siema. Biore 20mg kwetiapiny oraz 20mg parogenu na lęki i natrętne myśli. Działanie MDMA przy SSRI ogarniam, bardziej zastanawia mnie jak to z tą kwetiapiną. Zarzuciłbym sobie tak kulturalnie ze 150mg. Myślicie, że pójdzie? Czy odstawić leki na jakiś czas?
  • 8 / / 0
22 czerwca 2022kolega93 pisze:
Podpinam się - również jestem na trazodonie XR 150 mg i zastanawia mnie czy gdyby wziac ostatnią tabletkę 24h lub 48h to czy byloby spoko? Moja znajoma brala esci, 24h po ostatniej tabletce wziela emke i miala najlepsza faze w zyciu
Escitalopram i citalopram emka przebijesz spokojnie gdzieś czytałem że na koniec baletu jest dobrze wrzucić żeby zmniejszyć zjazd po MDMA
Duloksetyna, worioksetyna, bez sensu przy dłuższym przyjmowaniu tylko uboczne zero frajdy
  • 2 / / 0
Mój 1 raz z emką był jakieś 2 lata temu, wówczas byłam jeszcze bez antydepresantów. Przyjaciele tak bardzo chcieli mi zrobić dobrze, że zaliczyłam (moim zdaniem) coś bliskiego przedawkowaniu. Przeżyłam i doszłam do siebie, ale jakoś dopiero po tygodniu, nawet nie lubię do tego wracać, niby było fajnie (z tego, co pamiętam, jak już zaczęłam kumać), ale jednak trochę bad trip. Whatever, niedługo później zaczęłam brać brintellix wortoksetynę i nasze imprezy dla mnie już nigdy nie były takie silne. Nadmienię, że nie były też zbyt częste, coś na zasadzie 1-2 razy w miesiącu. Nie, żebym się martwiła, bo ta pierwsza jazda to było dla mnie too much, ale jednak- nigdy nie latałam tak wysoko. Do sedna- mówili, że kiedy odstawie antydepresanty, wrócę do latania. No i tak się nie stało. Odstawiłam i dosłownie zero zmian. Pomijam fakt, że zwykle wymiotuję, co mnie mocno zniechęca, ale naprawdę- nawet przy solidnych dawkach nie mam super odlotu. Czy w ogóle antydepresanty mają jakikolwiek wpływ na działanie emki? Czy to jest ściema i zwyczajanie nie ma na co liczyć po tak mocnym 1wszym razie?

używaj nazw chemicznych nie produktów /surv
  • 1 / / 0
Czy jeśli mam zaburzenia obsesyjno-kompulsywne i biorę escitil escitalopram, to czy branie pixy to dobry pomysł?
 ! Nie używaj nazw produktów.
Identyfikuj substancje po nazwie chemicznej/systematycznej, nie po nazwie nadanej przez producenta. /surv
  • 4 / / 0
wenlafaksyna + Lamotrygina + Trazodon + emka
Pixa oprócz pobudzenia nic mi nie zrobiła, zero euforii
Sama wenlafaksyna + emka
Tym razem był kamyk i kilka prób niedużych dawek donosowo, a innym razem oczywiście zjedzone. Nie czułam żadnej euforii. Prawie tak jakbym nic nie wzięła.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
W środku nocy przypomniał sobie o dozorze. Przyjechał na komendę pijany i z narkotykami w kieszeni

Policjanci z Konstantynowa Łódzkiego zatrzymali 47-letniego mężczyznę, który wsiadł za kierownicą mając ponad 2,5 promila alkoholu w organizmie, a do tego ciążył na nim sądowy zakaz prowadzenia. To jednak nie wszystko - podczas przeszukania mężczyzny znaleziono przy nim mefedron. 47-latek sam prosił się o kłopoty, bo w środku nocy przyjechał zgłosić się na dozór.

Płacił w kasie samoobsługowej. Z kieszeni wypadł mu woreczek z marihuaną (video)

Na udostępnionym przez policję nagraniu widać 20-latka, stojącego przy kasie samoobsługowej. Mężczyzna wyjmuje z kieszeni telefon, w tym momencie coś wypada mu z kieszeni. Jak się później okazało, był to woreczek z marihuaną.

Tajemnicza torba w lesie. W środku było blisko 700 gramów narkotyków

Blisko 700 gramów narkotyków było w torbie, zauważonej nieopodal leśnej drogi, przez strażników miejskich. Funkcjonariusze ujęli też i przekazali policji mężczyznę, który krążył wokół podrzuconej w lesie kontrabandy.