Dwa, że akurat moim zdaniem tabletkami to sobie co najwyżej można zagwarantować miejscówke na liście do przeszczepu wątroby i/lub nerek.
Odp na pierwsze pytanie - nie wiem, nie mnie oceniac.
Co do wymieniania - cytowana przeze mnie praca, jasno i dobitnie wykazywala ze niezaleznie od wybranej metody, szanse na powodzenie sa dalece mniejsze niz 100%. Intencja byla taka, zeby uzytkowniczka jeszcze to sobie przemyslala, zwlaszcza ze jak sama zauwazylas obrana metoda jest kiepska, a pozostale - no badzmy powazni - raczej odstraszajace.
To jest powazny temat, wiec albo rozmawiamy powaznie i w oparciu o fakty, albo wcale. Poki jest z kim. W przeciwnym razie potem bedzie jak zwykle wpis w zgonach uzytkownikow, troche lania wody jak to forum przeciez promuje harm-reduction itp bzdety.
scalono - nv13
cut
Juz lepiej wez sobie normalna rekreacyjna dawke Tramalu i wtedy spokojnie przemysl czy te problemy - jakkolwiek straszne by nie byly - sa warte odebrania sobie zycia. Oraz co mozesz z nimi zrobic. Nie ma sytuacji bez wyjscia, ale nie warto, naprawde, siegac od razu po takie ktore jest ostateczne i nieodwracalne.
wycięto część posta mogącą zostać uznaną za poradę - nv13
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
potem walenie.
Ostatnio mi córka powiedziała jak podzieliłem się z nią informacją, że jej młodszy brat zmaga się z depresją, że u niego to wynika m.in. z braku wiary, Boga, bo naprawdę trzeba być mocarzem psychicznym, żeby poradzić sobie w życiu i samemu to sobie poukładać.
Chociaż ja odszedłem wiele lat temu od kościoła, ale chyba jest jakaś zależność między epidemią problemów psychicznych między innymi depresja (to są choroby duszy), a tym że wiele ludzi odchodzi od kościoła i w ogóle wiary
pomimo, że wiara ma swój początek w strachu
Ludzie zawsze się boją tego czego nie da się ogarnąć ludzkim umysłem.
Może idź porozmawiaj z księdzem porzucając wszystkie uprzedzenia co on Ci powie?
Jeżeli myślisz o rozwiązaniu swoich problemów, najlepszym krokiem będzie skorzystanie z pomocy specjalistów – leczenie psychiatryczne to droga, którą warto rozważyć. Drastyczne zmiany w nastrojach, nieustanne wahania emocjonalne mogą tylko pogłębiać mrok, który teraz Cię otacza. Wierz mi, spotkałem w swoim życiu osoby, które przechodziły przez podobne chwile, a dziś są zupełnie innymi, szczęśliwymi ludźmi. Istnieje mnóstwo dróg, które mogą Ci pomóc, ale pamiętaj, że to nie my jesteśmy lekarzami – a ja na pewno nie jestem. Dlatego też nie będę udzielał Ci więcej rad medycznych.
Zastanów się jednak przez chwilę nad konsekwencjami swojej decyzji. Jak ogromny ból i cierpienie przyniesie ona Twoim najbliższym? Jeżeli chciałbyś porozmawiać o tym, jak moi znajomi, którzy kiedyś byli cieniem siebie, dziś są pełnymi życia, szczęśliwymi ludźmi, zapraszam do kontaktu. Może będę w stanie rzucić promień nadziei na Twoje obecne szaro-bure dni i pomóc Ci zrozumieć, że życie pełne jest „opcji”, a nie tylko „jednej opcji”.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
Narkotyki dzieci kupują na przerwie szkolnej. Ekspert: w Polsce hitem jest jedna substancja
Konsekwencje płynące z rozporządzenia MZ ograniczającego pacjentom dostęp do medycznej marihuany
Nowe Światło na Marihuanę: Badania potwierdzają jej rolę w walce z uzależnieniami.
Wrocław: Tak umierał szesnastoletni Sebastian. Koledzy uwięzili go cierpiącego w mieszkaniu
Dziś wiadomo już, że kolega podał mu drinka z ecstasy. Gdy chłopiec źle się poczuł, znajomi nie pomogli mu, na dodatek zamknęli w mieszkaniu leżącego na podłodze i uciekli.
Medyczna marihuana dla psów i kotów? Brazylia jest na tak!
Krajowa Agencja Nadzoru Zdrowia w Brazylii podjęła niedawno ważną decyzję o zmianie rozporządzenia SVS/MS 344/1998. Ma to na celu umożliwienie regulacji produktów na bazie medycznej marihuany dla zwierząt przez brazylijskie Ministerstwo Rolnictwa i Hodowli.
Narkotyki w więzieniu? To prostsze niż kiedykolwiek
Raport inspektorów z HM Inspectorate of Prisons (HMIP), rządowej organizacji zajmującej się kontrolą warunków w brytyjskich więzieniach państwowych wskazał, że dzięki dronom łatwo teraz przemycić narkotyki do więzienia.