Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 2953 / 978 / 0
ja dzisiaj w całości skompletowałem swój zestaw antyskrętowy wykupując całość zapisanych leków. myślałem, że uda mi się jakoś przebrnąć przez odstawkę na własną rękę, ale po trzecim dniu wymięknąłem i musiałem zorganizować wizytę u doktorka. tym razem starałem się ograniczyć jedynie do niezbędnego minimum, aby mnie nie kusiło i nie przedłużył się ciąg. uznałem, że wystarczy jedna flaszka Methadone Hydrochloride Molteni 0,1% oraz 2 op. Bunondolu 0,2 + w razie czego 2x Clonazepamum TZF 2 mg. na szczęście mimo niedawno zaostrzonych czasów wzmożonej wrogości wobec leków narkotycznych, z wykazu, udało mi się uzyskać w/w zdobycze, którymi pochwalę się w załączniku. mój psychiatra całe szczęście nie zawodzi, konkretna persona.

muszę naprawdę teraz pomyśleć, jak to ogarnąć, aby w końcu się z tym zatrzymać. co prawda już nieco się odtrułem, bo nawet nieduże dawki buprenorfiny spowodowały natychmiastową ulgę, to i tak jeszcze zmagam się z objawami odstawiennymi przy próbie całkowitej odstawki. trudno mi jest przerwać sam cug, a co dopiero rozpocząć chociażby nawet chwilową abstynencję - głody, które występują nigdy nie bywały tak silne.

metadon planuję zostawić na naprawdę kryzysowe momenty i póki co go nie otwierać, mam nadzieję, że wytrzymam na ucinaniu samego Bunondolu. dzisiaj zażyłem 1.8 mg z rana i jest znośnie, choć fazy oczywiście brak, ale w przypadku bupry to wiadome, przynajmniej u mnie.

pozdrawiam wszystkich opiatowców i życzę znośnych dni w dobie obecnego kryzysu!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 4 / / 0
Witam szefy, wieki mnie nie było na tym forum %-D Pytanie do Was, bo nie jestem przekonany na ile wierzyć kalkulatorom. Na posiedzenie biorę 2x80mg oxy sniffem, jaka dawka kody byłby spoko? (btw. po wielu fikołkach biorę sporadycznie co 3/6 miesięcy)
Czuję się tak niepotrzebny, no i mój obraz długo malowany przez nich, ma same błędy jak informacje te które o mnie słyszeli, chyba wysiada mi błędnik, chyba upadam i nie mogę złapać poręczy... :tabletki:
  • 5729 / 1163 / 43
Jakieś 600mg może.
Co do mnie to lecę na 450mg z pregą.
Tramalu.
Najwięcej po dwa gramy tramca brałem.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 490 / 89 / 0
@Ha1un Ciężko powiedzieć czy po takich dawkach oxa koda cie jeszcze satysfakcjonująco zrobi(zalezy jak długo walisz takie dawki ox), ale możesz spróbować podobnie jak wyżej proponowane
:tabletki:
  • 2953 / 978 / 0
ja dzisiaj wziąłem 16 tabletek DHC Continus, czyli jakieś 960 mg dihydrokodeiny i jest przednio, razem z jednym klonem dwójką. sporawy wyrzut histaminy, który przerodził się w późniejszą błogość, a finalnie w senność oraz miłą, pluszową sedację i uspokojenie.

jednak od jutra redukuję tolerancję, albo schodzę w domu na Bunondolu, albo jadę na odtrucie. papiery na wszystko mam, także niczym to nie namiesza, a sobie mogę tylko i wyłącznie pomóc takim działaniem, bowiem tolerancja jest, powiedziałbym, że wręcz na astralnym poziomie, co trzeba rychło zmienić.

do tego teraz doszło 50 mg Ketrelu (kwetiapina), co jeszcze nasiliło mi sedację i błogie wyciszenie. zaraz się kładę. zejdzie jutro ze mnie DHC Continus, to przerzucam się gładko na buprę i nią też się nasączam, tj. 2-3 mg winny być w porządku, aby się zaspokoić, a nawet może i lekko podgrzać.

pozdrawiam opiowraków powyższych, przodo! :extasy: :tabletki: :papieros: :strzykawka: %-D :zombie:
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Zapominalski pacjent. Podczas EKG ze skarpety wypadły mu narkotyki

Zapomniał, że w skarpecie schował 4 gramy amfetaminy. Zgłosił się na oddział ratunkowy, bo pojawiły się u niego problemy z sercem. Teraz będzie miał jeszcze problemy z policją. Pielęgniarka podczas badania EKG znalazła w skarpecie zapominalskiego pacjenta narkotyki. Grozi mu do 3 lat więzienia.

Policjanci zlikwidowali laboratorium mefedronu w Otwocku

Otwoccy policjanci w tym roku zlikwidowali już trzecie laboratorium produkujące „białą śmierć”. Tym razem policjanci zlokalizowali laboratorium na tyłach jednej z otwockich posesji. Mundurowi zatrzymali 48-latka podejrzanego o prowadzenie pojazdu pod wpływem środków odurzających, posiadanie oraz wytwarzanie znacznych ilości środków odurzających. Policjanci zabezpieczyli mefedron, 4-CMC, oraz 140 litrów 4-metylopropiofenolu. Podejrzany na wniosek Prokuratury Rejonowej w Otwocku trafił na 3 miesiące do aresztu. Grozi mu kara do 20 lat pozbawienia wolności. W sprawie prowadzone jest śledztwo przez Prokuraturę Rejonową w Otwocku.

Na jakie dolegliwości pacjenci w USA najczęściej stosują medyczną marihuanę?

Jakie dolegliwości pacjenci w USA leczą za pomocą medycznej marihuany? Sprawdź, dlaczego medyczna marihuana w USA cieszy się taką popularnością!