Kontakt:
email: hash_oil@tutanota.com
Co prawda używam jej, nie tyle do działania nootropowego, co do redukcji szkód benzo.
Ostatnio przeszarżowałem trochę z dawkami. Około 2.5/3 klona i podobnie alpry, której nie brałem dwa tygodnie.
Dzisiaj 0.5 alpry solo.
Dajcie agmie, godzinę przed benzo. Niech załaduje się w pełni. Prawdą jest, że pierwsze efekty, są po 10/15 minutach. Na sobie zauważam, pełnię po godzinie.
Efekt po 10 minutach, od 0.5 aplroxu, odczuwam efekt wejścia na ciało. Gdzie wcześniej, było to średnio 30/40 minut. W tedy Agma 15 minut wcześniej. Po następnych dziesięciu, zaczynam ziewać i robię się senny.
Ostatnio były też trzy dni, szarży ketonowej (ostrzegam! To kurestwo nie nadaje się już do używania, media przestrzegając, równocześnie "reklamują" fenta... fabryki klefa niby wyłapywane, kto za to odpowiada... Ci którzy tak bardzo o nas "dbają")
Agma, z racji powyższego zwiększona do 3g/doba. Efekt? Ciało po syfie, nie uszkodzone, nie schudłem, dziś już jestem zregenerowany, gdzie normalnie, bo takim cugu, trwało by to kilka dni.
Będę jej używał, również do schodzenia z benzo. Wedle łyżeczki (1 ml 460mg) 0.5 podnosi mi do co najmniej 1mg, jak nie wyżej.
scalono - lady
Proszę o scalenie
Mała poprawka:
To co pisałem o szybkiej regeneracji po syfie, tyczy się tylko ciała. W głowie źle, żeby nie powiedzieć chuj...o.
Depresji po ketonowej o dziwo nie ma. Za to nie panuje nad emocjami. Ponownie jestem impulsywny, bardzo często agresywny. Mechanizmy chulają na maksa, mam ochotę uwalić się alko, czym popadnie. Aż do zasranego dna. Mam nadzieję, że to tylko przedawkowanie klona. Wczoraj na wieczór 6mg!
O innych, psychicznych mechanizmach nie będę pisał. Puki co objadam się słodyczami, co mi się nie zdaża, zrobiłem mocny spacer i kawę szatana.
Jedyne co mnie trzyma, żeby tego nie zrobić, to pewna piękna ( przepraszam za określenie) "sprawa". A i tak mechanizm mi podpowiada, "pierdol to", ubzdurałeś sobie to"
Druga sprawa, to to co się otworzyło, przed benzo ciągiem, trwało kilka dni, a potem przez benzo zniknęło, wiem że to jest ale muszę ten syf odstawić. Może nie na temat. Co nie zmienia faktu, że agma jest naprawdę świetna.
opanuj swoje wywody nie w temacie, wyjątkowo zostawię, ale na przyszłość trzymaj się tematu - lady
Można.
Kontakt:
email: hash_oil@tutanota.com
Pompa niby na siłowni większą i performens lekko.
Medyczna marihuana działa – polemika z tekstem OKO.press. Odpowiedź autora: dowody są słabe
Konsekwencje płynące z rozporządzenia MZ ograniczającego pacjentom dostęp do medycznej marihuany
Problem z fentanylem nas nie ominie i sami sobie z nim nie poradzimy…
Wielkie wieści dla inwestorów w konopie! Czy legalizacja w USA jest nieuchronna?
W szybko rozwijającym się świecie konopi liderzy przemysłu kanadyjskiego odczuwają ból niespełnionych oczekiwań. Cztery lata po tym, jak Kanada przyjęła legalizację rekreacyjnej marihuany, firmy takie jak Tilray Brands zmieniają strategie w obliczu zmieniających się fortun.
Brazylijskie służby znalazły narkotyki na polskim statku. Ponad 100 kg kokainy
Brazylijska marynarka wojenna ujawniła na polskim statku "Polsteam Łebsko" 134 kilogramy kokainy. Narkotyki miały zostać przetransportowane do Maroka. Wiadomo, co dalej z polskim masowcem
Elton John zdecydowanie przeciwny legalności marihuany
Ikona Roku 2024 według magazynu „Time”, Elton John, nie ma wątpliwości co do tego, jakie jest jego zdanie na temat legalności marihuany w Stanach Zjednoczonych i Kanadzie. Gwiazdor estrady, który w swej burzliwej przeszłości ma bogaty rozdział narkotykowy, jest temu całkowicie przeciwny.