teraz nie zamierzam specjalnie powracać do baklofenu i pakować się w ciągi, czego efektem byłoby kolejne uzależnienie, których mi już dosyć, ale wykupiłem te 2 opakowania, bo może baklo pomoże mi przerwać ciąg opioidowy i pozwoli na chwilę zachować abstynencję celem zbicia tolerancji na leki narkotyczne.
poniżej rzeczona wersja Baclofen Polpharma 10 mg, 100 szt. w tle Pregabalin Zentiva, ale tylko jedno zdjęcie zrobiłem.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
zmniejsz dawkę baclo do 50mg/doba, 100mg to już dawka imprezowa, a ten tramal to wyjeb, po takim mixie to za parę miesięcy będziesz przeżywał dramat ;) baclofen można jeść latami i te 50mg zawsze trzyma stabilnie, a 100mg to już euforia
@przodownik
też się kiedyś zdziwiłem, ale już od paru lat dostaję czasem reckę na opakowania po 100 sztuk, tyle że 25mg, słoiczki są takie same, tylko chyba mniejsze te wieczka mają
Zainteresował mnie ten lek z tych właśnie powodów, stąd moje pytanie co myślicie o takim zastosowaniu tego leku?
Jak Wasze przemyślenia?
Ktoś używa w podobnych celach?
Jakieś spostrzeżenia, rady?
Dzięki za odpowiedź.
A jeśli możesz napisać jakie leki, dawki, kombinacje wyciągnęły Cię z depresji?
"Nalokson ratuje życie uzależnionych od opioidów. Zwiększmy dostępność jak najszybciej" [WYWIAD]
Co promieniowanie gamma robi z medyczną marihuaną i jak wpływa na kannabinoidy i terpeny?
Francja: W ciągu roku podwoiło się spożycie kokainy
W ciągu roku spożycie kokainy we Francji prawie się podwoiło - poinformował w środę portal France 24. W 2023 r. po kokainę jednorazowo sięgnęło tam co najmniej 1,1 mln osób, podczas gdy zgodnie z danymi Centrum Monitorowania Narkotyków i Narkomanii (OFDT) rok wcześniej grupa ta liczyła 600 tys. osób.
Zażył narkotyki i rozwoził pasażerów. Skandaliczne zachowanie kierowcy MPK
Kierowca poznańskiego MPK pod wpływem narkotyków jechał miejskim autobusem. W czwartek pasażerowie linii 171 poinformowali służby o dziwnym zachowaniu mężczyzny. Autobus został zatrzymany w centrum Poznania. Z relacji pasażera wynikało, że kierowca nie zatrzymał się na kilku przystankach, a jego reakcje były opóźnione.
Wezwał karetkę, bo skończył mu się alkohol
Mieszkaniec gminy Jarocin zadzwonił na numer 112 i prosił o przysłanie karetki, zgłaszając niepokojące objawy. Na miejscu okazało się, że potrzebuje nie pomocy, a... alkoholu. Za "usługę" zapłacił 500 złotych, ale w zamian nie dostał ani kropelki.