Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
Ostatnio styrany po nocnej zmianie postanowiłem od razu uderzyć w relaks (nie chodzi o spanie). Biorę tramal od kilku miesięcy, dosyć często, choć nieregularnie, więc nie mam wysokiej tolerancji, do tego uzupełniam kodeiną. Strzeliłem sobie 150mg podskórnie, jakieś 300mg doustnie w postaci retardów i Poltramu oraz dorzuciłem 300mg thiocodinu. Efekt końcowy był... masakryczny. Pierwsze godziny oczywiście świetne, chill jak zawsze, chociaż nie polecam brać tego na totalnym niewyspaniu (tutaj morał dla innych amatorów), bo zmęczenie przyćmiewa zabawę. Wytrzymałem gdzieś do południa, poszedłem spać. Generalnie u mnie spanie po Tramalu przypomina bardziej bycie na stendbaju i noce są wtedy baaaaaardzo długie - czasem myśląc, że zaraz 6:00 i zadzwoni budzik, okazywało się, że ledwo po 2:30... W każdym razie, obudziłem się w popołudnie i przeżyłem jeden z najgorszych "kaców" w ostatnich miesiącach. Zespół serotoninowy? No chyba tak, bo drżenie rąk, ból głowy, światłowstręt, tachykardia, arytmia, nudności, a ogólnie nie przyjmuję żadnych antydepresantów... Szczerze, byłem w szoku. Zniechęciło mnie do tego gówna :D Taka oto moja historia z ostatniej przygody. Gdyby nie to, że mam do tego darmowy dostęp w robocie, to chyba bym się tak chętnie nie bawił :)))))

Btw, czy wam też tak ciężko normalnie spać po trampku? Często macie koszmary po opio albo jesteście bardzo wystraszeni? Bo mi się czasem zdarza. No i czy takie zjazdy to norma w takich połączeniach? Jestem amator, ale jak już zabieram głos na forum, to zapytam z ciekawości :)
  • 36 / 4 / 0
Bardzo ciekawy ten miks, działanie tych substancji razem jest dość unikalne. Nie ma takiego uderzenia sensacji jak po kodzie, czy nieogaru jak po tramie. Obie substancje wziąłem w takim odstępie czasu, żeby uderzyły jednocześnie, wejście było naprawdę długie i bardzo euforyczne. Substancje te przyjętę razem mocno podbijają euforię, za to znoszą sedacjęm. Na pewno jest to ciekawa odmiana od klasycznego ugrzania.
  • 3393 / 560 / 1
@Krzysztofero tramadol trochę spiduje, jak donoszą użytkownicy forum. Oczywiście nie jest to stymulacja typu amfetaminy ale faktycznie może przeszkadzać w spaniu, tym bardziej taka ilość.

Mi się udawało czasami znaleźć taki dzień że jedno z drugim potrafiło ZGRZAC, nie to co sama już kodeina.
Ostatnio jednak mi się nie udaje dlatego z ciekawości zapytam w jakiej kolejności ten mix robicie?
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 2 / / 0
@Retrowirus ja osobiście nie mam ścisłego rytuału, natomiast biorąc tabletki przeważnie walę wszystko na raz (ostatnio poltram 6 tab. + opakowanie thiocodinu) i już po 45 minutach mega miło. Krótko, bo krótko, ale jednak. Też dodam, że jestem chudym szczurkiem 60kg przy 180cm wzrostu, więc dużo nie potrzebuję. Z kolei mając ampułki trampka, przeważnie najpierw łykam kode i po 30 minutach wale ampułę pod skórę. Idealnie w jednym momencie wszystko wchodzi (jakieś 10 minut potrzebuję dla trama przy podaniu s.c.) i jest cieplutko. Chociaż nawet jakbym zaczął od kłucia i dorzucił po tym tabsy, to jakoś zawsze osiągam ten sam pożądany efekt.
  • 1200 / 300 / 12
ile mniej więcej czasu trzeba odczekać po waleniu spida żeby ten mix miał prawo zadziałać? nie wiem czy to dużo 200 tramca + 200 kody żeby się ugrzać ale jeśli to coś zmienia to mam jeszcze 20mg diazepamu które mogę zapić vudą i przepalić zielskiem %-D

będzie coś z tego czy prędzej sie wkurwie?
Uwaga! Użytkownik Czoug jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2 / / 0
20mg diazepamu to jeszcze bezpieczna dawka? Ja miałem blackout po 10…
@neurotoXXXsick
  • 1200 / 300 / 12
Odpuściłem sobie ten diazepam… tzn tak jakby odpuściłem bo opierdoiliłem go ale z rana po wczorajszym chlaniu tak żeby nie zdychać na kacu. Benzo tak jak pomyślałem ślicznie mnie znokautowało do wyra ale i tak doszło do czegoś dziwnego bo mix opioidów nic a nic mnie nie pogrzał :zły:

Nie mam pojęcia czy 3 tygodniowy ciąg na fecie odgrywa tu rolę, ale minęło niewiele >12h od ostatniej krechy i tolerka powinna być git bo ostatni raz jak grzałem opio to ponad tydzień temu i tylko kilka buchów helu z methpipe… prawdę powiedziawszy to bardziej ujebalem sie tera batem dobrego ziółka %-D Supermoce?
Uwaga! Użytkownik Czoug jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Brazylijskie służby znalazły narkotyki na polskim statku. Ponad 100 kg kokainy

Brazylijska marynarka wojenna ujawniła na polskim statku "Polsteam Łebsko" 134 kilogramy kokainy. Narkotyki miały zostać przetransportowane do Maroka. Wiadomo, co dalej z polskim masowcem

Narkotykowy proceder w centrum przemyśla przerwany przez CBŚP

Funkcjonariusze CBŚP wspierani przez kontrterrorystów rozbili zorganizowaną grupę przestępczą powiązaną z pseudokibicami, która w centrum Przemyśla „w biały dzień” handlowała narkotykami. Zatrzymano dwóch mężczyzn i zabezpieczono narkotyki o wartości 1 mln PLN. Sprawę nadzoruje podkarpacki pion PZ Prokuratury Krajowej w Rzeszowie.

Syrop "przyjaciel matek". Dzieci spały jak zabite, niektóre nigdy się nie budziły

Syrop dla dzieci na bazie opium i alkoholu? A może preparaty z kokainą lub heroiną na różne dolegliwości? To produkty, które w minionych wiekach były powszechnie stosowane zarówno w uspakajaniu oraz leczeniu dzieci, jak i dorosłych. Dopiero z czasem okazało się, że preparaty te bardziej szkodziły niż pomagały.