Substancje stanowiące pochodne kwasu γ-aminomasłowego (w tym gabapentynoidy) – m.in. baklofen i pregabalina.
ODPOWIEDZ
  • 53 / 12 / 0
Kiedyś próbowałem tego suplementu, fajnie lekko uspokajał.
Wie ktoś gdzie to można teraz kupić?
  • 61 / 24 / 0
Kupowałem u Szwajcara, na Aledrogo nie ma. Stosowałem jako substytut fenibutu

Wady: działa krótko (w zależności od dawki - 2-4h), potem jeszcze czuć afterglow

Zalety: działa! Odczułem jako rozluźnienie, przypływ energii, lepsze samopoczucie, coś jak wkręca się fenibut albo schodzi. Ciężko się tym nawalić, rozkłada się na niacynę i GABA.

Polecam jako środek nootropowy lub ratunek na dzień pełen wyzwań.

Wkręca się 1,5 - 2,5h.

Nie zauważyłem lawinowego wzrostu tolerancji jak w przypadku fenibutu czy pregabaliny.

Stosuję dawki 250 - 500 mg, ale teraz odczuwam tylko 500.

Czaicie, że w Rosji jest lek Pikamilon (nicotynol-GABA) w dawkach 20mg? Co to ma robić? Uzupełniać niacynę? Zgaduję że nie działa dłużej niż 30 minut… %-D
  • 209 / 60 / 0
@Pseudofarmaceuta

A w jakiej cenie i ile tych tab po 20mg w opakowaniu (u ruskich)?

w Rosji i Białorusi (tu kupywałam, od ruskich niet) to i fenibut jest w blistrach po 10 i 20szt 250mg/tab. Trzeba z pół opakowania zeżreć albo i całe - dobrze że bez recepty i bez limitu (nie jak z u nas z kodą że 1op/dzien) no i tanie, rok temu to 20szt/op. chyba z 8-10BYN (obecnie ~13PLN) za paczkę (5g).
lol [*]
  • 61 / 24 / 0
Nie znalazłem białoruskich, ale w Rosji jest 20mg/30 tabletek po 126 rubli i 50mg/30 tabletek po 166 rubli co w przeliczeniu na złoty daje 5,17 zł i 6,81 zł (aktualny kurs 1 R - 0,041 zł)
Wychodzi odpowiednio 5,17 za 600g i 6,81 za 1,5g (4,53 za gram)
cut

wycięto źródło - detronizator
ODPOWIEDZ
Newsy
Robił "przetwory" z marihuany. Zapach czuć było na klatce schodowej

42-latek z Bartoszyc (woj. warmińsko-mazurskie) robił przetwory z marihuany. To nalewka i masło, które trzymał w piwnicy. Natknęli się na nie policjanci, którzy odwiedzili mężczyznę w mieszkaniu.

Przemyt narkotyków z Peru: 3,5 kg kokainy zabezpieczone przez służby w Warszawie

Funkcjonariusze Zarządu w Kielcach CBŚP wspólnie z funkcjonariuszami z Placówki Straży Granicznej Warszawa — Okęcie przechwycili na warszawskim lotnisku Okęcie ponad 3,5 kilograma kokainy. Śledztwo nadzoruje Prokuratura Rejonowa Warszawa Ochota w Warszawie.

Aktor znany z filmów "Śnięty Mikołaj" ostrzega. To omal go nie zabiło

Aktor David Krumholtz, znany z roli elfa Bernarda w serii "Śnięty Mikołaj" ostrzega. Twierdzi, że palenie marihuany niemal go zabiło. Wszystko przez schorzenie, które wywołuje.