Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 994 / 362 / 0
http://hyperreal/PolacyHolandiaa

Kto tu siedzi z Was, że sobie grupa pozwala mieć nasze forum w nazwie?
  • 0 / 1 / 0
Witam pisze z zapytaniem o pomoc w holandii okolice hagi

przeniesiono - łysy
  • 1 / / 0
Ja już nie daję rady bez opio. Czy ktoś może pomóc w Nord Brabant?
  • 45 / 5 / 0
W nl w aptkach można kupić nootropy, które w polsce na receptę?
  • 2993 / 828 / 5
Wątpię. Dużo jest za to ciągle legalnych, a piracetam z czeskich aptek można zamawiać.
Poor kids are just as bright and talented as white kids.
  • 4064 / 658 / 2117
@hedowiec tak, ale tylko niektóre. Nie wiem czy prawo się tam nie zmieniło więc nie będę zgadywał. Mam kumpla, który mieszka w okolicach Hagi. Zapytam i wyedytuję post. Chyba, że chodzi Ci o jakieś konkretne, to możesz mi napisać nazwy - podeślę.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 4 / / 0
Mieszkam w Weesp ale mogę podjechać do Amsterdamu. Ktoś się orientuje jak się szuka na tym telegramie?
Chodzi o jakieś opio najlepiej apteczne.
  • 1 / / 0
Moim zdaniem sytuacja legislacyjna w Holandii i Czechach może być myląca, zwłaszcza jeśli chodzi o legalność takich substancji. Rzeczywiście, jest on nadal dostępny w niektórych krajach, ale przepisy się zmieniają i wiele zależy od konkretnego regionu. Myślę, że warto sprawdzić lokalne źródła, aby upewnić się, że informacje są aktualne. Gdy tylko pojawią się nowe informacje, zawsze można je dodać do dyskusji.
  • 2 / / 0
W tym tygodniu jade do Holki na dluzszy okres czasu do Velno, jestescie w stanie powiedziec jak tam wyglada sytuacja z opiatami?
  • 2993 / 828 / 5
Z jednej strony patrzą z góry na opiowraków, z drugiej dosyć łatwo można tutaj po pochytać wszystko.
Poor kids are just as bright and talented as white kids.
ODPOWIEDZ
Newsy
11 ton medycznej marihuany w 2024 roku: Polska podnosi limity importu

W ostatnich latach rosnące zapotrzebowanie na medyczną marihuanę w Polsce skłoniło władze do podjęcia działań, mających na celu zwiększenie dostępności tego leku. Najnowsza decyzja Międzynarodowej Rady ds. Kontroli Narkotyków (INCB) potwierdza ten trend, co stanowi dobrą wiadomość zarówno dla pacjentów, jak i firm farmaceutycznych działających na polskim rynku. Decyzja ta umożliwi lepszy dostęp do marihuany medycznej, której skuteczność w leczeniu wielu schorzeń jest coraz szerzej uznawana.

Pojawił się postulat wprowadzenia ceny minimalnej za alkohol. Rząd pracuje nad nowymi rozwiązaniami

Ostatnia afera z alkotubkami może mieć znacznie poważniejsze skutki niż wycofanie feralnego produktu ze sklepów. Okazuje się bowiem, że rząd rozważa wprowadzenie ceny minimalnej za alkohol. Taką informację przekazał na antenie Programu Pierwszego Polskiego Radia wiceminister zdrowia Wojciech Konieczny.

Co z polską załogą statku z narkotykami? „Sprawa się przedłuża”

Obywatele polscy wchodzący w skład załogi statku „Jawor”, na którym w brazylijskie służby zarekwirowały w porcie Itaqui w mieście Sao Luis pół tony kokainy, nie trafili do aresztu – informuje brazylijska stanowa policja federalna. Śledztwo jest jednak w toku i żadnego rozwiązania nie można jeszcze wykluczyć.