30 września 2024Merx pisze: @raoulduke19 piracetam na receptę owszem, nie pakuj się w 1200mg tylko 800mg rano ew w południe jeśli musisz się czegoś nauczyć na pamięć jakiejś definicji czegoś itp. - bo na pamięć logiczną i zrozumienie/rozwiązywanie problemów wpływa nie zauważalnie, albo już za długo go biorę i nie pamiętam jak wyglądało życie przed xD całkiem prawdopodobne. w końcu mózg nie ma nieskończonej ilości pamięci tylko ją nadpisuje, a wcale bym się nie zdziwił, że odkąd zacząłem się leczyć na zaburzenia hiperkinetyczne, to mogłem się nauczyć od tego czasu więcej niż przez całe swoje życie. memantyne na początku polecam 10mg rano, po jakimś czasie tj. kilku miesiącach przechodzisz na 20mg i broń boże więcej nie bierz. - to taki mały offtop, bo ciężko znaleźć to info, lekarze ch*ja się znają na tym, bo dziwnym przypadkiem to ja zawsze musiałem ich informować o istnieniu takiego leku i, że ma również takie czy siakie właściwości i jak go dawkować i know, że to 'leczenie' to tzw off-label i pewnie dało by się policzyć na palcach obu rąk lekarzy w Polsce którzy na to pójdą i zrozumieją, nie ważne - w każdym razie mogę powiedzieć tyle, że tworzy się obecnie największe FAQ odnośnie danej substancji - MPH i jeśli zmieszczę się w 4 pierwszych stronach forum z odnośnikami do badań na które się powołuje to będzie sukces :v jeśli ktoś chce pomóc, zapraszam do współpracy (pw do mnie). Piracetam wyrwiesz od każdego lekarza z dobra gadką, że masz ważne egzaminy przed sobą itp itd z memantyną będzie ciężej na tą chwilę nie wiem jak do tego podejść i chyba, żeby przypadkiem nie zahaczyć się o regulamin forum będzie musiało to być kwestią indywidualną, a nawet musiało. Co do Twojej derealizacji pod koniec działania to nic dziwnego skoro spada Ci ilość dop w płacie przed czolowym, do spania i odpalić tryb regeneracja xD - w tym również klonidyna pomaga.
kuźwa ale na hipokryte wychodzę pisząc kilka stron wcześniej, że każdy offtop będzie karany warnem, chyba sam będę musiał udzielić sobie ostrzeżenia po tym poście :v co by nikt mi później nie narzucał lub dosłownie wkładał w usta słowa których nigdy nie napisałem czy co gorsza pomyślałem, że będąc moderatorem żem jest Pan i Władca. zdrówka życzę i z fartem. a zapomniałem dodać, że klonidyna by Ci nawet nie pozwoliła na jakieś przyspieszone tętno czy zwiększone ciśnienie bądź kardiopanike. - chociaż to zależy, jak wszystko w medycynie, dlatego jest to piękna dziedzina nauki.
Piracetam na receptę owszem, nie pakuj się w 1200mg tylko 800mg rano ew w południe
Pora dnia nie ma znaczenia Piracetam zawsze będzie działał dobrze tylko i wyłącznie w towarzystwie substancji sprzyjających w końcu to substancja która usprawnia przepływ krwi.
@raoulduke19
Co do Twojej derealizacji pod koniec działania to nic dziwnego skoro spada Ci ilość dop w płacie przed czolowym
Wiadomo, że derealizacia to zaburzone ilości minerałów w mózgu bo to co płynie w krwi nie jest jednoznaczne z tym co jest w mózgu (bariera krew mózg)
Dbaj o nawodnie dostarczaj do organizmu odpowiednią ilość minerałów 4/5g sodu 4/5g potasu 1/2g wapnia 500/700mg magnezu a po derealizacji nie będzie śladu. Tak samo jak po Wazokonstrykcji czytaj zimne spoty/ dłonie
chyba sam będę musiał udzielić sobie ostrzeżenia po tym poście :v co by nikt mi później nie narzucał lub dosłownie wkładał w usta słowa których nigdy nie napisałem czy co gorsza pomyślałem, że będąc moderatorem żem jest Pan i Władca. zdrówka życzę i z fartem
DOKŁADNIE !
To natychmiastowa rośnie w 2-3 dni jakoś
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
15 października 2024Ptaszyna pisze: postanowiłem odpalić w życiu tryb mroczności
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
USA może zaoszczędzić 29 miliardów rocznie dzięki legalizacji marihuany medycznej
Konsekwencje płynące z rozporządzenia MZ ograniczającego pacjentom dostęp do medycznej marihuany
Czy lekarstwem na samotność, niepewność lub lęk mogą być psychodeliki?
Elton John zdecydowanie przeciwny legalności marihuany
Ikona Roku 2024 według magazynu „Time”, Elton John, nie ma wątpliwości co do tego, jakie jest jego zdanie na temat legalności marihuany w Stanach Zjednoczonych i Kanadzie. Gwiazdor estrady, który w swej burzliwej przeszłości ma bogaty rozdział narkotykowy, jest temu całkowicie przeciwny.
W środku nocy przypomniał sobie o dozorze. Przyjechał na komendę pijany i z narkotykami w kieszeni
Policjanci z Konstantynowa Łódzkiego zatrzymali 47-letniego mężczyznę, który wsiadł za kierownicą mając ponad 2,5 promila alkoholu w organizmie, a do tego ciążył na nim sądowy zakaz prowadzenia. To jednak nie wszystko - podczas przeszukania mężczyzny znaleziono przy nim mefedron. 47-latek sam prosił się o kłopoty, bo w środku nocy przyjechał zgłosić się na dozór.
Liczba przestępstw związanych z marihuaną spadła od czasu legalizacji w Niemczech
1685 zamiast 5315: od czasu wejścia w życie nowych przepisów w Berlinie zarejestrowano znacznie mniej przestępstw związanych z marihuaną. Legalizacja marihuany w Niemczech odciąża wymiar sprawiedliwości?