teraz nie zamierzam specjalnie powracać do baklofenu i pakować się w ciągi, czego efektem byłoby kolejne uzależnienie, których mi już dosyć, ale wykupiłem te 2 opakowania, bo może baklo pomoże mi przerwać ciąg opioidowy i pozwoli na chwilę zachować abstynencję celem zbicia tolerancji na leki narkotyczne.
poniżej rzeczona wersja Baclofen Polpharma 10 mg, 100 szt. w tle Pregabalin Zentiva, ale tylko jedno zdjęcie zrobiłem.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
zmniejsz dawkę baclo do 50mg/doba, 100mg to już dawka imprezowa, a ten tramal to wyjeb, po takim mixie to za parę miesięcy będziesz przeżywał dramat ;) baclofen można jeść latami i te 50mg zawsze trzyma stabilnie, a 100mg to już euforia
@przodownik
też się kiedyś zdziwiłem, ale już od paru lat dostaję czasem reckę na opakowania po 100 sztuk, tyle że 25mg, słoiczki są takie same, tylko chyba mniejsze te wieczka mają
Zainteresował mnie ten lek z tych właśnie powodów, stąd moje pytanie co myślicie o takim zastosowaniu tego leku?
Jak Wasze przemyślenia?
Ktoś używa w podobnych celach?
Jakieś spostrzeżenia, rady?
Dzięki za odpowiedź.
A jeśli możesz napisać jakie leki, dawki, kombinacje wyciągnęły Cię z depresji?
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?
USA może zaoszczędzić 29 miliardów rocznie dzięki legalizacji marihuany medycznej
Andrzej Urbanowicz, dla dobra sztuki, zgodził się być królikiem do testowania LSD
Wydział do Walki z Przestępczością Narkotykową - nowy wydział w strukturach KWP w Lublinie
Dziś w strukturze KWP w Lublinie rozpoczyna działalność Wydział do Walki z Przestępczością Narkotykową. Powstanie tej komórki, wyodrębnionej z Wydziału Kryminalnego, jest odpowiedzią na zagrożenie ze strony przestępczości narkotykowej. Tylko w ubiegłym roku na terenie województwa lubelskiego zabezpieczyliśmy ponad 800 kg narkotyków, zlikwidowaliśmy blisko 50 plantacji konopi innych niż włókniste, zatrzymaliśmy na gorącym uczynku blisko 950 osób podejrzanych o tego rodzaju przestępstwa.
Bolesław Piecha: alkohol powinien być sprzedawany tylko od 10 do 22. Akcyza "może być wyższa"
W opinii byłego ministra zdrowia Bolesława Piechy, akcyza na alkohol "może być wyższa". Twierdzi, że dla dobra społeczeństwa napoje wyskokowe powinny być sprzedawane jedynie przez 12 godzin w ciągu doby. - Nikt rozsądny nie kupuje z jakieś bardzo ważnej okazji alkoholu po godzinie 23.00 - mówił w "Protokole Rozbieżności w TVP3 Katowice poseł PiS.
Czy Kanadyjczycy używają marihuany w miejscu pracy? Znamy wyniki badania!
Czy legalna marihuana w miejscu pracy to codzienność w Kanadzie? Nowe badania ujawniają zaskakujące dane na temat pracowników. Dowiedz się więcej!