- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
Leki na wychwyt zwrotny noradrenaliny + MDMA. Jakieś doświadczenia?
22 czerwca 2022kolega93 pisze: Podpinam się - również jestem na trazodonie XR 150 mg i zastanawia mnie czy gdyby wziac ostatnią tabletkę 24h lub 48h to czy byloby spoko? Moja znajoma brala esci, 24h po ostatniej tabletce wziela emke i miala najlepsza faze w zyciu
Duloksetyna, worioksetyna, bez sensu przy dłuższym przyjmowaniu tylko uboczne zero frajdy
używaj nazw chemicznych nie produktów /surv
Pixa oprócz pobudzenia nic mi nie zrobiła, zero euforii
Sama wenlafaksyna + emka
Tym razem był kamyk i kilka prób niedużych dawek donosowo, a innym razem oczywiście zjedzone. Nie czułam żadnej euforii. Prawie tak jakbym nic nie wzięła.
Czy świadek może odmówić odpowiedzi na pytania w sprawie o narkotyki? Analiza art. 183 K.p.k.
Nowe Światło na Marihuanę: Badania potwierdzają jej rolę w walce z uzależnieniami.
Wielkie wieści dla inwestorów w konopie! Czy legalizacja w USA jest nieuchronna?
W szybko rozwijającym się świecie konopi liderzy przemysłu kanadyjskiego odczuwają ból niespełnionych oczekiwań. Cztery lata po tym, jak Kanada przyjęła legalizację rekreacyjnej marihuany, firmy takie jak Tilray Brands zmieniają strategie w obliczu zmieniających się fortun.
Powstanie pierwszy w UK punkt bezpiecznego zażywania narkotyków
W ciągu najbliższego miesiąca w szkockim Glasgow zostanie otwarta pierwsza w UK oficjalna placówka umożliwiająca zażywanie nielegalnych narkotyków. Eksperci i działacze mają nadzieję, że przyniesie to znaczące zmiany w polityce narkotykowej - poinformował 'The Guardian'.
Tajemnicza torba w lesie. W środku było blisko 700 gramów narkotyków
Blisko 700 gramów narkotyków było w torbie, zauważonej nieopodal leśnej drogi, przez strażników miejskich. Funkcjonariusze ujęli też i przekazali policji mężczyznę, który krążył wokół podrzuconej w lesie kontrabandy.